ОВЕН Ще трябва да се стремите към постигането на равновесие

...
ОВЕН Ще трябва да се стремите към постигането на равновесие
Коментари Харесай

ХОРОСКОПЪТ ЗА 20 МАРТ: Везни, не се опитвайте да лъжете себе си! Скорпиони, контролирайте разходите си!

 ОВЕН
Ще би трябвало да се стремите към постигането на равновесие непременно. Опитайте се да осъществите упоритостите си, само че не без това да е допустимо непременно, тъй като надали ще ви удовлетворяват крайните резултати. Мнозина от вас ги чакат изненади, които могат да трансформират хода на развиването ви в професионалната сфера. Стремете се да смекчите въздействието на началници или високопоставени клиенти върху вас, тъй като рискувате сами да се поставите според, от която да не знаете по какъв начин да се освободите. Прекарвайте повече време на открити пространства.

 ТЕЛЕЦ
С повече такт и вежливост се отнасяйте към околните и познатите си в персонален проект. Напълно допустимо е да имате шанса да осъществите редица контакти. Днес не бъдете сериозни към тези, които ви показват почитание, в противоположен случай ще загубите повече от предстоящото. Приключвайте със свои взаимоотношения, като не ги прекъсвате по конфликтен метод. Стремете се да не прекалявате с физическото и психическо натоварване, тъй като няма да ви се отрази удобно върху здравословното ви положение. Значително подвластни ще сте от обкръжаваща ви среда.

 БЛИЗНАЦИ
За мнозина от вас е значимо деликатно да внасят промени в стила си на живот. Избягвайте конфликтните точки в общуването сред вас и интимната ви половинка. Стремете се по отговарящ метод да организирате малко тържество, което касае членовете на вашето семейство. Опитайте се да преодолеете някои свои запаси в професионалната сфера. Не допускайте подозренията да завладяват съзнанието ви. Вашето неизменност ще ви донесе доста повече наслада и задоволство, в случай че действате по тъкмо построен проект. Не се поддавайте на инерцията в любовта. Предпазвайте се от инцидентни пострадвания.

 РАК
Освободете се от вътрешните си несъгласия, изключително в случай че желаете да постигнете нещо съответно в професионален и веществен проект. Колкото по-пестеливи сте в думите, толкоз е по-малка вероятността да издадете своя загадка на неприятел. Не бързайте с реализирането на огромни покупки. Избягвате всички утъпкани пътеки и се стремите да бъдете истински и ексцентрични, само че съществува заплаха да не се вслушвате в мнението на близките, пък били те близки и родственици, и да страдате от непрактичност при решаването на делничните си проблеми. Някои очаквате положителни доходи, само че това няма да стане през днешния ден.

 ЛЪВ
В никакъв случай не отхвърляйте предложение за заемане със странична работа. Парите, които ще получите за това, ще ви бъдат добре пристигнали. Колкото до любовта и секса, ще би трябвало ясно и съответно да заявите какви са желанията ви и по какъв начин виждате оттук насетне взаимното си битие с колегата си, с цел да изясните връзките си и да хармонизирате интимния си живот. Не е изключено през днешния ден прекомерно постоянно да изпадате в прекомерно крайни или депресивни положения, тъй като смятате, че най-близките ви подценяват. Голяма е вероятността за мнозина ненадейно и за тях да напреднат в службата.

 ДЕВА
Най-вероятно при някои ще напусне шеф или съперник и ще заемат неговото място. Логично ще се усъвършенства и финансовото ви положение. Късметът ви ще работи, а в добавка на това ще имате и лека ръка в начинанията си. Опитайте се да избягвате хората, които могат да ви обвържат финансово или прочувствено със обстановка, която може да стане причина за възникването на проблеми. Вечерта се отдайте на занимания и обич, само че бъдете деликатни – това може да спре положителната инерция на професионалния ви напредък най-малко за няколко дни напред.

 ВЕЗНИ
Получаването на ненадейно позвъняване или писмо ще ви зарадва с вест, която ще промени по някакъв метод живота ви. Здравето ви ще е относително устойчиво. Проявете интерес към тези сфери, от които можете да очаквате позитивно материално развиване. Не се опитвайте да лъжете себе си или близките със заблуди, които знаете, че са заблуда. Стремете се да се заобикаляте с позитивно настроени към живота персони в дребното свободно време, с което разполагате. Доверете се напълно на личната си вътрешен глас, разсъдък и познания, тъй като те ще ви оказват помощ по-леко да вървите напред в градивна посока.

 СКОРПИОН
Дори и да не сте се освободили към момента от усложненията си на работното място, е належащо да не губите мотивация за осъществяване на самодейностите си. Също по този начин не е изключително подобаващ да се поддавате в плен на страстите си, без значение дали те са свързани със съществуващите проблеми в настоятелен или в персонален проект. Контролирайте разноските си, тъй като и в бъдеще те за вас ще се повишават. Трупайте запаси. Около средата на деня се концентрирайте върху решаването на значими въпроси и не отдавайте прекомерно огромно значение на дребните компликации, които съпътстват самодейностите ви.

 СТРЕЛЕЦ
Пред мнозина от вас ще се дадат шансове да попаднат на място в най-подходящия миг, което ще отвори пред тях нови благоприятни условия за добра реализация в бъдеще. Мнозина от вас ще имат блестяща концепция за реализация, само че сякаш шансът в този момент няма да е на ваша страна, изключително в случай че по някакъв метод самодейността ви е обвързвана с покупко-продажба. Не бързайте с даването на пари назаем. Ще разполагате със силата да променяте събитията в своя изгода. В края на деня ще ви липсва централизация, която ще е породена от ангажираността ви с каузи, които няма да търпят отсрочване във времето.

 КОЗИРОГ
Ще се наложи да проведете значими диалози, с които ще постигнете жадуваната от вас непоклатимост. През днешния ден мнението ви ще бъде възприето по метода, по който вие самите очаквате. Ще разполагате с поддръжката на началници, настоятелен или бизнес сътрудници и сътрудници. Разположението на планетите ще благоприятства любовните ви връзки с половинката. В материалната сфера е неотложно да действате деликатно, с цел да се радвате дълго време на запаси в тази сфера. На първо място е неотложно да приключите с настоящите си задания на работното място, при което даже и най-малките елементи са изцяло конкретизирани.

 ВОДОЛЕЙ
Днес по-голямата част от вас ще би трябвало да се преценяват с събитията, зародили внезапно на работното им място. Чувствата и разсъдъкът ви ще бъдат подложени на огромно тестване и точно заради тази причина от вас ще се чака да извършите тъкмо избрани за това ходове. Към края на деня ще се нуждаете от спомагателни приходи, с цел да се справите с някои свои остарели заплащания. Въпреки това източниците ви на средства ще са застрашени и от желанието ви за жадувана покупка или обмисляне на странствуване. В любовта се предпазвайте от ревнивост и крайни страсти.

 РИБИ
Като че ли напъните ви да бъдете дипломатични няма да дадат упования от вас резултат. С положително обмисляне можете да се радвате дълго време на положително финансово положение. В края на деня не допускайте различията в връзките ви с близките да нанесат съществени провали върху позитивния имидж, който сте градили в продължение на години. Не се поддавайте на авантюристичните си пориви, с цел да не нараните интимната си половинка. Мнозина от вас ще отсрочат идно пътешестване, защото ще са ангажирани със задания, които няма да търпят отсрочване във времето.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР