ОВЕН Не бързайте, обмисляйте всяка своя стъпка, за да постигнете резултати.

...
ОВЕН
Не бързайте, обмисляйте всяка своя стъпка, за да постигнете резултати.
Коментари Харесай

Празниците не свършват за две зодии, друга се радва на късме...

ОВЕН

Не бързайте, обмисляйте всяка своя стъпка, с цел да постигнете резултати. Съветите, които ще получите, не постоянно ще са подобаващи, тъй че се доверете на интуицията си. Какво и да се случва, се пробвайте да запазете успокоение или най-малко не показавате, че нещо ви тормози.

ТЕЛЕЦ

Благоприятен ден за независими дейности. Ако не ви притискат, не ви дават препоръки и не поискана помощ, ще се справите. Към доста проблеми ще намерите нови, непредвидени подходи и по тази причина бързо ще намерите решение за тях. Полезни запознанства ще открият пред вас нови благоприятни условия.

БЛИЗНАЦИ

Благоприятен ден за връзка. Можете да обсъждате както настоящи задания, по този начин и проекти за бъдещето. Неочаквани дарове, както и парични преводи, които ще се окажат по-големи, в сравнение с сте предполагали ще ви, зарадват. Не бързайте обаче с харченето – не е ден за спонтанни покупки.

РАК

Денят ще мине умерено. Имате опция да сложите в ред делата си и да намерите решение на въпроси, които от дълго време не ви дават покой. Може да зародят различия с околните ви, само че ще намерите компромис. Тук ще ви помогне виталния опит и здравия разсъдък.

ЛЪВ

Днес не всичко ще върви по проект, само че въпреки всичко е добър ден. Ще съумеете да приключите с множеството задължения. Очаквани парични приходи ще ви разрешат да зарадвате околните си. Имате късмет да възстановите връзка, която по една или друга причина е била прекратена.

ДЕВА

Отличен ден да научите нещо ново. Всичко, което ще чуете през днешния ден, скоро ще се окаже потребно. Ще имате опция да се запознаете с хора, които в бъдеще ще ви бъдат сътрудници. Струва си да се видите и със остарели познати – постоянно има какво да обсъдите и защо да поговорите.

ВЕЗНИ

Подходящ ден за отмора. Занимавайте се с нещо прелестно и отпускащо. Избягвайте решения на съществени задания. Ако обсъждате с познати общи проекти, постарайте се да не давате обещания и да не се обвързвате с задължения. Днес бъдете деликатни за скъпите си движимости и документи.

СКОРПИОН

Ден с забавни събития. Повече от нормалното ще бъдете в центъра на вниманието, поради дълго чакани триумфи. Очаквайте нови настоятелен сътрудници и съидейници, които с течение на времето ще станат ваши положителни другари. Благоприятно време е за по-големи покупки.

СТРЕЛЕЦ

Спокоен ден, подобаващ за някои изостанали задания. Особено добре ще се справяте с проблеми, които изискват старание и внимание. Ще имате опция да укрепите деловите и персоналните си връзки.

КОЗИРОГ

Денят ще ви зарадва с положителни вести. Навреме получената информация ще ви разреши да вземете верни решения в комплицирани обстановки. Може да се заемете с нови планове, само че не бързайте – ще би трябвало да мине доста време, преди да видите първите триумфи. 

ВОДОЛЕЙ

Успешен ден. Ще имате опция да извършите доста потребни неща, както за себе си, по този начин и за другите. Много неща ще ви се сторят много по-лесни, в сравнение с сте очаквали. За да достигнете задачите, постоянно ще се наложи да рискувате. Идеите ви са положителни, а и близките ги поддържат.

РИБИ

Благоприятен ден за другарство. Мнозина ще одобрят вашите хрумвания и ще оферират помощ за реализацията им. Ще може да постигнете всичко, което желаете, в случай че сте наблюдателни и откриете опциите, които другите към момента не са забелязали
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР