Овен В семейството на Овните почти всичко днес ще бъде

...
Овен В семейството на Овните почти всичко днес ще бъде
Коментари Харесай

Козирог: Днешният ден няма да Ви даде време за размисли

Овен
В фамилията на Овните съвсем всичко през днешния ден ще бъде хубаво. Това може да Ви наведе на съмнения, че нещо не е по този начин, както би трябвало, и от Вас се пробват нещо да скрият. Не давайте думата на своята подозрителност - всичко единствено Ви се коства. И в случай че не Ви се коства, по-добре е да се възползвате от момента и да дадете опция на душата си, да си отдъхва, до момента в който и се желае. 
 
Телец
Идеално време за основаване на домакински уют и решение на битови въпроси. В работата, обвързвана с развлекателния бизнес, изкуството и музиката, се чака усъвършенстване. Използвайте времето за повишение на своето културно равнище и за навестяване на мероприятия, свързани с изкуството.

Близнаци
През този ден свръхважни събития в фамилиите на Близнаците не се плануват. Вероятни са дребни различия с децата, които при неумело държание може да прераснат в огромен и усложняващ се спор. Звездите Ви поучават, да не следвате своите страсти. Днес разсъдъкът ще Ви бъде най-хубав асистент. Конфликти са евентуални с Овни и Телци.

Рак
Днес към Вашия обичан човек може да се присламчи някой различен. Едва ли това ще Ви хатеса, само че място за терзание няма да има досега, в който да деянията своята ревнивост. По-добре поговорете с обичания за този трети като за незабравим човек. Вашето внимание ще бъде оценено доста повече, в сравнение с ревността.

Лъв
Не би трябвало да раздробявате един огромен и ярък спомен за отминала обич или за вчерашния ден, на доста, доста дребни. Така може единствено да се стигне до амортизация. И защото спомените са нещо в действителност доста скъпо, което имате, и доколкото за този ден не Ви се плануват никакви сантиментални прекарвания, отнесете се към него оптимално деликатно. Постарайте се да не го разбиете и да не го загубите...

Дева
Рутинните действия ще Ви доставят доста повече задоволство, в случай че за тяхното осъществяване са нужни непривични контакти, истински способи, модерни принадлежности или ексцентрични изто1ници на информация. Не е изключено по-често от нормалното да търсите електронните средства за всеобщо осведомление Не се тормозете да търсите подпомагане от хора, които смятате за съидейници. Днес те драговолно ще Ви окажат поддръжка. Само че не очаквайте от тях прекомерна сензитивност и прекомерно внимание към персоналните Ви проблеми.

Везни
Много ще е мъчно за Вашия обичан човек да се помири с обстоятелството, че не всичко в живота му върви в това направление, по което би му се желало, нито става тъкмо във типа, по който той го е възнамерявал. Само Вие можете да му помогнете да откри себе си в хаоса на създалата се обстановка, както и да се почувства по-уверен и свободен.

Скорпион
Прекарайте вечерта в компанията на своя обичан човек и изгледайте някоя комедия. Много е значимо въпреки за час да гледате в една посока, и освен това да изпитвате положителни страсти. А къде ще се извърши цялото деяние, решете сами.

Стрелец
Доста дълго време сте успявали доста елементарно да се справяте с всичко. В ръцете си сте имали и силата, и всичките нужни запаси. Хората виждат във Вас задоволително рисков съперник. Само че Вие желаете от живота повече и единствения метод да го постигнете е, да излезете от своя ъгъл и да се заемете с мечтаното. Дори и да не изпадате с възторг от мисълта да запретнете ръкави и да се поизпотите, отново би трябвало да го извършите. Усилията Ви ще доведат до удивителни резултати.

Козирог
Изключително доста зависи от опцията Ви да се концентрирайте и бързо да взимате решения. Днешният ден няма да Ви даде време за размишления, претегляне на всички „ за ” и „ срещу ”, както и за разработване на оптимална тактика. Трябва да дойдете, да видите и да успехите. Това значи,че ще се постанова да бързате съвсем непрекъснато. За влюбените всичко ще се подрежда доста добре, а мощните усеща безусловно ще ги въодушевяват. Днес самотните представители на знака не би трябвало да хранят огромни очаквания за нови запознанства. Не забравяйте, че първото усещане можа да бъде лъжливо.

Водолей
Много хора намират електронните устройства за задоволително дразнещи. Разбира се, не всички, а единствено тези, които пищят, звънят или вибрират в най-неподходящия миг и то със строго избрана цел: да им попречат да създадат това, с което са заети сега. Даже и Вие, като представител на знака, обожаващ електронното съоръжение, може да изпитвате сходни усеща. И през днешния ден ли? Не, тъй като на другия завършек на проводника може да се окаже индивида, от който от дълго време сте чакали да получите някаква новина.

Риби
Звездите Ви приканват към успокоение и съдействие, вдъхновявайки всички и всеки за подписване на помирение, а и към приемане или поднасяне на извинения. Ако от дълго време чувствате потребност да прекратите пререканията сред своите близки, бъдете уверени, че можете да извършите това, даже и без да полагате старания. Тъй като Вашят знак е прочут с изключително сензитивните си антенки, Вие сте основн водач измежду всички, които биха се заели да извършват тази служба.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР