Овен През този ден ще си спомните, какво е това

...
Овен През този ден ще си спомните, какво е това
Коментари Харесай

Козирог: Денят е свързан с провокации

Овен
През този ден ще си спомните, какво е това ревнивост. Припомнянето ще бъде не от приятните както за вас, по този начин и за Вашия обичан човек. Само че от време на време това е просто належащо с цел да Ви раздруса и да освежи Вашите усеща. Звездите се надяват, че единствено за това....

Телец
Събитията през днешния ден ще се подреждат не изключително удачно, само че и съществени проблеми няма да има. Продължавайте със започнатото, и не бързайте да се захващате с нови действия. Помислете и сами ще се убедите, че в създалата се обстановка това е най-правилната тактичност. Старайте се да избягвате разногласия с шефовете: внезапните думи, казани в изблик на яд, дълго време няма да Ви бъдат простени. Възможни са дарове и сполучливи покупки, а не са изключени и приятни сърпрайзи, готови от околните. Вечерта е най-добре да прекарате в къщи, отлагайки светските развлечения. За пътешестване това не е най-подходящия ден, тъй като доста време ще бъде похабено.

Близнаци
Дали има някой, който, както Вас, да умее да изпита наслаждение, без значение дали е самичък или в компания? Само че в дадения миг сте настроени да изпускате единствено позитивни флуиди, с коете не можете да не привлечете към себе си извънредно доста хора. Всичко може да приключи с това, че до Вас да се приближи някой, който може да Ви стане повече от другар. Не пропускайте този човек: необикновен, отзивчив и напълно не наподобяващ на хората, с които сте привикнали да поддържате връзка

Рак
След закуската и оправяне на леглото, просто е време да излезете от къщи. Само би трябвало да се заемете с нещо забавно, и да позабравите за своите безредици. Както постоянно, за Вас не съставлява компликация, да си намерите подобаваща компания. Може да се наложи да отделите време за родственици, които се оплакват, че от дълго време не са Ви виждали. Но това е допустима цена, защото и сами знаете, какъв брой доста Ви обичат. Като цяло денят е спокоен.

Лъв
Ако през днешния ден действате дружно, то ще можете да подместите плнини! А също и да премахнете всички ваши неприятности. За сметка на това, даже и най-малкия разнобой, ще провокира големи неприятности. Затова си спомнете остарялата истина, че две пръчки се чупят доста по-трудно, в сравнение с една, и крепко с е дръжте един за различен...

Дева
Не единствено че обмисляте всичко, а и дейностите Ви са дълбокомислени. Представяте си, по какъв начин би могло да се промени всичко в дълбочина, а не да дейставате незадълбочено. Бихте желали още по-дълбоко схващане от средата, която населявате. Заемете се с това - днешният ден е доста подобаващ.

Везни
Ако има човек, кадърен да ощастливи цяла стая, цялостна с хора, това сте Вие. В положение сте да повдигнете на конференция с хиляди участници тематика, която неотложно да обидини всички с дух на другарство до толкоз, че никой от тях няма и да може да си спомни, по кое време за финален път е усещал нещо сходно. Това е заложба, а през днешния ден ще Ви се наложи да се възползвате от нея. Просто почакайте и погледайте, по какъв начин Вашата дарба ще накара избрана обстановка да одобри напълно различен поврат.

Скорпион
Днес обърнете повече внимание на факторите, които Ви задължават да вземете тези или тези решения. Опитайте се да вземете под надзор всичко, което Ви тласка към всякакви действия, или Ви кара да се въздържите от тях. Сега това Ви оказва доста огромно въздействие и по тази причина е във Ваш интерес изцяло да се ориентирате в този въпрос, и да разберете неговия механизъм. В връзките с сътрудниците е допустимо през днешния ден да се наложи да излезете от рамките на привичните дейности, с цел да покажете, че са длъжни да се преценяват с Вас. Сега сте на 100 % подготвени за всяко предизвикателство. С новите запознанства бъдете изключително деликатни, най-много в случай че те имат сантиментален темперамент.

Стрелец
Може да Ви се появи чувство, че на работата във всеки миг ще стартират някакви промени. Това може би е нов план, който ще се наложи да възглавявате, или пък в счетоводството може да назначат нов приветлив човек. Или пък е допустимо, да сте уловили аромат на капучино от новата кафеварка в офиса. Каквото и да е, следвайте своите инстинкти и вижте, къде ще Ви доведат.

Козирог
Денят е обвързван с провокации. От време на време може да Ви „ въодушевяват ” или недоброжелатели, или просто далечни хора, които даже не се замислят, че подвизите напълно не са наложителни, а от време на време са и много рискови. Не рискувайте! Откажете се от случките! Трябва да приемате оферти единствено от надеждни и тествани хора! Поради мощното външно въздействие, прочувствено ще се уморявате извънредно бързо. Към обяд към този момент ще възникне у Вас предпочитание да се изолирате от света, и да си отпочинете. Опитайте се, да го реализирате...

Водолей
Днес сте изключително влюбчиви и нито секунда няма да прекарате в самотност, стога сами да не поискате, а това е в най-висока степен подозрително. Напред! Покажете на един единствен човек какво наслаждение изпитвате, когато сте в неговата компания, и какъв брой още време желаете да прекарате с него, започвайки от този миг, та чак до края на месеца. И не смейте да го употребите в стратегии за „ нощни птици ”.

Риби
Откажете се от опитите. Този ден като че ли особено е предопределен, с цел да вървите по правия път, да пазите верността си към традициите и да следвате положителния образец. Ако деликатно наблюдавате заобикалящите и анализирате позволените от тях неточности, ще си дадете сметка, какво не би трябвало да вършиме, само че какво би трябвало да предприемете, с цел да достигнете задачата, ще стане ясно малко по-късно. Много приятни усещания ще Ви подари общуването с другари. Може да посрещате посетители и да организирате развлекателни мероприятия, а в случай че дадете воля на фантазията си, на никого няма да се наложи, да скучае.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР