Овен Днес можете да гледате света разфокусирано. Странно е, но ще

...
Овен
Днес можете да гледате света разфокусирано. Странно е, но ще
Коментари Харесай

Хороскоп за днес - 21 март

Овен

Днес можете да гледате света разфокусирано. Странно е, само че ще видите доста повече, ще разберете повече и най-важното - ще се измъкнете от нормалната си зона на комфорт.

Телец

Днес ще имате по-голяма потребност от състрадание и внимание. Само не приемайте ролята на жертва, по този начин няма да постигнете нужния резултат. Най-ползотворен е денят за тези, които се занимават с изкуство.

Близнаци

Днес ще се чувствате не толкоз енергични, само че пък ще сте доста по-нежни и загрижени за близките. Днес слушайте вътрешния си глас, той няма да ви подведе.

Рак

По-приятен е днешният ден от предходните, няма да имате толкоз доста задания, а и нещата ще вървят по-плавно. Само бъдете по-внимателни с парите, през днешния ден не правете огромни покупки, няма да са ефикасни.

Лъв

Днес ще се наложи да поработите повече, а и по-зорко ще ви управляват. Не се опитвайте да се измъкнете от отговорност, единствено ще си утежните ситуацията. В последна сметка интуицията ще ви покаже верния ход, само че нека имате уши да я чуете.

Дева

Едва през днешния ден напрежението в душата ви стартира да избледнява и се чувствате по-бодри и подготвени за деяние. Днес е добре да проведете от дълго време отлагани позвънявания, да помислите за просветителни курсове, всякакви детайлности, които все отлагате.

Везни

Ще има много неща за доизкусуряване и споразумяване, и би трябвало да сте доста деликатни да не изпадате в непотребни детайлности. Не единствено ще си изгубите времето, ами и ще изнервите всичко живо в близост.

Скорпион

Днес ще приемете като своя заветна цел заниманието. Определено ще сте настроени еретично по отношение на всички правила. Все отново внимавайте до каква степен рисковано постъпвате.

Стрелец

Най-сериозната спънка през днешния ден ще са личните ви страсти. Опитайте да надмогнете страховете и най-много предишното. Сложете край и започнете на чисто.

Козирог

Всички близките ще ви се костват лекомислени и безотговорни, на фона на цялата ви претовареност. Не се дразнете, а се пробвайте да погледнете по-леко на нещата. Едва ли проблемите ви ще се решат по метода, по който очаквате, тъй че бъдете отворени към новото.

Водолей

Бъдете подготвени да се изправите против личното си разточителство. Има какво да извършите по въпроса. Дайте си сметка какво и за какво толкоз доста пилеете.

Риби

Опитайте се просто да сте естествени. Не позволявайте на безпокойството да ви завладее, това може да провали целия ви ден. Променете настройката си, знаете, че това е най-важното.

хороскоп от astrohoroscope.info
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР