ОвенДнес, партньорът ви може да е доста кисел и да

...
ОвенДнес, партньорът ви може да е доста кисел и да
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 26 май: дълъг работен ден за Рак, Козирог- заделяйте финанси

Овен

Днес, сътрудникът ви може да е много кисел и да не желае да говорите за съществени неща. Имайте самообладание, до момента в който хладината в връзките ви отмине, само че все дръжте на своето мнение.

Не позволявайте неудовлетворението ви от ниската ви заплата, да си проличава пред шефовете ви и сътрудниците ви. Преди да сте си намерили по-добро работно място, не е добра концепция да недоволствате.

Навярно ще останете доста удовлетворени от себе си и новите си привички за харчене. Игнорирането на прочувствени покупки ще ви донесе задоволство, че към този момент подхождате по-разумно с финансите си.

Телец

Открийте такава активност, която да извършавате дружно през днешния ден, тъй че да поискате помощта на вашият сътрудник. Това ще му даде в допълнение самочувствие и убеденост, тъй че да може да осъществите всички ваши цели.

Ще се наложи да обедините старания, с цел да свършите по-бързо предоставения ви план. Не бъдете прекомерно сериозни към другите и не се нагърбвайте да вършиме всичко сами.

Ако към този момент не се заглеждате в цените на продуктите, които всекидневно купувате, то значи сте стигнали това равнище на финансова самостоятелност, към което се стремите. Продължете да работите все по този начин старателно.



Близнаци

Погледнете нещата от различен ъгъл, защото връзките ви може да минават през дадена промяна, преди нещата да станат по-сериозни. Тези от вас, които са самотни, може да срещнат човек, който да ви вземе мозъка.

Ще разберете, какъв брой значима роля имате за целия екип, в който работите. Това да сте водач и да направлявате другите има своите преимущества, само че и доста отговорности. Кариерата ви може да доближи своя връх.

Парите ще дойдат при вас, стига сами да не си попречите. Работете старателно и финансите ви ще са в напредък. Денят ви дава обещание най-хубавото от финансова позиция.

Рак

Сега е моментът, в който да поговорите с колегата ви на някои по-сериозни тематики. Лесно ще убедите половинката си, че мнението ви е най-хубавото за вашата връзка.

Очаква ви дълъг работен ден с голям брой работа. Вероятно всичко в офиса ви ще бъде цялостен безпорядък и ще би трябвало лека-полека да отметнете дилемите. Подгответе се да си вземете и работа за у дома.

Трудно е да предвидите всички непредвидени разноски, тъй че не забравяйте да заделяте една част от приходите ви, с цел да имате спешен фонд за изключителни обстановки. Спестеното в този момент ще ви избави в бъдеще.



Лъв

Ако сте на кръстопът и се чудите по какъв начин да приключите една връзка, с цел да се отдадете на нов човек, то не никога не водете паралелни връзка, а приключете остарялото и дайте път на новото в живота ви.

Възможно е да ви бъдат предоставени доста повече отговорности от нормално, за което няма да получите спомагателна отплата и това може да е много демотивиращо за вас.

Не си мислете, че хората ще ви правят оценка единствено по финансовото ви богатство. Да, парите са значими, само че качествата ви на добър човек са също толкоз значими.



Дева

Някои ваши професионални контакти могат да се окажат, че имат капацитет да прераснат в освен това. Ако до в този момент сте си мислили, че няма да откриете точният за вас човек, то в този момент може да ви се отдаде чудесна опция да срещнете вашата половинка.

Комуникацията с хора, които живеят в чужбина, ще ви дадат нова посока за размисъл. Дори, може да вземете решение да се преместите на друго място, където да живеете и да развивате бизнеса си, надалеч от настоящия ви дом.

Имате предпочитание да се сдобиете с куп неща, само че евентуално няма да имате задоволително пари да си позволите всичко, което желаете. Задоволете се с нещо по-скромно и не прекалявайте с харченето.

Везни

Започнете да живеете живота си, по метода по който вие желаете, без да плащате налог публично мнение. Правете това, което ви харесва и ви доставя наслаждение, защото хората в никакъв случай няма да спрат да приказват.

За да се концентрирайте върху служебните си отговорности, първо ще би трябвало да решите някои персонални въпроси, с цел да не се разсейвате по време на работа. Изчистите персоналните проблеми, с цел да сте оптимално ефикасни на работното ви място.

Опитайте се на да не прекалявате с извършването на покупки. Не се влияйте от мнението на другите и не оставяйте другите да въздействат на изборите, които вършиме. По-добре спестете парите си през днешния ден.



Скорпион

Много е евентуално да откриете общите цели с вашият сътрудник, върху които да се обедините, с цел да изградите едно крепко и щастливо семейство. Определено, ще усетите дълбочината на възприятията си един към различен.

Днес, може да разберете някоя истина, която е била скрита от вашите шефове или сътрудници. Тайните, които ще излязат на повърхността ще ви покажат, че мъчно може да има другарство в бизнес средите.

Помогнете на околните ви, които желаят финансова помощ от вас. Дори да е с малко, помощта ви ще бъде високо оценена, тъй че не отхвърляйте заем на ваш родственик през днешния ден.



Стрелец

Може да сте си мислили, че ще прекарате няколко часа с половинката си в спокоен диалог, само че по-късно ситуацията ще се нажежи и ще стане доста буйна и гореща.

Вярвайте в себе си и се гордейте с качествата, които притежавате. Покажете убеденост, която ще ви отвори доста порти и ще ви разреши да просперирате.

Днес не влагайте парите си в неразбираеми покупко-продажби. Може да бъдете употребявани, поради парите ви, тъй че бъдете мнителни и не се доверявайте на всичко, което ви се приказва.

Козирог

Днес ще имате прилив на сила, който ще ви направи непоклатими във взимането на решения. Не се опасявайте, че ще сбъркайте, просто действайте.

Добре ще е да работите в екип с хора, с които споделяте едно мнение по множеството служебни въпроси. Дори да не сте съгласни с нещо, слушайте и се учете от по-опитните от вас.

Подгответе се за непредвидени разноски и такива за здравни услуги за вас или някой член на фамилията ви. Заделяйте колкото се може повече от приходите ви сега.



Водолей

Не оставяйте неправилно усещане у колегата ви, в случай че не сте настроени за гореща и буйна нощ. Изложете всичко, което ви тормози и ви пречи да се отпуснете.

Оставете хората да изразят всичко, което таят в себе си, бъдете търпеливи и не прекъсвайте събеседниците си. Ще прозрете доста неща и ще знаете какво тъкмо търсят клиентите ви.

Работете за по-доброто ви финансово положение и благоденствие, само че без да завиждате на другите, които имат повече от вас. След време и вие ще се издигнете и ще имате повече, стига да сте търпеливи и упорити.



Риби

Днес може да срещнете човек от предишното, с който сте си били доста близки. Дори за момента да скриете възприятията си, има огромна възможност да възобновите връзката си.

Фокусирайте се върху дилемите, които не сте съумели да свършите в предходните дни и отложете всевъзможни действия. Подгответе се за претрупан работен ден.

Вероятно ще видите напредък в банкова ви сметка и ще започнете да излизате от финансовата рецесия, в която дълго време сте били. Въпреки положителните приходи, продължете да се ограничавате в харчовете, с цел да може да спестите малко пари.

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР