Овен Енергията от тази седмица е стабилна, но не твърде благоприятна,

...
Овен
Енергията от тази седмица е стабилна, но не твърде благоприятна,
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп 14-20 септември: СКОРПИОН, дългоочаквани придобивки! СТРЕЛЕЦ, привличате необходимите събития в живота си!

Овен
Енергията от тази седмица е постоянна, само че не прекомерно удобна, тъй като звездите и планетите ще повлияят отрицателно на благосъстоянието на Овена. Да останеш в тонус ще бъде доста по-трудно от нормално, само че въпреки всичко е допустимо. За задачата астролозите поучават да носите повече сребро, да поддържате връзка с приятни хора.

В доста въпроси Овенът ще би трябвало да демонстрира въздържаност, тъй като кавгите с хората в този момент са рискови: това може да докара до проблеми на всеки фронт. Астролозите имат вяра, че приятелите и околните могат доста да оказват помощ на Овена при решаването на належащите им проблеми. Сега това е доста потребно.

Телец

Ще бъде сложна седмица, тъй като в понеделник звездите ще бъдат в удобно състояние за последно. Във вторник стартира интервал на енергиен застой, съпроводен от загуба на шанс, физическа мощ и творчество.

През делничните дни са вероятни проблеми в разнообразни области на живота, само че астролозите твърдят, че това е краткотрайно събитие. Енергията ще се усъвършенства през уикенда. На 19-ти и 20-ти е по-добре да се отпуснете в кръга на околните.

Близнаци

Първият ден от седмицата ще стане извънредно динамичен за Близнаци. По-добре е да го посветите на елементарни и премерени каузи. Трябва да се опитате да програмирате силата си за триумф. За да извършите това, би трябвало да си поставите значими цели и да ги следвате безмилостно до самия завършек на седмицата. През уикендите не се отпускайте прекалено много: по-добре е да обърнете внимание на домакинските отговорности. Пазаруването също ще бъде положително и потребно занятие. Това ще помогне на Близнаците да се настроят на позитивна вълна.

Тази седмица астролозите поучават представителите на този зодиакален знак да останат забъркани във всички най-важни неща. Не се отхвърляйте от значими планове. Това е идеалното време за работа.

Рак

Тази седмица е идеална за самоанализ, духовна процедура и търсене. В любовта анализът на минали неточности ще бъде потребен, само че не трябва да се задълбочавате в предишното прекалено много. По-добре да се концентрирайте върху бъдещето. Астролозите предлагат на семейните Раци да остават по-често в компанията на обичан човек и деца. Самотните представители на този знак могат да се срещнат и да отидат на срещи.

През първите няколко дни на работа Раците може да се нуждаят от помощ от други хора. Работата в екип ще ги избави от евентуални проблеми с парите. Увеличения са евентуални в четвъртък и петък. Звездите ще бъдат оптимално положителни и изобретателни, с цел да можете да се справите с най-важните планове.

Лъв

За Лъв е потребно да пресъздава желанията си, тъй като те имат огромно въображение и креативност.

Основното нещо е да не бързате. Седмицата би трябвало да премине под мотото „ търпението и работата ще подкрепят всичко “. Спокойствието и вниманието ще оказват помощ на Лъв да остане в вярното въодушевление и да поддържа висока продуктивност. Прекалено амбициозните представители на този знак е по-добре да забавят малко и да се съсредоточат върху значими въпроси. По-добре в този момент да не бързате с нещата.

Дева

Девите ще би трябвало да се съсредоточат върху едно нещо. Тази седмица няма да е допустимо да се реализира триумф по всички въпроси едновременно. Ще би трябвало да приоритизирате съгласно личните си стремежи. Ако това е обич, тогава тези, които търсят своята сродна душа, е по-добре да  проверят любовната съвместимост .

Семейните Деви е по-добре да прекарват повече време с децата и обичания си човек. Можете да посетите родителите си, да поканите остарели другари и познати на ваше място, да организирате малко празненство за фамилията и приятелите си. За тези, които избират да се концентрират върху работата, е по-добре да вършат бизнес даже през уикендите. Сега звездите са в идеална позиция както за интелектуален, по този начин и за физически труд.

Везни

За Везните всички дни ще бъдат сложни, като се изключи понеделник, в който звездите и планетите ще бъдат положителни и изобретателни. От вторник нощните светлини навлизат в мощен дисонанс, което ще се отрази отрицателно на силата на Везните, способността им да печелят и икономисват. Време е да ограничите разноските и да се погрижите за най-важните и неотложни въпроси.

Късметът няма да е непотребен в любовта, тъй като има огромна възможност от кавги, прояви на ревнивост и празни обиди. Астролозите поучават Везните да демонстрират повече съпричастност към хората към тях. Това ще ви помогне да се сближите с тях и да спечелите тяхната поддръжка в бъдеще.

Скорпион

Скорпионите не са сред  зодиакалните знаци, които имат лесни пари, само че тази седмица те чакат доста шанс. Това ще бъде времето, когато доста значими проблеми ще бъдат решени сами, когато можете да извършите дълго чакани придобивки и да започнете нови планове. Творчеството на Скорпионите ще нарасне доста, което ще докара до техния триумф.

Хората от този знак също ще имат опцията да раздвижат любовта. Основното нещо е да не действате преждевременно, да не вършиме прибързани изводи. Като цяло това ще бъде отлично време за нови запознанства, което ще изисква храброст и неприкритост от Скорпионите. Седмицата е идеална за започване на нова връзка или преустановяване на остаряла.

Стрелец

Стрелците би трябвало да си правят домашните отговорности. Време е да приведем жилището в цялостен ред. Можете да започнете ремонт, да планирате пренасяне, покупка или продажба на недвижими парцели. Прекомерната самонадеяност може да докара до регресия, тъй като от време на време е значимо да се съмняваме в себе си, с цел да стартираме да действаме по-внимателно и рационално.

Най-успешните дни за Стрелец ще бъдат 15, 19 и 20 септември. Тези дни звездите и планетите ще бъдат в най-позитивно въодушевление. Представителите на този знак ще могат да привлекат нужните събития в живота си, да се срещнат с значими хора. Що се отнася до общуването с хората, астролозите настоятелно поучават да не давате празни обещания на никого.

Козирог

Козирозите би трябвало да се научат да разпознават и да се пазят против енергийните вампири . Сега звездите и планетите са в доста неподходящо състояние, при което недоброжелатели и врагове стартират да се задействат. Астролозите поучават да избягвате общуването с неприятни хора и да не влизате в спорове.

Сега Козирозите би трябвало да задействат най-важните черти от своя темперамент, а точно нерешителност, самодостатъчност. Без тези качества шансът няма да им се усмихва толкоз постоянно, колкото бихме желали. Време е да се абстрахирате от натрапчивите отзиви на хората към вас и да се фокусирате върху най-важните неща. През уикенда силата на звездите ще стане доста по-позитивна, тъй че можете да си починете добре.

Водолей

Водолеите стават малко по-сантиментални тази седмица. Това важи изключително за понеделник – най-трудният ден от седмицата. Във вторник и сряда може да има дребни проблеми с връзките с околните.

Не бива да огъвате линията си и да проявявате неотстъпчивост, защото Водолеите могат да предизвикат спор с сходно държание.Водолеят би трябвало да бъде по-гъвкав и отворен за разговор. Всеки проблем с родственици, другари или сътрудници се позволява най-добре, без да се карате. Що се отнася до финансовата и бизнес сферата, по-добре е краткотрайно да забавим активността: енергийният бранш от тази седмица не разполага с нови начала.

Риба

От 14 до 16ти Рибите ги чака доста удобно време, което може безвредно да бъде отдадено на всеки бизнес. Ще бъде потребно да измененията средата, да започнете нов бизнес на работа, да поддържате връзка с хората. В процеса на връзка ще се окаже заредена с позитивната сила на хората, които обичат и ценят Рибите.

През първите три дни от седмицата Рибите ще се нуждаят от разумен метод за решение на всевъзможни проблеми. Други може да слагат под въпрос правилността на житейските правила на Рибите, само че не трябва да приемате вярата и мнението на тези, които не са близки хора. Такива хора могат да ограбят представителите на този Знак от късмет.а Поради тази причина Рибите не би трябвало да разказват на никого за проектите си .

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР