Овен Представителите на зодия Овен са много независими, което е

...
Овен Представителите на зодия Овен са много независими, което е
Коментари Харесай

Най-сексапилната черта на всяка зодия

Овен

Представителите на зодия Овен са доста самостоятелни, което е изключително привлекателно за техните сътрудници. Овенът има вътрешна мощ и самонадеяност.

Телец

Телците имат тиха мощ, които притеглят другите и ги вършат център на вниманието, където и да отидат. Не е изненада, че Телците се обкръжават с ухажори без да вършат нищо кой знае какво.



Близнаци

Близнаците обичат да се вършат на недостъпни, карайки другите да поставят старания, с цел да ги завоюват. Играта на „ котка и мишка “ се харесва на представителите и те са изключително привлекателни, тъй като знаят цената си и не молят за внимание.

Рак

Хората с тази зодия са непредсказуеми – в един миг могат да бъдат хладни, а в другия – прелестно спонтанни. Това държи другите в напрежение и работи като магнит за тях.

Лъв

Представителите на зодия Лъв обичат интимността и връзките, които са прочувствено заредени и специфични, а скучните хора просто не са по усета на Лъва.

Дева

Девите имат диво въображение, въпреки да наподобяват срамежливи и праволинейни. Представителите на зодия Дева имат капацитета да разпрострат доста хрумвания и интимни мисли.

Везни

Везните могат да са превъзходни, само че печелят другите най-много със своя сексапил да приказват прелестно. Тяхната най-секси линия е съблазнителният и привлекателен метод, по който приказват. 

Скорпион
Как наподобява вашият мъж фантазия съгласно ЗОДИЯТА ви?
ОВЕН Вашият мъж фантазия обича до дъно и безусловно, също като вас. Търсите човек, който да е подготвен да ви изслушва. Трябва да ви схваща...

Той е малко мистериозна персона, която кара другите да желаят още и още, като могат да бъдат и малко диви от време на време, което е завладяващо и също им обезпечава огромен брой ухажори.

Стрелец

Стрелците са привлекателни, тъй като носят в себе си сила и предпочитание да пробват нови неща. Това ги прави изключително забавни за другите.

Козирог

Хората със зодия Козирог са най-практичните от зодиака и тяхната съвестност може да бъде като магнит за другите. В спалнята пък Козирозите желаят и дават фамилиарност без граница.
Защо лъвът е най-хубавият другар от зодиака
1. Лъвът постоянно стои зад вас Ако имате другар Лъв, то би трябвало да сте сигурни, че те ще ви пазят гърба, без значение какво се случва. Те...



Водолей

Хората със зодия Водолей имат любопитен разум, който постоянно търси истината и слага под въпрос нещата. Това ги прави изключително завладяващи персони за другите, които желаят да схванат техните мисли. 

Риби

Те умеят да се приспособяват към всяка обстановка, което впечатлява другите. В съкровен проект творчеството им също е изключително почитана, тъй като те не се тормозят да пробват нови неща.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР