ОвенДнес ще сте доста позитивно настроение и ще стоплите отношенията

...
ОвенДнес ще сте доста позитивно настроение и ще стоплите отношенията
Коментари Харесай

Хороскоп за 22 февруари: Овни, не взимайте кредити

Овен

Днес ще сте много положително въодушевление и ще стоплите връзките посред ви. Желанието ви за повече прекарано време дружно и фамилиарност може внезапно да се ускори през днешния ден. Опознаването ви ще бъде много вълнуващо. Звездите ще ви дадат страховит заряд и ще имате опцията да се изявите в кариерата си през днешния ден. Работата в екип ще ви даде преимуществото да постигнете най-хубавите резултати, като връзката с бизнес сътрудници ще върви чудесно. Всички въпроси, касаещи вземането на заем или заем ще би трябвало да отложите най-малко с няколко дни, до момента в който не изясните всички условия по връщането на парите.

Телец

В случай неотдавна сте се карали с вашата половинка, то през днешния ден ще имате опцията да се извините за всичко, тъй че да оправите взаимоотношенията си. Препоръчително е да си говорите намерено и да нямате секрети между тях. Не позволявайте работното ви място да се трансформира в полесражение, на което всеки един от сътрудниците ви желае да се потвърди като най-хубавият войник, наранявайки останалите. По-добре се предайте и отстъпете, в сравнение с да влошавате обстановката. Имайте поради, че може да се сблъскате с не малко проблеми и неприятни обстановки, в случай че се опитате да навлезете в непознати води и нарушите непознати финансови ползи. Бъдете изключително деликатни.

Близнаци

Положителната сила идваща от удобното разположение на планетите през днешния ден, ще ви даде опция да споделите дълбоките си мисли и усеща с вашият сътрудник. Поставете началото на нещо красиво в връзките ви. Луната ще бъде в добра позиция за вас, що се отнася до бранша ви обвързван с работа и кариера. От вас ще се изисква да си извършите обстоен лист с идните задания и да дадете приоритет на най-неотложните и значими задължения. Възможно е да имате шанса, с цел да увеличите паричния си приток, с помощта на съдействието, което бизнес сътрудниците ви могат да окажат при основаването на свежа финансова иновация. Най-вероятно ще осигурите финансова сигурност и сигурност.

Рак

Възползвайте се от топлината на небесната сила и се пробвайте да възпроизведете моменти от зората на вашата връзка, като си припомните някои благи неща, които сте правили един към различен с вашият сътрудник. Лошите ви мемоари от това, че не сте създали нещо както би трябвало още от първия път, не трябва да ви отхвърлят да пробвате още веднъж да напредвате в кариерата. Погледнете нещата световно като една цяла картина, без да се вглеждате в избрани дребни точици, които не са съвършени. Едва, когато ви се наложи да живеете с стеснен бюджет, ще оцените цената на парите и ще започнете да си вършиме сметката както се споделя и да изчислявате всеки изхарчен лев.

Лъв

Планетарните аспекти през днешния ден ще ви насърчат да сте по-открити по отношение на колегата ви и да не задържате в себе си всички усеща, страсти и проблеми, които ви вълнуват. Днес, може да не е най-романтичният ви ден, само че не го превръщайте в тъмен, поради неприятното си въодушевление. Не е добра концепция да противоречите на шефа си, или някой различен по-висшестоящ, защото ще си навлечете още повече неодобрение. Бъдете смирени и поискайте амнистия за позволената от вас неточност, с цел да не влошите нещата от изпуснатите си нерви. Днес, ненадейно може да получите спомагателни приходи, които ще ви се отразят отлично на фамилния бюджет. Това ще ви даде спомагателен тласък да работите изключително.

Дева

Небесната сила през днешния ден, ще донесе доста топлота и слънчево въодушевление за вас и колегата ви. Любовта ви един към различен ще разтопи охладнелите ви връзки и проблеми посред ви, които до в този момент са били спънка сред вас. В случай че ходите на работа с готовност и сте задоволени от осъществените отговорности, ще имате тласък да давате повече от себе си и да развиете вашата изобретателна и креативна страна. Осигуряването на спокоен живот не е лесна задача, изключително когато сте с лимитирани финансови запаси, само че това не трябва да ви отхвърля да се борите за постигането на вашата цел. Ще имате положително предложение за спомагателни приходи.

Везни

Днешната планетарна настройка ще ви даде опция да сбъднете една ваша фантазия с вашата половинка. Възползвайте се от този късмет и създайте една сантиментална, топла и уютна атмосфера за индивида, който обичате, като се съобразите с неговите стремежи. Работата е нужда, колкото и досадни да ви се костват отговорностите и отговорностите ви. Позволете си малко свободно време, в което да се забавлявате с другари и да се отървете от натрупалият се стрес. Не харчете маса пари за безценен подарък. Ако индивидът ви е доста непосредствен, то той ще се зарадва и на по-скромен подарък, който е добре селекциониран и има сантиментална стойност.

Скорпион

Няма да ви липсват обожатели през днешния ден, само че ще се наложи да изберете един човек, с който да поддържате връзка и да не давате напразни очаквания на всички, които се пробват да се доберат до сърцето ви. Ако към този момент имате сериозна връзка, флиртовете ще са неприятна концепция. Нито един проект не е сполучлив, до момента в който не бъде изпълнен. Същността на великите хрумвания е в тяхното реализиране. Работете настойчиво, с цел да реализирате гениалните си хрумвания и брилянтни планове. Парите ще потекат към вас, в случай че сте си написали домашното вярно и сте основали нещо неповторимо и новаторско, което към момента няма конкуренция.

Стрелец

Ако от устата ви не могат да излязат откровените ви усеща под формата на сантиментални, благи думи, то пробвайте да напишете записка или да изпратите известие. Изразете страстите си по метода, по който сметнете за най-хубав, само че дано сътрудникът ви знае какво изпитвате. Каква е изгодата от всички преминати образования и семинари и знанията, които сте натрупали, в случай че не ги приложите в работата си. Днес няма да се задоволите с лесните задания и най-вероятно ще изберете да се заемете с по-трудните и заплетени случаи, които дават отговор на вашата подготвеност. Когато става дума за пари и това, че можете да си позволите нещо, не значи, че би трябвало да го имате. Ако сте си набелязали нещо в мола, добре претеглете плюсовете и минуси и обстоятелството какъв брой време ще ви служи дадената движимост, с цел да разберете, дали си заслужава цената.

Козирог

Вероятно, през днешния ден ще изпитате някакъв вътрешен боязън да говорите с колегата си, с цел да не бъдете разбрани неправилно. Поемете си надълбоко въздух и говорете постепенно и умерено, без терзания като обясните всичко, което желаете да кажете на обичания ви човек. При изискване, че от сутринта сте в неприятно въодушевление и смятате всичко за цялостен неуспех, преди даже да се е случило, то мъчно ще привлечете положителни събития в работния ви ден. Променете настройката си и пробвайте да сте по-ведри. Избягвайте да купувате маркови артикули, които разчитат на вашата преданост и непрестанно подвигат цените, а вие плащате солено, поради името на марката. Потърсете по-евтини други възможности.

Водолей

Очертава се сериозен диалог с половинката ви, в който да разкриете възприятията и желанията си. Искате връзката ви да мине на друго по-сериозно равнище, само че в това време може да се притесните, по какъв начин ще бъде признато това от вашата половинка. Продължете да се грижите за любовта ви, спънки няма да има. Днес може да ви възложат спомагателни задания, които ще се наложи да извършите незабавно и едвам по-късно да продължите с нормалните си отговорности. Това може да усили продължителността на работния ви ден. Прегледайте още веднъж сметката си със спестявания и се пробвайте да увеличите месечната си вноска като орежете някои ненужни разноски за развлечения.

Риби

Разположението на планетите през днешния ден ще ви помогне да внесете естетика и да успокоите напрежението във връзката ви. Възползвайте се от тази опция като вършиме повече неща дружно и не спирате да показвате любовта си. Партньорът ви ще оцени всичко това. В случай, че в този ден сте попаднали в сложна обстановка на работното ви място, с която не може да се справите сами, то знайте, че до вас има човек, който е минал по вашия път и ще ви даде скъп съвет от персонален опит. Бъдете гъвкави с финансите си и не се обвързвайте с дълготрайни вложения, закупуване на артикули на лизинг или пък с изтегляне на заем. Простирайте се съгласно опциите си.

 

Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР