ОВЕН Денят ще донесе много положителни емоции. Ще получите отговори на

...
ОВЕН
Денят ще донесе много положителни емоции. Ще получите отговори на
Коментари Харесай

Никулден носи чудни изненади на две зодии

ОВЕН

Денят ще донесе доста позитивни страсти. Ще получите отговори на въпроси, които съществено ви вълнуват. Вероятни са щастливи съвпадения и вдъхновяващи вести. Днес присъщият ви оптимизъм ще бъде изключително видим за близките. Именно той ще притегли вниманието към вас.

ТЕЛЕЦ

Денят ще върви добре, ще ви радва с положителни вести и приятни срещи. Днес ще ви бъде по-лесно от нормално да се разбирате с хората и да намирате общ ези с непознати. Приятели и родственици с подготвеност ще поддържат всяка ваша концепция и няма да имате причина за противоречие с тях. 

БЛИЗНАЦИ

Днес ще имате време да извършите повече от заплануваното, тъй като няма да губите време. Интуицията ще ви подскаже от кое място да започнете. Преди обед могат да зародят необикновени хрумвания. Преди да продължите с осъществяването им, консултирайте се с околните си. 

РАК

Прекрасен ден за бизнес връзка. Участието ви в някои професионални срещи ще ви бъде потребно. Ще имате опция да изпъкнете с ексцентрични решения по настоящи проблеми. Семейните каузи ще се окажат по-трудни. Опитайте се да предотвратите назряващ спор. 

ЛЪВ

Началото на деня сигурно ще сервира изненади и надали ще можете да действате по проект. Не са изключени разногласия и непредвидени различия с хора, които са ви подкрепяли във всичко. До сериозен спор, обаче, няма да се стигне. Ще намерите решения, които ще се харесат на всички. 

ДЕВА

Денят ще бъде доста по-приятен, в случай че не се тревожите за дребни недоразумения и неприятни съвпадения. Сутринта може да зародят някои компликации, само че обстановката бързо ще се промени към по-добро. През втората половина на деня ще се открият нови благоприятни условия. 

ВЕЗНИ

Едва ли ще можете да избегнете изцяло компликациите през днешния ден, само че като цяло денят ще се развие добре. Ако имате огромни проекти, бъдете подготвени за упорита работа. Не всичко ще се развие по този начин, както бихте желали, само че това не би трябвало да ви тормози. Много от вас ще се възползват от знанията, добити по-рано.

СКОРПИОН

Днес ще ви бъде прелестно да мислите за бъдещето, да вършиме проекти и да ги обсъждате с хора, които могат да оказват помощ за осъществяването им. Много от концепциите, които ще се появят през днешния ден, скоро ще имате опция да оживите. За това ще оказват помощ, както остарели другари, по този начин тези, които сте се срещнали неотдавна. 

СТРЕЛЕЦ

Успехът значително ще зависи от това какъв брой съществено ще приемете делата, които поемате през днешния ден. Не би трябвало да разчитате на шанс и удобна композиция от условия, а само на личните си сили. Ще съумеете да разрешите финансови проблеми.

КОЗИРОГ

Денят ще бъде лек и забавен. Ще се спраяте добре както с неща, които към този момент знаете, по този начин и с неща, които са непознати. Ще съумеете да намерите отговори на въпроси, които са ви обърквали и да се справите с дребни проблеми, които от дълго време изискват внимание. Очаквайте парични приходи.

ВОДОЛЕЙ

Денят ще се развие добре и от сутринта ще усетите поддръжката на звездите. Вероятни са положителни вести, вдъхновяващи събития и забавни оферти. Ако в последно време сте имали мотиви за безпокойствие, през днешния ден те ще останат в предишното. Но може да се появят нови проекти. 

РИБИ

Денят ще върви добре, само че надали ще донесе значителен триумф или изключително приятни страсти. Ще имате опция без лутане да се справите с насъбраните каузи. Ще се почувствате доста по-уверени и свободни, когато се отървете от това, което е станало излишно, остаряло. Подкрепата на близки ще ви зарадва. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР