Овен Заложете на деловите си срещи, ще ви бъдат полезни.

...
Овен Заложете на деловите си срещи, ще ви бъдат полезни.
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 27.12.2017 г.

Овен

Заложете на деловите си срещи, ще ви бъдат потребни. Не ги подценявайте и ще се изненадате от лекотата, с която ще вземате решенията си. Желанието да разнообразите деня си може да ви води вечерта на някое безшумно и прелестно място.

Телец

Днес няма да ви липсва нищо от това, от което се нуждаете. На работното място ще изпъквате с разсъдък и нараснала продуктивност. Имате проекти за бъдещите си инициативи, огромна част от които ще би трябвало да отсеете и да пристъпите към реализацията им.

Близнаци

Организирайте добре работата си, тъй като приходите ви ще са пропорционални на напъните вложени в нея. От срещите си ще получите информация, използвайте я. Една случайност ще ви събере още веднъж с позабравен другар, не бързайте да го пренебрегнете.

Рак

Работната ви стратегия ще е задоволително натоварена, само че не трябва да оставате нищо за последния миг. Ще получите предложение, което в действителност ще е преференциално за вас. Отделете повече внимание на колегата си.

Лъв

Настъпил е момента, в който ще би трябвало да вземете решение по наболял въпрос. Не се доверявайте на никой различен. Изслушвайте ги, само че последната дума дано бъде ваша. Много значимо е сами до поемете отговорността за дейностите си.

Дева

Работата през днешния ден ще ви носи задоволство. Споделяйте единствено на тествани хора, с цел да не съжалявате за сърдечността си. С отговорността си печелите благосклонностите на хората, с които поддържате връзка. Ще се радвате на положително здраве.

Везни

Късметът ще е на ваша страна. Не се колебайте да отстоявате ползите си, щом сте уверени в правотата си. Привлекателен представител на противоположния пол ще притегли вниманието ви. Видимо не сте безразлични и скоро връзките ви може да се задълбочат.

Скорпион

Промяната при вас към този момент стартира. Развийте в себе си тези качества, които ще ви оказват помощ да прозрете в невидимото и осъзнаете истини, убягващи на мнозина. Не подценявайте оферти за вечеря на открито. Шансът да срещнете значима за вас персона е действителен.

Стрелец

Съсредоточете си, тъй като мислите ви отсъстват и са надалеч. Преценете кое е най-важно за вас и започнете от него. Със сигурност ще се справите и удовлетворението ще е несравнимо. Оставете на хората към вас да изискат помощта ви, не я предлагайте сами.

Козирог

Някои ги чакат оферти, върху които ще се замислят. Бъдете реалисти и не правете прибързани заключения. Имате положителни шансове да осъществите умислен план. Колкото по-скоро се заемете с деяние, толкоз по-лесно ще разберете къде сте. Ще получите поддръжка от непосредствен човек.

Водолей

Очаква ви приятна изненада през днешния ден. Свършете работата си безупречно и не обръщайте внимание на празнодумците. Това е вярната тактика, в противоположен случай може да ви въвлекат в ненужни спорове.

Риби

Без подозрение ще се радвате на шанс. С задоволителни старания ще завоювате нови територии. Но не се доверявайте повече от допустимото и триумфът ви ще пристигна. Бъдете толерантни към неравностойните на вас. Направете приятна изненада на индивида, който обичате.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР