Овен Трудете се - този ден е свързан с успехи,

...
Овен Трудете се - този ден е свързан с успехи,
Коментари Харесай

Хороскоп за 7 ноември: 3 зодии ще са преследвани от големи трудности

Овен
Трудете се - този ден е обвързван с триумфи, само че тези триумфи няма да са леки, нито инцидентни. Ще съумеете доста да постигнете на професионалното занятие, да блеснете с настоятелен качества и да се покажете в най-хубава светлина. За страдание в областта на персоналните връзки не всичко ще върви по този начин безпрепятствено. Тук за демонстрация на самодейност не е желателно даже да се мисли. Ходенето след своите прищявки и недомислените действия напълно не са желателни, а в полза на точния израз - неприемливи са. Денят също е подобаващ за всевъзможни домашни действия, а и за взаимна активност с членовете на фамилията си и с другари. Откажете се от мисълта че всички и за всичко са длъжни да Ви слушат, и животът внезапно ще стане по-лек и радостен.

Телец
В никакъв случай не би трябвало да се съмнявате в своите качества! В препълнения Ви график няма място за подозрение. Освен това те са изцяло неоснователни. Вие освен ще можете мигновено да разгледате евентуалните проблеми и спорове, само че ще съумеете и да покажете метод за тяхното разрешаване. Дошло е време да излезете от сянката, и да застанете в светлината на прожекторите. Човекът, който Ви се възхищава, изчаква момента, когато ще постигнете своето и ще дарите на обстановката своето неповторимо обаяние.

Близнаци
Сега не е време за мързелуване. Работете старателно. Днес може да постигнете освен растеж на своя престиж и разширение на сферата на въздействие, само че и покачване на работната заплата. Денят е подобаващ за рекламни мероприятия и PR-акции. Ако имате желание да отидете на събеседване, постарайте се да го превърнете в ярка автопрезентация. Емоционалният декор е удобен. Това прави представителите на знака доста привлекателни.

Рак
Нарасналата Ви сила, храброст и убеденост в личните сили, ще Ви оказват помощ да приведете своите градивни хрумвания в деяние, когато става въпрос за професионалната работа и бизнеса. Физическата работа и заниманията със спорт ще подобрят Вашето самочувствие и ще Ви донесат задоволство. Хубав ден за сантиментални взаимоотношения и обич.

Лъв
Най-добре е този ден да прекарате в фамилен кръг. Укротете своя възторг, забравете старите обиди и се примирете с домашните си. Погледайте дружно някакъв филм, само че вкъщи, тъй като другояче са вероятни разочарования, което пък ще провокира нов спор. Изберете някакъв благонадежден и към този момент пробван вариант” - „ Хубава жена”, да вземем за пример...

Дева
Денят ще е дискомфортен и под напрежение. Ще Ви бъде мъчно да се разберете с близките и ненадейно ще си дадете сметка, че околните не споделят Вашите възгледи и напълно нямат желание, да търсят компромисно решение. Не се отчайвайте! Да се договорите и да постигнете до едно мнение, е въпрос на малко изчакване. Сега е нужно да запазите мира и да избягвате споровете. Може да започнете да се съмнявате в себе си, а в следствие и да се откажете от доста положителни хрумвания, които наподобяват сложни за реализация. Към всяко решение през този ден се отнасяйте умерено и не го считайте за дефинитивно: скоро ще измененията мнението си.

Везни
Днес Вашият обичан човек ще реши, че най-близкия път към сърцето Ви минава през стомаха, и то през любовта на Вашия корем към сладките неща. Затова бъдете подготвени да Ви подхранват с шоколад, мармалад, карамелизирани артикули и други сладки удоволствия, без да Ви питат дали желаете, или не...

Скорпион
През този ден ще сте способни на най-истински героизъм, което и дори не сте очаквали от себе си. Впрочем, Вашия обичан човек напълно няма да се учуди от такова държание: той е знаел, какъв капацитет е заложен у Вас и в никакъв случай не се е съмнявал. Следващия път обезателно му повярвайте!

Стрелец
Днес, както в никакъв случай, ще се окаже нужно да знаете някои детайлности от живота на своя обичан човек. Нека дори биографията му да не е най-увлекателното четиво във Вселената, ще би трябвало да си я спомните, с цел да може в нужния миг да блеснете с нужните познания.

Козирог
Вашият обичан човек евентуално има благо користолюбие, с нищо не обвързващо занимание или трогателна обвързаност към нещо. Например той колекционира розови слончета, или не може единствено да мине около магазин за шоколадови произведения. Подарете му през днешния ден нова дрънкулка за неговата сбирка или го зарадвайте с нещо сладичко! Да извършите индивида благополучен, напълно не е комплицирано....

Водолей
Какво може да бъде по-приятно от хубава вечер в приятна компания? Разбира се, единствено вечер в компанията на обичания човек. Днес ще имате опция да съчетаете всичко това. Има възможност да получите покана от свои общи другари, да отбележите някакво тяхно радостно събитие. Очаква Ви приятна вечер в топла другарска конюнктура.

Риби
Денят е подобаващ за проучване на други култури и самообучение. Романтичният интерес, който проявявате към човек въпреки това, може да се ускори. Сега сте склонни да търсите в възприятията и връзките преди всичко премеждие, а чак по-късно непоклатимост. Може да измененията визията си за обич единствено посредством другарство с новите си познати. По отношение на работата - вероятни са контакти с авторитетни лица.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР