ОвенИма доста неща за дома, които ще задържат мислите ви.

...
ОвенИма доста неща за дома, които ще задържат мислите ви.
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за неделя, 14 януари

 null - 2
Овен

Има много неща за дома, които ще задържат мислите ви. Е, рутината бързо ще си каже думата и още веднъж ще се заемете с нормалното. Не се преуморявайте, щадете си силите.

 null - 3
Телец

Денят е обещаващ, само че не и елементарен. Ще се сблъскате с съмнение от страна на близките и със личните си вътрешни несъгласия. Вслушайте се в интуицията си и най-много във неочакваните си хрумвания, безспорно ще намерите градивен излаз.
 null - 4
Близнаци

Ще научите за нова по-интересна работа, която може да вършите и това ще ви извърши с оптимизъм за бъдещето ви. Не се колебайте незабавно подайте молба за тази позиция.
 null - 5
Рак

Чудесен завършек на седмицата. Ще имате много положителни благоприятни условия и е добре да не ги изпускате поради ненужни съмнения. Бъдете подготвени да рискувате.
 null - 6
Лъв

Добре ще се чувствате през днешния ден, нищо няма да може да ви тормози. Е, ще има някои изненадващи неща, само че те може единствено да ви забавляват, изключително в случай че ги преживеете дружно с човек, който обичате.
 null - 7
Дева

Денят е преносим, деен, въпреки да носи прочувствена въздържаност. Идеален миг да кажете тъкмо и ясно нещата, които отлагате, без непотребни страсти и драми.
 null - 8
Везни

Денят допуска много съвестност в връзките, което го прави подобаващ за по-формални срещи и разисквания, макар че е неделя. Време за подготовка и предварителни ангажименти.
 null - 9
Скорпион

Днес денят е за сериозна работа, само че това няма да ви тежи. Ще съумеете да сложите ред освен в своите неща, само че и в тези на сътрудниците си. Вечерта посветете на един обичан човек. Приятна изненада ще поддържа настроението ви през целия ден приповдигнато.
 null - 10
Стрелец

Ще ви вълнуват най-много персонални неща – личните ви настроения и усеща ще дефинират и държанието ви. Сами знаете, че това не е най-хубавия метод да се визиите пред обществото. Е, една приятна изненада ще ви накара да се чувствате единствени и неповторими.
 null - 11
Козирог

През деня нещата ще се развиват много бързичко, а вие увлечени в сладки приказки може да пропуснете нещо. Добре е да не дразните домашните си, тъй като вечерта ще имате съществени диалози, а е по-добре да си отдъхнете на мира.
 null - 12
Водолей

Денят е подобаващ за сериозна работа, изключително в случай че става дума за сметки, пресмятане и други сходни. Вечерта може да си позволите някои дребни удоволствия – да побъбрите на воля и да понапазарувате това-онова персонално за вас.
 null - 13
Риби

Неделният ден постоянно би трябвало да бъде празник, най-много за душата. Затова направете нещо, което ще Ви зарадва, ще ви накара да светите, въпреки да е просто една приятна разходка.

Източник: astrohoroscope.info
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР