ОвенДнес ще се смесите с цяла тълпа от най-интересни и

...
ОвенДнес ще се смесите с цяла тълпа от най-интересни и
Коментари Харесай

Хороскоп за петък, 9 февруари 2024 г.

Овен
Днес ще се смесите с цяла навалица от най-интересни и невероятни хора, и ще се наслаждавате на всяка минута другарство. Предстои Ви едно забавно запознанство, което ще премине в доста продължителни връзки. Всичко това е с помощта на астрологическите въздействия, които са подготвили този церемониал на хора, с които при други условия на бихте се срещнали. Вие ще решите, дали те ще Ви станат другари или сътрудници, а и каква тъкмо е разликата. Позволете си да вкусите по трохичка от всяко препоръчано пиршество.
Телец
Не би трябвало да мислите за идващия ден – нито с вяра, нито с смут. Все едно, нищо няма да измислите: логическа връзка сред Вашето „ през днешния ден ” и Вашето „ на следващия ден ” просто няма да може да намерите, колкото и да се стараете. И с Вашата половинка е неефикасно да говорите за това

Близнаци
Когато се возите на влакче в някакъв увеселителен парк, впивате ли се в парапета с всичка мощ и и седите ли със затворени очи, до момента в който всичко свърши? Или самоуверено гледате напред, наслаждавайки се на всяко нанагорнище или завой? Какъвто и да е Вашият жанр, сменете го през днешния ден с противоположния. Когато сте обхванати от пътна тресчица, действайте, ръководейки се от своите инстинкти. Ако Ви е мъчно да отворите очи, това единствено демонстрира значимостта на това, което би трябвало да видите. А в случай че сте привикнали да знаете, какво Ви следва, допустимо е, да е пристигнало време за някакви секрети.

Рак
На прага Ви стои драма и упорито чука, искайки да я пуснете. За благополучие, от дълго време сте разбрали, че не сте длъжни да отваряте вратата, в случай че не желаете да извършите това. Ако всичко това стартира да припомня традиция, замислете се, по какъв начин да станете недостъпни за присъединяване в сходни подиуми. Помнете: Вие сте мобилни и можете да се придвижвате. Не позволявайте непознатите спорове да Ви сковават, или да лимитират свободното Ви напредване. Дайте си опция да изследвате нови територии.

Лъв
Днес връзките с обичания Ви човек ненадейно ще се променят в по-добра посока. И то толокова неочкавано, че непрестанно ще търсите някакъв трик в ставащото, и няма да сте в положение да повярвате в своето благополучие. Все отново звездите Ви поучават да не губите скъпо време в безполезни размишления, а да се хвърлите в прелестните прекарвания с главата надолу.

Дева
Девите могат да удържат блестяща победа над съперниците и да оставят недоброжелателите надалеч обратно. За представителите на този знак, нещата, които са в действителност невъзможни, са малко. Те чудесно ще се оправят с превъзмогване на всевъзможни компликации, слагане на точни цели и реализиране на триумф в смели начинание. Не вършат изключение и сантименталните връзки, на развиването на които събитията от този ден се отразяват по оптимален метод. Очакват Ви приятни самопризнания, забавни срещи и невероятни сърпрайзи.

Везни
Днес ще се наложи да кажете на своя обичан човек за нещо не изключително радостно и прелестно, което, естествено, не може да го зарадва, а дори в противен случай – да го докара до сълзи и нервозен срив. Постарайте се да извършите това оптимално меко и тактично.

Скорпион
Днес ще си наострите зъбките и ще се старете да ги демонстрирате на всички, в това число и на своя обичан човек (на пътво място). Рабира се, че е доста значимо да имате лично мнение по всеки въпрос, както и директно държание и ексцентричен жанр, само че за най-близкия си човек и за това, че може да се срами поради Вас, също би трябвало да помислите...

Стрелец
Всичко завърши - най-малко за в този момент. Трескавата активност, кипяща на работното място, към този момент е завършила и най-на края всичко си идва на мястото си. Това напълно не значи, че няма да се наложи да употребите време и сили, с цел да се задържите над водата, а и репутацията Ви да остане неопетнена. Само че може ненадейно да откриете, че би трябвало да отделите време за родственици и близки. Посетете ги. и бъдете сигурни, че ще получите извънредно топло посрещане.

Козирог
Ако у Вас се е натрупало огромно количество необработена информация( обстоятелства, числа, разнородни сведения), още от самата заран се заемете с нейната систематизация. Това е уместно време за сформиране и проучване на длъжностни указания, заповеди, за изпращане на настоятелен писма и осъществяване на служебни заседания. Всички средства за връзки, с които разполагате, би трябвало да бъдат в редовност и да действат идеално. Не неприятен миг за посещаване на доктор, за закупуване на нов лекарствен препарат, за начало на курс с истински лечебни процедури.

Водолей
През този ден може да Ви бъде мъчно да поддържате непрекъсната връзка с хора от даlече, а също и с представители на Вашата професинална среда, с блюстителите на закона или правовия ред. Далече от вкъщи може да се окажете пртеснени заради дефицит на средства, или да изпитате липса на комфорт. Не се предлага да търсите обходни пътища за решение на проблемите: да вземем за пример да давате рушвет на длъжностни лица, или да се карате с тях. Това ще Ви охаррактеризира по несъответствуващ метод, а и най-вероятно има и по-лесен метод да постигнете мечтаното.

Риби
В живота Ви стават прекомерно доста неща, само че това не е за удивление, защото Вие съществено сте се заели с промени. Може обстановката да се развие непредсказуемо, само че все-пак се постарайте да преодолеете тези компликации. Всички промени са стрес, та дори и тези, които са път към реализиране на по-добро. Може да се наложи да измененията старите настройки и модели на държание, които са останали непроменени прекомерно дълго време. Запазете успокоение: доста скоро всичко ще се подреди.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР