ОВЕН За Овните понеделник е важен и вие трябва да

...
ОВЕН За Овните понеделник е важен и вие трябва да
Коментари Харесай

Вижте какво вещаят звездите за днешия ден

ОВЕН
За Овните понеделник е значим и вие би трябвало да предприемете решителни стъпки в службата или да вземете съществено решение, отнасящо се до вашата работа. Денят ще ви донесе триумф при реализиране на срещи, диалози по професионални въпроси. Пазете се от измами.

ТЕЛЕЦ
Успешен е понеделник за Телците, по служебни въпроси обаче би трябвало да действате без въздействието на страстите, като преценявате трезво и действително всички позитивни и негативни страни на съответните въпроси. Най-голям триумф ще постигнете в настоятелен диалози.

БЛИЗНАЦИ
Близнаците са нападнати от мрачни мисли, които понякога минават в открита жлъчност, само че това не би помогнало да поправят настроението си. Необходимо ви е да престанете да мислите, че ще загубите хубавичко основа под краката си. В службата единодушие и равновесие.

РАК
Не бива да смятате, че позицията ви е неравностойна в службата или по отношение на сътрудниците в бизнеса. Подобни мисли единствено ще ви огорчат и разбалансират. Някои от вас в този момент са с засегната и мъчителна душeвност, само че не се поддавайте на такива въздейстия. Бъдете деликатни с близки и другари!

ЛЪВ
Не допускайте неточности, от които по-късно ще последват неудобства за вас. В понеделник вашите благоприятни условия са прекомерно положителни и даже мнозина ще могат да диктуват изискванията. Околните ще се съобразят с мнението ви и няма да ви опонират. Ще постигнете триумф!

ДЕВА
Позицията на Девите е фрапираща, това се дължи на мощните позитивни и негативни сили. Изправени сте пред философска алтернатива в положение на нервна превъзбуденост. Сторете това, което сте намислили, без да се притеснявате от вероятен крах – рискувайте.

ВЕЗНИ
Чувството на безпокойствие пораства при Везните, аргументите са персонални. Ще постигнете желанията си и не е належащо да се държите съмнително в дома си. Оставете всичко да се движи в неестествени граници и с присъщия му ход, не изпреварвайте събитията. Късмет в любовта.

СКОРПИОН
Скорпионите са превъзбудени в понеделник, само че вашето положение скоро ще се възстановява. Всъщност този развой стартира точно в този момент, въпреки че мнозина могат да не виждат. Притесненията ви в действителност отпадат, а вие би трябвало да промените тактиката си, залагайки единствено на сигурни дейности.

СТРЕЛЕЦ
Понеделник е много добър за вас и с помощта на дейната си природа може да се реализирате. В службата ще ви се наложи да вземете бързи решения по отношение на сполучливото довеждане докрай на поетите задължения и позитивна интензивност няма да ви липсва. Неочаквано уведомление ще получите през днешния ден, обвързвано е с ваш родственик. Не отхвърляйте помощ, в случай че ви бъде потърсена.

КОЗИРОГ
С известно съмнение през днешния ден ще се отнасяте към близките или най-малко част от вас ще се държат по този начин към другите. Но нямате причина за особени терзания, въпреки че недоброжелателите ви са в мощни позиции, в този момент и вашата нерешителност не е непотребна. Откриват се за вас прелестни благоприятни условия да дадете отпор на всичко, което заплашва просперитета ви за деня.

ВОДОЛЕЙ
Повишени страсти, мощни усеща, само че всичко е усърдно прикрито под благородно услужливо държание. Може да се приказва за вашия яд, той от време на време се появява на повърхността, само че това не е значителното през днешния ден. В служебните си отговорности сте дейни. Възможност за нова любовна случка, при която не би трябвало да смесвате усеща и страсти.

РИБИ
Проблемите за Рибите в понеделник са два, заемете се незабавно с разрешаването им. Единият от тях ще завърши гладко и е обвързван със службата ви, само че другият е към момента неуточнен и съществува неспособност на настоящия стадий да действате за разрешаването му – той е с финансов аспект. Късметът продължава да бъде с вас, в случай че сте хазартна персона.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР