ОвенБъдете внимателни с обещанията, които правите и действията си. Много

...
ОвенБъдете внимателни с обещанията, които правите и действията си. Много
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 14 септември: Телци, нова тръпка или голяма любов!

Овен

Бъдете деликатни с обещанията, които вършиме и дейностите си. Много добре преценявайте всичко, даже и словата, които ще изречете пред половинката си през днешния ден.

Ще бъдете изправени пред алтернативата, дали да приемете обещано предложение за сложен ангажимент или да отидете на бизнес среща, която може да се окаже много напрегната.

Вероятно, още веднъж сте на път към финансова рецесия, само че една сполучлива договорка може да ви помогне да изплувате. Пресейте деликатно всички оферта и приемете най-изгодната за вас. 

Телец

Венера ще провокира обезчестяване през днешния ден. Възможно да се появи нова тръпка или огромна обич. И въпреки всичко бъдете рационални в любовта, недейте да се отдавате напълно.

Постарайте се да сте оптимално фокусирани върху работата си, защото ще има много разсейващи фактори, които може да се отразят отрицателно на работният развой.

Звездите през днешния ден ще са на ваша страна, с цел да постигнете финансовите цели, които сте си сложили. Определено ще сте доста разчувствани от постигнатото.

Близнаци

Любовният ви живот ще бъде вероятно в своят разцвет през този ден. Ще бъдете още по - отдадени към хората, които обичате и на първо място по отношение на фамилията си.

Навярно ще сте настроени добре за новия си работен ден. Най - евентуално няма да има защо да се притеснявате. Продължете със старание своите работни задължения.

Денят ще бъде единствено във ваша изгода, що се отнася до всичко свързано  с пари. Ако сте вложили средства, то през днешния ден ще получите доста добра възвращаемост.

Рак

Конфликтите в фамилията, които предстоят, в действителност няма да ви доведат до нещо неприятно, в противен случай, ще ви накарат да осъзнаете много истини, които може би до момента сте пренебрегвали.

Днес, звездите ще ви припомнят, че това което си мислите или това от което се страхувате, може да ви се случи. Проектирайте единствено позитивни мисли в съзнанието си, изключително за всичко що се отнася до работните ви планове.

Вероятно ще се наложи авансово да планирате финансовата си тактика за осъществяване на всичките си цели. Така или другояче през днешния ден ще бъдете в добра форма да вземате финансови решения.

Лъв

Вероятно през днешния ден ще започнете да цените повече фамилията си, а тези от вас, които са самотни, може би ще открият своята половинка. Не бързайте да се доверявате на инцидентен човек, бъдете внимателни в основаването на нови другарства.

Работният ви ден може да е извънредно под напрежение и динамичен. Не се отчайвайте, все пак ще се справите с компликациите.

Възможно е да похарчите повече за фамилията през първата част от деня, само че пари от членове на фамилията също могат да дойдат за балансиране на разноските.

Дева

Рискувате да не намерите верните думи, с цел да изразите това, което чувствате от вътрешната страна през днешния ден. Неангажираните ще имат опция да осъществят своите оферти за обич.

Денят евентуално ще бъде подобаващ за реализация, възползвайки се оптимално от това, без да поглеждате обратно за по-сигурно Съсредоточите единствено върху това, което ви следва в работата.

Този ден ще бъде релативно удобен по финансовите ви въпроси. Внесете повече баланс в себе си, с цел да останете удовлетворени от финансовото си положение.

Везни

Този ден е подобаващ да си изясните всичко, с цел да продължите с още по-прекрасни взаимоотношения. Няма място за ревнивост, тъй че изхвърлете тази мисъл от главата си.

Може би, ще се наложи да импровизирате на работното си място през днешния ден. Вероятно, такива ще бъдат събитията и ще има нужда от повече място за маневри.

Ще имате опцията да изравните вашите вложени финансови старания и възвръщаемостта им. Най - евентуално ще имате шанса да планирате доста добре своите финансови тактики.

Скорпион

Вероятно ще срещнете някой, чието отношение в живота елементарно би допълнило вашето. Може да се чувствате по този начин, като че ли се познавате доста добре, макар че преди малко сте се срещнали.

На работното място се обрисуват промени в графика, заплата, други задания или пренасяне. Промените могат да работят по график, заплата, условия на труд. 

Опитайте се да избегнете илюзиите за бързо струпване на пари, защото в последна сметка това може да докара до финансови загуби. Проверете обстоятелствата, преди да сключите някакви съглашения или покупко-продажби.

Стрелец

Астралната настройка през днешния ден може да ви направи много настъпателни и самонадеяни за да сте център на вниманието, само че най-добре бъдете такива, каквито сте и оптимално естествени.

Вероятно ще действате по ексцентричен метод с новаторски метод. Въоръжете се със успокоение и самообладание, с цел да се концентрирате върху най-важните задания през днешния ден.

Днес може да достигнете до върха на финансовият ви напредък. Възползвайте се от този ден за положителни облаги, след което си направете равносметка за всички ваши доходи в последните дни и помислете какво би било добре да извършите с тях.

Козирог

Много от връзките ви ще бъдат сложени под въпрос. Вероятно ще стане посредством тестванията, които случайността ще донесе. Приятелства, връзки и контакти ще бъдат разтърсени.

Вероятно, ще се сблъскате с много лимитирани сътрудници, които ще излеят цялата си завист, само че не се чувствайте длъжни да ги изслушвате до край и да търпите сходно отношение.

Има възможност да затегнете колана си малко повече през днешния ден. Не е нужно да се притеснявате, защото финансовото ви положение евентуално ще се усъвършенства през идващите дни.

Водолей

Необходимо е да се стремите към естетика и непосредственост с любимите  хора към вас. Това ще ви прави по-толерантни и възвишени. Важно е да знаете, че този ден благоприятства новите романтични  запознанства.

Предстои ви скок в кариерата, тъй че се подгответе добре за идната ви изява, с цел да докажете капацитетът и професионалните качества, които притежавате.

Този ден е подобаващ миг за осъществяване на дълготрайни вложения. Освен това, в случай че сте възнамерявали да инвестирате парите си в недвижими парцели, най-вероятно ще спечелите.

Риби

Очертават се земетресения в фамилен проект. Нямате потребност от илюзии, а от самонадеяност в дейностите ви. Затова преценявайте добре ходовете си, с цел да можете да не се тревожите за това което ви следва.

Конфликтите в работата ви последователно ще затихнат и това е превъзходен миг, в който да докажете, че може да се справите с всичко в работен проект и да се изявите като водач на колектива ви.

Вероятно ще видите проблясък на вяра във връзка с казуса с задълженията през днешния ден. Това обаче може да ви отнеме още малко време, преди да можете да изплувате изцяло.

Хороскопът е направен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР