Овен Добре ще е през идната седмица да се отдадете на

...
Овен
Добре ще е през идната седмица да се отдадете на
Коментари Харесай

Тази Седмица Някои Ще Пеят, Други Ще Плачат! Алена С Критично Предупреждение Към Тези Зодии, В Никакъв Случай

Овен
Добре ще е през идната седмица да се отдадете на работа и на занимания с рутинни каузи. Обърнете по-голямо внимание на навиците, които образувате у себе си – моментът е подобаващ да се освободите от нездравословните и умишлено да си изградите нови навици. Дните са положителни и за персоналния ви живот.

Телец
Уместно ще е през седмицата да вършите рутинна работа и да се фокусирате върху ежедневните си задължения и отговорности. Възможно е да имате по-силни прекарвания с човек от нежния пол. Бъдете деликатни, избягвайте конфликтните обстановки. Забравете за лъжите, не са във ваша изгода.

Близнаци
Когато се изявявате пред близките, обърнете внимание на креативния метод. Забавлявайте се и гледайте на живота като на игра – в последна сметка той е тъкмо това. Отделете време на обичаните си хора. Моментът е подобаващ да постигнете вътрешен баланс и да откриете центъра в себе си.

Рак
През седмицата няма да е оправдано да взимате значими решения или да се впускате в нови начинания. През интервала ще регистрирате огромна интензивност, обвързвана с дома ви и с хората в него. Добре ще е, в случай че избягвате да се въвличате в спорове и да не реагирате импулсивно.

Лъв
При вас ще се означи интензивност на диалозите, срещите, късите пътувания, като цяло придвижването и общуването ще бъдат интензивни. Стремете се да се държите рационално и да се владеете. Опитвайте се да гледате света през очите на индивида против себе си. Не се ядосвайте за нелепости.

Дева
Пред дадения интервал ще се посветите на бизнес и на разрешаване на финансови въпроси. Добре би било да обърнете по-голямо внимание на здравето си и да се погрижите за него, като да вземем за пример се храните уравновесено и спазвате верен режим. Навлизате в интервал, през който ще проявявате огромна интензивност.

Везни
Добре би било през идните дни да се уединявате, да се обръщате във вътрешността към себе си и да вършиме равносметки. През втората половина на интервала може да получите непредвидени доходи. При някои представители на знака може да се случат радикални промени, които да ги тласнат в нова посока.

Скорпион
Възможно е през тази седмица да имате мощни прекарвания с представител на противоположния пол. Владейте се, вие умеете да се контролирате. Не позволявайте на прекомерно мощни пристрастености да замъгляват съзнанието ви. Грижете се за своето вътрешно успокоение.

Стрелец
Ще се следи интензивност във връзка с професионалната ви реализация и публичния ви статут – ще ставате все по-решителни и инициативни в тези сфери. Не е целесъобразно да харчите пари импулсивно – през идните дни всеки разход би трябвало да се преценя деликатно.

Козирог
Времето е уместно за учене, за разширение и обогатяване на вижданията ви. Като цяло интервалът е добър за пътувания и за контакти. Моментът е подобаващ да се отървете от това, което не способства за развиването ви. Движението в еднакъв коловоз надали ще докара до нещо друго.

Водолей
През идната седмица не е добре да се впускате в рискови инициативи, изключително в такива, които са свързани с бизнес и с разрешаването на финансови въпроси. Погрижете се за здравето си – добре е да не прекалявате с нищо. Темата за партньорските ви връзки също ще бъде настояща през интервала.

Риби
През дадения интервал на напред във времето ще излезе тематиката за партньорските ви връзки, само че тъкмо в този момент избягвайте да взимате значими решения за тях. Възможно е да изпаднете според поради прекомерно мощните си пристрастености и страсти. Погрижете се да постигнете вътрешен мир и успокоение.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР