Овен Време е да разпуснете и да си отпочинете, но,

...
Овен Време е да разпуснете и да си отпочинете, но,
Коментари Харесай

Хороскоп за петък, 18 август 2023 г.

Овен
Време е да разпуснете и да си отпочинете, само че, несъмнено, не сами! Вселената Ви приканя да прекарате времето с този, с който просто умирате от предпочитание да бъдете. И вместо да се мъкнете по улиците, заведете го в своето гнезденце, отпуснете се и се насладете на хубавата вечер.
Телец
Не е желателно да си вършиме проекти и да се заемате с нови и непознати действия. Ако се захванете с каквото и да било, с огромна възможност ще започнете да повтаряте старите неточности, мислейки, че се стремите към напредък и автентичност. По този метод се понижава и Вашата автономия. Позволявайки си несъразмерна независимост, бързо ще започнете да подражавате на другите, да копирате държанието на своите кумири, а и да си отмъщавате за предходни действия на своите неприятели. Надеждност и неизменност няма да са Вашите отличителни черти през това денонощие.

Близнаци
Не бъдете безапелационни в връзките с Вашия обичан човек! Гъвкавият метод ще Ви помогне по – добре да проумеете създалата се обстановка, както и да намерите най-хубавия излаз. Всъщност, може и да не се постанова да търситре излаз, тъй като всичко може и да Ви устройва. Главното е да преценявате всичко бързо и на време.

Рак
Днес на Вашия обичан човек ще се наложи, да свърши някои неща вместо Вас, просто тъй като той може да свърши всичко доста по- бързо, в сравнение с Вие. Единствената Ви задача е, да не връзвате доста недостатъци на това, което ще се получи в следствие, тъй като ще бъде направил всичко, което е по силите му, а по-добър резултат надали би могъл да получи.

Лъв
Утрото ще се ознаменува с избрани триумфи, само че е за препоръчване да започнете да се занимавате с нова работа или задания чак към обяд. През деня ще бъдете изцяло подготвени да излезете пред всички. Не се учудвайте, в случай че имате възприятието, че вместо измежду обществото, сте излезли на циркова сцена, изпълнена с разярени лъвове. Събитията денем ще изискват от Вас не дребна устойчивост, геройство, а също и да следвате законите и работния проект. Ако се опитате да минете единствено с автентичност, нещата може да приключат с прочувствено разтърсване...

Дева
След днешния ден се набелязват позитивни парични приходи. Всичко е доста хубаво, само че за в този момент е единствено преспектива, а не действителни посъпления. Освен това от рано сутринта ще се почувствате определена, само че непрекъснатото престояване в центъра на внимание може да Ви изтощи, даже това внимание да е приятелско. Постарайте се, да преценявате своите благоприятни условия. Днес е за предпочитане да не взимате съществени решения. Придържайте се към своите убеждения.

Везни
За страдание през днешния ден професионалните вероятности не са доста положителни: вероятността за загуби е доста по-голяма от тази за триумф. Има късмет да преодолеете отдавнашни различия с деловите си сътрудници, само че за тази цел ще се наложи да извършите много взаимни отстъпки, както и да се откажете от доста от своите проекти. Не бързайте да сключвате дълготрайни контракти: скоро ще се появят условия, с помощта на които ще можете да ползвате по-изгодни условия. За всички ше бъде мъчно да избегнат недомислените действия, защото денят ще бъде изпълнен със съблазни и изкушения. Половинката Ви може да се окаже, че ревнува.

Скорпион
Дне Вашия обичан човек дълго ще проучва връзките посред ви – надали не с лист хартия, таблици и формули, с цел да пресметна какво би обидило в близко бъдеще и двама ви. Каквито и да са неговите заключения, помнете, че всичко може да се промени, стига да има предпочитание.

Стрелец
Ако някой знак е прочут със устрема си към всичко ново, това е Вашия. Во в този миг, без значение дали вярвате или не, Вселената упорства, да опитате нещо ново в паричните работи. Ако си попомисляте да заработите някакви пари в допълнение, убедете се, че това занятие би Ви било забавно.При Вас ще се получи, като се имат поради поддръжката на невероятното количество астрологически въздействия.. Просто подайте знак на висшите сили, когато почувствате, че сте подготвени.

Козирог
През този ден със злоба ще наблюдавате обичаните хора на своите близки другари. Ще Ви се прииска да ги сравнявате със своя обичан човек. Само че при Вас това не е в интерес на последния. Впрочем, не е изключено Вашите другари също да Ви завиждат - те познават минусите на своите обичани по-добре от Вас.

Водолей
Днес и през идващите няколко дни е най-добре да си сложите сигнален знак, защото от Вас не би трябвало да чакат обективност и безористрастност, с които по начало се славите. Позволете на възприятията си да се проявят, само че в случай че фактически се грижите за своите близки, предупредете ги от рано, че сте в несвойствено въодушевление, тъй като другояче доста ще ги разтревожите.

Риби
Може да Ви се стори, че другарството Ви с някого е почнало да наподобява на игра на една врата, а Вие сте се оказали губещата страна. Ако смятате, че давате повече, отколклкото получавате, това може и да се окаже истина. Но преди да изкажете своите съмнения, помислете си, до какъв брой са Важни за Вас тези връзки. Дали в действителност създалата се обстановка е толкоз неприятна? Възможно е, жертвите Ви да са краткотрайни, и в близко бъдеще да се изплатят с рента. Постарайте се, да си държите езика, и да не създавате спорове.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР