Овен Чудесен ден. Дали, защото е празник, но наистина всичко ще

...
Овен
Чудесен ден. Дали, защото е празник, но наистина всичко ще
Коментари Харесай

Вижте хороскопа си за днес, 6 май

Овен
Чудесен ден. Дали, тъй като е празник, само че в действителност всичко ще наподобява по-хубаво, по-празнично, по-сияйно. Ще намерите верния метод да кажете каквото е належащо и да подредите света си.
  Телец
Днес ще се наложи да обърнете повече внимание на персоналните взаимоотношения. Може да поставите начало на значими бъдещи контакти. Споровете и споровете не са изключени, само че при задоволително доза самообладание нещата може да се развият безпрепятствено.
  Близнаци
Акцентът ще е върху имуществените въпроси, спомагателната заработка на средства, натрупването на сили, познания, умения. Внимавайте, не са изключени загуби, харчете рационално.
  Рак
Ще имате потребност от повече свободно време, персоналните задължения би трябвало да имат предпочитано място. Любовните връзки разцъфтяват. Днес ще имате удивително наличие, където и да отидете. Намерете време и за малко просвета.
  Лъв
Чувствата ви през днешния ден ще са толкоз мощни, че ще стряскате близките. Опитайте да се контролирате по-добре, другояче нещата ще станат неуправляеми.
  Дева
Склонни сте да клюкарствате през днешния ден ей по този начин, с цел да се почувствате като част от една група.Внимавайте,може да ви въвлекат в нечестни връзки.
  Везни
Дайте си сметка, че парите, с които разполагате, са резултат на личното ви отношение към света. Важното е да сте поредни, даже когато се променяте.
  Скорпион
Желанието ви да отхвърлите всичко остаряло е изцяло обосновано, само че изчакайте понеделник и тогава започвайте с новите неща. Подходящ ден за привършване и почистване. Днес сте изключително раними, по тази причина се пробвайте да не давате ухо на приказките към вас.
  Стрелец
Не се ядосвайте на нерешителността на хората към вас, отдайте го на пролетната отмалялост и няма да сбъркате. Днешният ден не е доста подобаващ за дейни дейности, по-добре приключете с това, което към този момент сте почнали, а новите действия оставете за идната седмица.
  Козирог
Един ден за приятни занимания, насладете се на красивата страна на живота. Възможно е да имате някои парични проблеми, само че това не трябва да ви тревожи, сходни проблеми в никакъв случай нямат край, само че не забравяйте да ревизирате дали всичко е наред с данъчните ви отговорности и сметките за битови потребности.
  Водолей
Не е лек този ден за вас, имате да уреждате куп неща, само че не е през днешния ден денят. Най-добре изчакайте понеделник и без друго нещата надали ще се уредят през днешния ден, само че не пропускайте да напомните за настояванията си.
  Риби
Вниманието ви ще е заето с придобиването на нови типове информация. Контактите ви ще се усилят, даже може да ви попречат на нещата, които сте възнамерявали. Обучението ще е доста сполучливо през днешния ден, в случай че ви остане време за това.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР