ОвенИма сериозен тон в деня, така че вземете това предвид,

...
ОвенИма сериозен тон в деня, така че вземете това предвид,
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за петък, 16 декември 2022 г.

Овен

Има сериозен звук в деня, тъй че вземете това поради, когато получите предпочитание да си извършите смешка с другар. Поддържайте нещата същински. Стойте покрай дома си и се грижете за всевъзможни ненапълно досадни задания. Направете градина или купете няколко растения за къщата си. Имате порядъчен темперамент, който ще ви помогне да свършите нещата.

Телец

Внесете непоклатимост в страстите си през днешния ден. Имате склонността да довеждате нещата до крайности, като преминавате от невероятни върхове до най-ниските равнища. Дайте отмора на нервната си система и се успокойте. Отидете на разходка в гората. Уверете се, че всичките ви дейности са рационални и добре планувани. Уверете се, че контролирате страстите си, преди да поддържате връзка с другите.

Близнаци

Погрижете се за дома си през днешния ден, както физически, по този начин и прочувствено. Вижте дали сметките са платени и спалнята е подредена. Не забравяйте да почистите праха под леглото си и демоните от съзнанието си. Осъзнайте, че може да работите на непозната операционна система, която е заседнала във вашия корав диск. Уверете се, че сте го заменили с вашия личен програмен продукт, преди да продължите.

Давай напред и действай решително. Вероятно ще откриете, че сте по-стабилни и крепко стъпили на земята като цяло, оставяйки ви свободни да изследвате и да поемате повече опасности, в сравнение с нормално. Вашата вътрешен глас може да е мощна, тъй че не се колебайте да разчитате на нея. Уверете се, че дейностите ви са ясни и решителни. Имате огромна мощ, тъй че я използвайте рационално.

Лъв

Може да ви е мъчно да стартирате план. Може би това е знак, че би трябвало да му се отдадете. Върнете го назад на чертожната дъска. Направете още малко обмисляне и тестване. Уверете се, че дейностите ви са добре премислени. Тествайте спирачките, преди да карате надолу по планината. Ще откриете, че можете да постигнете доста през днешния ден, в случай че останете съсредоточени и дисциплинирани.

Дева

Довършете всичко, което не сте завършили през вчерашния ден. Използвайте сутринта за обмисляне, следобеда за осъществяване и вечерта за отмора. Имайте поради времето и вашите физически и умствени ограничавания. Пренесете своята мечтателност на Земята и бъдете реалисти във връзка с задачите. Това изпитание ще ви служи добре в дълготраен проект.

Везни

Починете си през днешния ден. Презаредете батериите си. Придържайте се покрай дома и свалете товара от краката си. Убедете някой да ви направи масаж или още по-добре отидете при експерт. Заслужавате отмора. След като се възстановите, обмислете всички последствия от дейностите, които предприемате, преди да започнете. Планирайте деликатно придвижванията си. Бъдете мощни и решителни, а не прибързани и неистови.

Скорпион

Чувствайте се свободни да продължите с проектите си. Това е превъзходен ден за деяние. Напоследък сте се занимавали със събиране и анализиране на доста данни. Сега е моментът тази информация да се употребява добре. Помага ви спомагателен подтик на вътрешна убеденост и прочувствена мощ. Вашият аргументиран, закостенял метод ще бъде богато заплатен. Не можете и да желаете по-продуктивен ден!

Стрелец

Изглежда денят е отличен за вас. Днес ви чака огромно натоварване и ще сте заети заради срещи с клиенти и настоящи планове. Може да впечатлите клиенти и възрастни хора с вашите презентационни и информационни умения. От позиция на здравето денят е удобен и може да започнете нещо ново, с цел да поддържате психическото си здраве. Някои от вас може да преминат към кето диета и да се опитат да поддържат здравословно тегло.

Козирог

Пренесете страстите си на Земята през днешния ден. Въображението ви може да избяга с вас. Ако не погледнете съществено на действителността, може да се окажете в огромни проблеми по-късно. Колкото по-високо се издигате, толкоз по-трудно падате. Уверете се, че имате работещ парашут. Бъдете реалисти за настоящата си обстановка и действайте с убеденост. Уверете се, че разполагате с обстоятелствата, преди да си поставите цели и проекти.

Водолей

Опитайте се да не сте екстравагантни през днешния ден. Много по-добре е да се скриете. Съсредоточете се върху вас и това, което би трябвало да извършите. Не си губете времето в опити да привлечете вниманието на другите. Оставете ги да се занимават сами, до момента в който вие се концентрирате върху задачите и отговорностите си. Захващайте се с всички планове на драго сърце. Ще откриете, че можете да бъдете доста продуктивни, стига да останете съсредоточени и спокойни.

Риби

Днес е страховит ден, в който би трябвало да откриете, че нещата вървят доста безпрепятствено. Имате корав метод, който ще ви помогне да се заемете с работата и да свършите нещата. Уверете се, че сте стъпили на твърда основа, преди да извършите идната стъпка нагоре. Имате способността да достигнете върховете на доста планини, тъй че не губете време. Обуйте ботушите си и започнете да се катерите.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР