Овен -Времето просто не е подходящо.“ Овните вярват, че има

...
Овен -Времето просто не е подходящо.“ Овните вярват, че има
Коментари Харесай

Какво казва всяка зодия при раздяла

Овен -„ Времето просто не е уместно. “
Овните имат вяра, че има толкоз доста неща, които би трябвало да се видят и създадат. Ако се разделят с вас, евентуално е, тъй като са разчувствани да вършат нещо друго, вместо да признаят, че им е скучно.
Телец - „ Не виждам бъдеще дружно. “
Телците са праволинейни и знаят какво желаят. Обикновено се схващат добре с хората, само че отделят доста време да опознаят един човек. И когато са наясно, че не виждат бъдеще с вас, тогава нямат проблем да ви го кажат.
Близнаци – „ Просто не чувствам искри. ”
Може би не желаят да го признаят, само че Близнаците обичат началото на връзките повече от която и да е част. Вълнението, флиртът, непредсказуемостта? Това е то! И откакто новостта отшуми, Близнаците просто си потеглят.
Рак - „ Не съм претърпял остарялата си връзка. “
Това може и да не е правилно, само че почтено казано, евентуално е по този начин. Раците са склонни да задържат нещата дълго време и предишните връзки могат да бъдат част от това.
Лъв - „ Не можем да се развиваме дружно. “
В превод - те не желаят да бъдат арестувани. Лъвовете са великодушни и обичат надълбоко, само че също по този начин са склонни да търсят сътрудници с капацитет. Те желаят някой толкоз изобретателен и упорит като тях, даже в случай че се интересуват от разнообразни неща.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР