Овен – Скъпи Овни, през вашия месец ще станете по-уверени

...
Овен – Скъпи Овни, през вашия месец ще станете по-уверени
Коментари Харесай

Месечен хороскоп за април 2020 г.

Овен – Скъпи Овни, през вашия месец ще станете по-уверени и решителни, ще можете да деянията най-хубавите си качества.

Още през първата десетдневка на месеца ще усетите прилив на мощ и сила. До 19 април Слънцето е във вашия знак, по тази причина не се съмнявайте в триумфа, звездите ще ви поддържат във всевъзможни инициативи. Все отново за опасности и смели опити времето не е най-хубавото.

Този месец ще намерите решение на остарял проблем. Ще би трябвало да извършите нещо, което ще изисква забележителна воля. В професионалната сфера ще можете да се утвърдите като способен и виновен престиж. На мнозина ще им бъде препоръчана нова позиция в работата.

Не забравяйте да отделите нужното внимание на здравето си. Има възможност от сериозна простуда, която ще промени проектите ви. Някои ще имат проблеми с главоболие или проблеми със съня. Приемайте повече витамини за усилване на имунната система.

Ще имате повече свободно време, което можете да прекарате с околните си, в чат с приятни хора или да се отдадете на релакс. Вие обичате служебните флиртове, тъй като за вас това е още една опция да отстояват своя престиж, да усещате своето въздействие. Внимавайте! Не е добре да смесвате работата с удоволствието, може да пострада престижа ви.

Телец - Април е времето за излизане от зимен сън, време е да започнете да действате. Ще бъде месец на приятни открития и промени за вас. Трябва да деянията повече увереност и темперамент във всичко, да поемете самодейността в свои ръце, самоуверено да покаже своята характерност. Нека всичко бъде друго за вас, създайте собствен личен жанр на държание, променете прическата си и актуализирайте дрешника си в по-модерен жанр. Най-после ще съумеете да приключите с каузи (или проблеми), които са почнали от дълго време и ще ви олекне.

В средата на месеца е нужно да внимавате в общуването с непознати хора, не би трябвало да стартирате нови планове и да водите бизнес договаряния, по-добре е да почивате. Може да бъдете подведени или излъгани от погрешна информация, предоставена от лице или институция.

Някои Телци ще преживеят прочувствена персонална драма поради човек от вашата среда на другарство. Ще научите истината за човек, който сте смятали за правилен „ приятел”.

Пролетното въодушевление на април ще разсъни у вас нова сила и мощ, ще ускори оптимизмът ви. Може да срещнете изненади, свързани с разнообразни събития и мотиви. За мнозина децата ще бъдат мотиви за наслада. Вашето благоденствие ще зависи от правилността на вашите действия и дейностите, които сте възнамерявали. Настройте се за триумф и победа над конкуренцията без значение в каква област.

Близнаци - През април мнозина представители на знака ще бъдат изправени пред съществени промени във всички области на живота. След средата на месеца можете да се възползвате от удобните въздействия на Меркурий, което ви разрешава да бъдете доста ефикасни в работата и да получавате многочислени стопански изгоди.

Търпението ви ще бъде подложено на тестване, само че вие ще преминете сполучливо и през това. Може да сте малко неспокойни, тъй като в обкръжението ви има напрежение, което ви визира и поради фамилните отговорности, които ви затрупват, само че би трябвало да се измъкнете, с цел да помислите единствено за себе си и да подредите мислите и концепциите си.

Хороскопът ви предизвестява да бъдете доста деликатни с доверието, което давате на хора, които малко познавате, да не казвате на другите за вашите проекти: завистливите хора не спят и положителното ви въодушевление може единствено да добави масло към огъня.

С последната десетдневка на месеца стартира интервал на застоялост, който ще бъде съпроводен от забележителен спад на силата, което ще се отрази на вашата словоохотливост и продуктивност. Не е подобаващият миг за подписване на съглашения, сключване на контракти, за промяна на работа, личен състав или за започване на нова кариера. Този интервал също може да бъде травматичен, по тази причина е значимо да се съблюдават ограниченията за сигурност. Трябва да преосмислите своите дейности, да анализирате триумфи и неуспехи, да вършиме проекти за бъдещето.

Рак - Април ще ви даде опция да обмислите всички проекти за бъдещето и да вземете решение за по-нататъшни дейности. Не разчитайте на познати и другари при вземането на решения. Този месец е по-добре да сте изцяло самостоятелни и да слушате единствено себе си.

Много Раци ще би трябвало да спрат начинанията си. Незавършени каузи, неизпълнените отговорности могат да основат проблеми в професионалната сфера. Успокойте се, поемете надълбоко въздух и просто приемете всичко като знак на ориста, че е време да намалите темпото, дори да спрете. Трябва да стоите надалеч от съмнителни планове, без значение какъв брой огромно е желанието да участвате в тях. Ще би трябвало да бъдете сдържани, да следите своите думи и дейности.

Най-добре да се настроите за отмора, релакс, къса почивка. Ако това не е допустимо, изпълнявайте ежедневните си отговорности вкъщи и на работа, обръщайте повече внимание на децата и по-възрастните родственици. От особена изгода през този интервал ще бъде възобновяване на дома и преди всичко да се отървете от ненужните отпадъци, разтоварване на интериора. Премахнете всичко, което ви кара да си спомняте неприятното! Това е интервал за доста деликатни дейности.

За влюбените звездите дават обещание доста приятни минути, любов и топлота. Мнозина от вас ще насочат цялата сила и вътрешна обич към колегата си. Обаче не прекалявайте, другояче половинката ви ще стартира да ви приема за даденост. Отблъсквайте тези, които пречат на вашето персоналното ви благополучие.

Лъв – През април ще преминете през доста тествания, преди да постигнете триумф или да тръгнете по пътя на самоопределението. Основното нещо е да не се поддавате на настроението си, което ще бъде изменчиво, като пролетен вятър.

Венера ще влезе в символ Близнаци при започване на април и ще оформи тригон със Сатурн. Това ще ви донесе началото на ново, продължително съдействие, което ще ви помогне в доста връзки на вашия бизнес. Вятърът на смяната ще нахлуе в живота ви и ще ви накара да измененията възгледите си за доста неща. Обстоятелствата могат да ви разкрият нещо ново, което доста ще промени проектите ви за бъдещето.

Съвпадът на Меркурий с Нептун на 4 април ви предизвестява да обърнете повече внимание на платежната система и да бъдете деликатни, в случай че планирате да вземете заем. Би било рационално да не влизате в нови задължения.

Мнозина ще изпитват неустановеност и нервност. Ще ви се коства, че нещата потеглят обратно и се сблъсквате с непреодолими трудности, с които е мъчно да се справите. Пригответе се за обстоятелството, че казусът не може да бъде решен бързо.

Натрупването на негативни страсти доста ще усложни връзките ви с хората. Самите вие няма да забележите по какъв начин ще се окажете въвлечени в спорове, тъй че избягвайте раздразнението.

Щастието ви ще бъде изменчиво. На моменти ту ще го има, ту няма да го има. Ще постигнете непоклатимост в връзките с обичания човек при започване на месеца и ще бъдете водени от единна цел. Когато Слънцето и Меркурий създадат площ със Сатурн във вашия бранш на любовта през третата десетдневка на април, това ще докара до различия по отношение на определянето на цели и общи цели. Ще настъпи изстудяване в връзките. Последното се отнася за родените през първата десетдневка на знака.

Дева - В началото на месеца всичко ще се окаже напълно друго от това, което в началото сте възнамерявали. За вас април може да бъде месец на смяна, както за по-добро, по този начин и за по-лошо. Ще бъдете обременени с голям брой проблеми и терзания. Време за преоценка на обстановката. Ще бъдете водени повече от мозъка, а не от сетивата.

Неочаквани разноски могат да зародят вкъщи. Внимавайте с прибързаните и недомислени дейности, в това число импулсивни разноски, може да ви потрябват пари ненадейно и в по-голямо количество, в сравнение с сте възнамерявали.

През първата десетдневка на месеца Меркурий ще се свърже с Нептун във вашия бранш на публичността и партньорството, предупреждавайки ви да обърнете особено внимание на тези области. Квадратурата на Марс с Уран на 7 април ще донесе трудности и неочаквани забавяния в бизнеса и работата ви, което ще ви навреди, в случай че към момента работите и се занимавате с превоз, туризъм или търговия с вносни артикули.

Девите ще са малко потиснати прочувствено, могат да се разболеят за малко време. Обострянето на хроничните болести е прекомерно евентуално.
Някои от вас внезапно могат да почувстват студенина и равнодушие към индивида, който са считали за непосредствен. Април не е най-хубавият месец за разлъка, в случай че връзката ви се е изчерпала, няма да можете да я прекратите без последици. Основните неща, които би трябвало да избягвате този месец, са прибързани решения и любовни триъгълници. Те ще бъдат изпълнени с най-опасните и непредвидими последствия за вас.

Везни – Венера ще влезе в знака на Близнаци при започване на април и ще подписа тригон със Сатурн. Това ще ви обезпечи поддръжката, от която се нуждаете, с цел да започнете един огромен и дълготраен план. Ще бъдете добре осведомени и проведени. Квадратурата на Марс с Уран ще ви донесе непредвидени разноски, заради което е значимо да избягвате всевъзможни рисковани финансови ходове.

Време е за пролетно разчистване освен вкъщи, само че и в живота ви. Април ще ви накара да пренаредите пространството, в което работите и да подобрите организацията си. Всеотдайността към детайлите и перфекционизма ще ви създадат по-успешни.

В средата на април Слънцето, преминаващо през вашия партньорски бранш, ще се изправи в площ на Плутон и Юпитер, което ще докара до различия с членове на фамилията. Секстилът на Меркурий с Марс на 19 април ще внесе повече динамичност и потребни диалози във вашите връзки с колегата ви.

Връзката на Меркурий с Нептун във вашия здравен бранш през първата десетдневка на месеца ще ви донесе нарушена циркулация и ще повлияе и на хормоналния дисбаланс. Ще имате потребност от повече отмора и психофизична релаксация, защото чувствителността ви към стрес също ще се усили. Втората половина на ааприл ще ви донесе проблеми в региона на коленете и кръста и може да има урологични инфекции.

Скорпион - Април ще бъде деен и динамичен месец за вас. През този пролетен месец ви чакат доста приятни изненади. За изобретателните и дейни Скорпиони ще бъде решаващо време.

Ще бъдете цялостни с сила, в придвижване, в добра форма и имунитетът ви ще бъде мощен. Пазете се от рухвания. Възможни са пострадвания на китката. Ще бъдете предразположени към болки в гърлото, тъй че избягвайте да пиете студени питиета.

Настроението ви ще бъде изменчиво – ще преминавате от възходи до цялостно отчаяние. Не вземайте прибързани решения, събитията към вас непрестанно ще се трансформират.

Ще съумеете да внесете повече естетика във вашата прочувствена връзка през втората половина на април с помощта на секстила на Меркурий с Венера. Ще започнете да обръщате повече внимание на потребностите на обичания човек.

Голяма е вероятността Скорпионите с индивидуален статус да срещнат някой със сходни ползи и полезности. Можете да изпитате „ съдбовно “ привличане към нов човек, който ще влезе в живота ви ненадейно. Романтичната Венера ще придвижи мнозина от вас в свят, където всичко е розово. Ще сте склонни да виждате единствено добродетелите на обичания човек и да пренебрегвате неговите неточности. Венера ще помогне и на страдащите да намерят еликсир за старите си любовни рани.

Стрелец – Слънцето през април се намира в петия дом на вашия хороскоп, който е виновен за творчеството и удоволствията. За множеството Стрелци работата ще отстъпи на по-заден проект. Пригответе се за непредвидени промени в другарствата и любовните връзки. Предстоят срещи с хора, които не сте виждали от дълго време, които ще ви донесат освен наслада, само че и изгода. Ще бъдете удовлетворени и щастливи, че още веднъж можете да установите контакти с тези, които са ви приятни и нужни. Но бъдете деликатни, човек, който преследва своя цел, може да също прояви интерес към вас.

През април ще срещнете известни компликации и трудности. Ще има закъснение и корекции в делата ви заради проблеми нерешени във времето. Ще се появят обаче благоприятни условия за усъвършенствания, тъй че в случай че можете да ги употребявате, задачите ви ще бъдат реализирани. Трябва да сте по-добре проведени във финансовата сфера, тъй като към този момент сте в обстановка, в която разноските надвишават опциите, с които разполагате.

Този месец костите и ставите ви са уязвими. Ето за какво, пробвайте се да избягвате тежката физическа работа и бъдете деликатни. Избягвате откровени диалози, изключително в случай че имате с какво да се похвалите: най-вече да си докарате единствено злоба.

Всички представители на този знак ще почувстват дъха на любовта и желанието за смяна. Въпреки това, не очаквайте бързи промени във вашата орис: буен романс няма да пристигна скоро в живота ви, само че април ще сътвори всички предпоставки за неговото начало.

Връзките, които в този момент стартират, могат да станат продължителни и може би постоянни, тъй като множеството Стрелци ще срещнат своите кармични сътрудници.

Козирог – През април ще бъдете нерешителни в каква посока би трябвало да действате. Много Козирози ще бъдат измъчвани от подозрения по отношение на правилността на дейностите си. Ще бъдете изпълнени с възторг и би било тъпо да не го употребявате.

В някои области ще има закъснение в делата ви. Ще минете и през някои тествания. Въпреки това, този месец ще бъде доста удобен за вас и отворен за нови благоприятни условия. Основното е да ги разпознаете в точния момент и ловко да употребявате идните шансове.

Страстите към вас са толкоз изострени, че може да се окажете сред два пожара, само че не добавяйте масло в огъня. Не бъдете прекомерно взискателни към другите, а вместо това бъдете по-меки и по-снизходителни.

Любовта няма да ви подсети незабавно за себе си, известно време ще си мислите, че тя въобще не съществува, обаче, всичко най-интересно и ярко ви чака напред. Бъдете търпеливи, тъй като никой не споделя, че пътят до нея ще е елементарен и застлан с рози.

Тези, които са в интензивно търсене на любовта, не би трябвало да чакат незабавни промени в живота, даже в случай че на хоризонта ви към този момент се е появила нова звезда.

Венера през месеца се реалокира в шестия дом на хороскопа ви. За романтика месецът не е най-подходящият. Сега ще имате всички сили и качества да разрешите всяка, даже и най-трудната фамилна обстановка.

Април ще ви даде доста аргументи за наслада.

Водолей – Април ще стартира с известни компликации, само че вие ясно знаете по какъв начин да действате в избрана обстановка и бързо ще се ориентирате. Не забравяйте да бъдете тактични, това единствено ще ви е от изгода. Внимателно би трябвало да обмислите проектите си за деяние.

Прекомерното бързане ще попречи на вашите проекти и тогава ще бъде мъчно да завършите работата, която сте почнали. Не е належащо да очаквате прекомерно бързи резултати. По-добре имайте самообладание и последователно преминете към крайния резултат. Трябва да сте извънредно внимателни и деликатни във финансовата сфера. Опитайте се да минете без заеми. Не всичко ще е толкоз розово, колкото ви дават обещание.

През месеца пред вас ще се отворят невероятни вероятности, които преди не са ви били налични. Завистливите хора ще усукват нишките си към вас, пробвайки се да ви навредят. Но те няма да съумеят, в случай че самите вие не го позволите.

Можете да отделите повече време един на различен и да внесете оригиналност във връзката си. Любимия човек ще утвърди вашите проекти и хрумвания, което ще направи връзката още по-топла и доверена.

Атрактивният и обаятелен Водолей ще може да обърка главите на мнозина. Ще се почувствате в центъра на вниманието и уверени в себе си, само че не бързайте с изводите. Ситуацията на любовния фронт ще се промени до неразбираемост и ще ви сервира доста изненади. Неочаквано ориста ще ви показа подарък, който не сте очаквали. Ако сте свободни, имате късмет да опознаете образован и отзивчив човек посредством непосредственото обграждане.

Риби – Интуицията ви ще стане ваш правилен сателит този месец. Запазете успокоение, даже в случай че хаосът царува в близост. Така ще изглеждате още по-достойно в очите на другите, които от време на време възприемат вашата мекост като уязвимост.

Готови сте за нови инициативи и нови задължения, както и да поемете опасности. Ще имате опция да реализирате задачите си или да положите основите в по-дългосрочен проект. Дейностите, които предприемате, ще бъдат сполучливи.

Много скоро ще се уморите от този метод на живот и още веднъж ще потърсите усамотение и успокоение. Отделете време да сте сами със себе си, с цел да подредите мислите си. Всяка стъпка, която предприемете, ще би трябвало да бъде деликатно премислена.

Този месец щастието ви ще бъде изцяло във вашите ръце. Най-накрая ще можете да управлявате обстановката на любовния фронт. Влюбените също ще преминат през интервал на съмнение, само че отрицателните страсти ще правят отстъпка място на насладата и приятните страсти.

Венера ще прекара април в 4-ти дом на хороскопа на Рибите - бранша на огнището и фамилните връзки. Насочете цялата си сила за възстановяване на дома, с цел да създадете уютна и удобна атмосфера в него. Добре е да започнете поправки и да вършите други домашен действия. Отделете повече внимание на по-възрастните родственици.

За нови запознанства времето също е удобно. Възможно е да имате първа сантиментална среща с някой, който преди сте смятали единствено за другар. Април може да бъде доста динамичен, в случай че сте свободни. Вие сте привлекателни за доста хора и няма да останете незабелязани.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР