Овен През този ден партньора или началника може да са

...
Овен През този ден партньора или началника може да са
Коментари Харесай

Вижте какви тайни крият звездите за днешния ден

Овен
През този ден колегата или началника може да са в неприятно въодушевление, заради което той (или тя) може и да не споделя Вашия оптимизъм и скептично да се отнасят към замислите Ви. Не е най-подходящото време за шерване на нови оферти, да се изявявате пред необятна публика, или да се отчитате пред началника си. Не се предлага бракосъчетание, изясняване на връзките с родителите, да сключвате публични споразумения (особено дългосрочни), както и да водите договаряния с адвокати, юристи, купувачи и застрахователни сътрудници. Ако общуването е неизбежно, дръжте се пределно правилно.

Телец
Днес Вашият обичан човек ще Ви върне някакъв дълг, за приемането на който Вие дори и да се надявате сте не запомнили. Нека това деяние стане за Вас една приятна изненада и по тази причина не следва да се готвите интензивно за него – както морално, по този начин и физически.

Близнаци
Ако извършите крачка обратно и погледнете изцяло създалата се картина, ще видите, че тези проблеми, които сте си измислили, в действителност не съществуват. Далеч не всичко, което става, се намира в зоната на Вашите отговорности. Разбира се, на Вас са предоставени доста значими отговорности, и това Ви прави прекомерно нервни. Ако за известно време се откъснете от тях, то доста скоро нещата ще се решат от самосебе си. Така че си намерете метод да се поразходите и да изпиете едно „ бавно” кафе, с цел да се откъснете от цялото това препускане.

Рак
Днес следва да вземете някакво отговорно решение, което в забележителна степен ще повлияе на благополучието на Вашия обичан човек, без значение дали желаете това или не. Затова преди да кажете окончателната си дума по този въпрос, още двадесет пъти претеглете всички „ за” и „ против”.

Лъв
Необходимостта да се трудите несъмнено няма да Ви достави наслада. А напълно ли няма и на кого да я прехвърлите?.. Още повече оня, който обичате и с който желаете да прекарвате времето си, също няма нищо срещу да промени проектите си в интерес на малко сантиментално премеждие във Вашата компания.

Дева
За страдание в листата на целите на Вашия обичан човек през днешния ден напълно няма да бъдете преди всичко. Даже е допустимо да не сте и в първата десетка. Не се опитвайте да поставите на назад във времето всички други негови полезности, с цел да се извисите над тях. Рискувате да отидете още по-ниско в класацията, и то вечно.

Везни
Деловата Ви интензивност е намалена, само че това няма да повлече след себе си професионални загуби. Дори и нищо да не вършиме, нещата ще се подредят по допустимо най-хубавият метод за Вас. Възможен е прелестен сърпрайз или непредвиден знак на внимание, а не е изключена и непредвидена покана. Не би трябвало да експериментирате с развлеченията, а е по-добре да се ограничите с тествани от времето наслади.

Скорпион
Днес ще Ви бъде малко мъчно и неприятно от това, че каквото и да вършиме, няма да се получава, както в действителност е замислено, или най-малко ще бъде в някаква степен. Може би ще се откажете от точното обмисляне и ще се оставите на волята на ориста? Или може би на здравия разсъдък на Вашия обичан човек - това също може да помогне...

Стрелец
Нещата Ви вървят напълно не ослепително: постанова се и с компликациите да се оправяте, и трудности да преодолявате. Но Стрелците не биха били Стрелци, в случай че при такива условия губят своя оптимизъм. Въпреки всички проблеми, ще запазите положителното си въодушевление, и по тази причина денят като цяло ще остави много положително усещане. Много се харесвате на хората, които са към Вас. От това може да се възползвате, с цел да завържете забавни запознанства, или да се обзаведете с забавни връзки. Романтичните връзки изискват самообладание и по тази причина не форсирайте събитията. Не след дълго обстановката ще се възстановява.

Козирог
Езикът, на който ще си говорите с Вашия обичан човек през днешния ден, ще бъде езика на ехидността. Тези, които не познават задоволително Вашата двойка,ще бъдат изцяло уверени, че се карате. А в действителност по този начин ще Ви бъде по- уютно и удобно.Какво пък, щом по този начин Ви харесва!

Водолей
Добре би било през днешния ден да си спомните за смисъла на думата „ компромис”, и да му потърсите приложение в персоналния си живот. Днес сте склонни да заемате извънредно твърда позиция както по значими, по този начин и по второстепенни въпроси, а това ще усили вероятността за спорове и разправии. Между другото капчица дипломация би Ви разрешила и спокойствието да запазите, и да се договорите за доста неща. Вероятни са непредвидени открития и вести отдалече. Новата информация ще изисква незабавна реакция, а това ще Ви накара да мислите бързо и да не губите времето си на вятъра.

Риби
През този ден за Вашия обичан човек ще бъде комплицирано взаимното ви другарство, защото и самите Вие няма да можете напълно да разбирате логиката на личните си думи, а за външен човек това ще бъде напълно непостижима работа. Опитайте се да бъдете по-достъпни и разбираеми, и по този метод може пък да постигнете и по-добри резултати...
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР