Овен Ако трябва да сътворите нещо, то днес е вашият ден.

...
Овен
Ако трябва да сътворите нещо, то днес е вашият ден.
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за днес, 23 ноември

Овен
Ако би трябвало да сътворите нещо, то през днешния ден е вашият ден. Можете да разчитате, че ще имате задоволително сили, с цел да се справите с каквото и да било, а и в къщи няма да ви придирят.

Телец
Време е и вие да си поседите малко у дома, домашните ви се нуждаят от разведряващото ви наличие. Освен това хората не могат да ви открият, с цел да ви дойдат на посетители, а биха желали.

Близнаци
Днес е малко по-забързан ден, в един миг ще се окажете затрупани с работа за цяла седмица, а срокът най-вероятно към този момент ще е отминал. Не се пришпорвайте, тъй като по този метод нищо няма да свършите, по-добре разделете работата с сътрудниците си.

Рак
Време е след интензивността, която проявихте, да помислите и за финансовата страна на въпроса. Разходи безспорно ще имате, само че вие обърнете по-сериозно внимание на приходите.

Лъв
Днес ще се чувствате далеч по-ентусиазирани и сигурни, в сравнение с предходните дни. Това не значи, че би трябвало сляпо да се доверявате на всеки, внимавайте да не ви омае някой обаятелен продавач и си пазете чантите и джобовете в транспортните средства и по спирките.

Дева

Днес не всичко ще става съгласно проектите ви, а това може да ви изнерви. Не бързайте да си изкарвате яда на близките. До огромна степен вие сте причина нещата да се забавят с своите предходни дейности, в този момент си сърбайте попарата.

Везни
Денят може да бъде прелестен за вас, в случай че не вложите цялата си сила в работата си, оставете си малко и за в къщи и внимавайте да не се нараните на някой изострен борд. Очаквайте приятни изненади от другари.

Скорпион
Доста динамичен ден ви чака през днешния ден, само че пък ще се чувствате потребни и задоволени. Не се разпилявайте с хиляди неща, на първо време се заловете с кореспонденцията си.

Стрелец
Денят би могъл да е сполучлив, в случай че не се заровите в някакви незначителни елементи. Мърморенето също няма да ви е от изгода, само че пък може да ви разпусне нервите. Не пропускайте да отговорите на писмо от чужбина.

Козирог
Днес ще би трябвало да се оправяте с други хора и да плащате сметки, нали иде краят на месеца (не забравяйте телефона, с цел да не се окажете отвън от мрежата). Дипломатичността и чаровната ви усмивка биха могли ненапълно да замажат ситуацията, само че не ги одобряват вместо парични средства (за съжаление).

Водолей
Днес ще би трябвало да водите някои съществени диалози, по отношение на отношението ви към належащи проблеми и това на хората, с които работите. Добре е най-малко да изслушате събеседника си, преди да му кажете какво сте решили.

Риби
Налага се понякога и вие да поработите. Имате насъбрани много поотложени задания, започнете да отхвърляте, тъй като колкото по-дълго трупате, освен че стават повече, ами и стават по-неприятни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР