Овен Овните днес не трябва прекалено дълго да се колебаят,

...
Овен Овните днес не трябва прекалено дълго да се колебаят,
Коментари Харесай

Хороскоп за 12 май

Овен
Овните през днешния ден не би трябвало прекомерно дълго да се двоумят, пробвайки се да оценят всички нюанси на обстановката, с цел да вземат правилно решение. По-добре е да се вслушат в мнението на брачна половинка. Възможно е той да се не напълно логически в разсъжденията си, само че в неговата позиция несъмнено има нещо.

Телец
Очертават се прочувствени рецесии, сексът не е на равнище, връзките зациклят. Възможни са нежелани наличия и отсъствия. Става тъкмо това, от което се притеснявате. Идват непредвидени разноски, родственици с психологични отклонения основават проблеми. Противопоказни са абортите, ще си навредите и ще дистанцирате обичания. Едно отменяне ще породи низ от раздели. Време за диета, само че без доста течности. Отделете се от вкъщи на родителите, поемете своя път.

Близнаци
Това, което Ви се коства дреболия, нещо нищожно и преходно, в действителност се явява доста значимо и в действителност определящо във вашите връзки. Днес следва да си изясните какво е това, и изхождайки от направения извод, дружно да измислите какво да вършиме по-нататък. Не прибързвайте, имате премного време.

Рак
Помислете, за какво не Ви харесва у Вашия човек тази или онази линия. Може би с нея изцяло може да се помирите, в случай че им сложите друго наименование?... Например не плямпало, а обшителност; не измамник, а мечтател. Днес е удобен ден за опити и самовнушения. Опитайте!

Лъв
Този ден ще зарадва Лъвовете, които възнамеряват да го прекарат в кръг от близки хора. Не е мъчно да намерят общ език с роднините, а може да разчитат на снизходителността и разбирането на обичания човек. Не са изключени и нови запознанства. Те чакат тези, които ще прекарат деня си на път. Не е желателно визитата на увеселителни заведения и нощни клубове. Звездите поучават за изгодност. При състояние че финансовата обстановка не е по никакъв начин удобна, небрежността в това отношение е нежелателна. Има огромна възможност за неразположение.

Дева
Ще действате много умно, заобикаляйки рискове и клопки, без да влизате в излишно противопоставяне, само че ще останете правилни на дилемите, които в началото сте си сложили. Умението да отделяте основното от второстепенното, става най-важното Ви предимство пред противниците. Отстъпвате за дрболии, като по този метод си печелите име на отстъпчив човек, подготвен за съдействие, само че отстоявате своето, когато става дума за нещо значимо. Здарвомислещи в действителност сте и в персоналните си връзки. Именно с помощта на това избягвате кавгите с околните си, въпреки че непрестанно има мотиви за различия.

Везни
Не се учудвайте, в случай че в околните няколко дни получите още по-голямо внимание. Вие сте неизмеримо очарователни и привлекателни, и по тази причина на хората им харесва, да прекарват времето си с Вас. Няма потребност да подсещаме, че бележника Ви е просто претъпкан от предложения и оферти, само че за Вас не съставлява компликация да се оправите с тях. Някой от Вашите поклоници ще даде да се разбере, че тъкмо Вие сте индивидът, който по този начин не му е достигал....

Скорпион
Странни новини може да донесе този ден. Докато се пробвате да разгадаете какво се е случило и какво би могло да се случи при други условия, ще стане вечер и ще би трябвало да вървите да почивате. По всяка възможност ще отнесете загадката със себе си в царството на Морфей.

Стрелец
Днес и в мозъка и в сърцето Ви са околните другари и обичаните Ви хора, които сега са надалеч от Вас. Може да възникне ентусиазъм да се облечете и да се отправите на път. Това е още по-актуално, в случай че има да отпразнувате нещо! Още повече цялото управление във Вашата компания е извънредно предостатъчно от работата Ви. Просто не забравяйте, че един или няколко индивида ще изискат да се причислят към Вас. Отпуснете се: предлагането да се причислят към Вас напълно не се равнява на предлагането на ръката и сърцето!

Козирог
Неочаквано уведомление ще Ви накара да се откажете от своите проекти. Старайте се да проявявате мъдрост и устойчивост, като се доверявате на интуицията си, и не се опасявайте, да отстоявате своите ползи. Вашият бизнес-нюх ще бъде оценен по достолепие. Очаквайте предложение да се заемете с нова работа или с непредвиден план. Днес ще съумеете да решите значими фамилни въпроси, както и да създадете удобни условия за по-нататъшно развиване на връзките, играещи значима роля в живота Ви. Погрижете се, в дома Ви да е прелестно и уютно. Дреболиите, нарушаващи битовата Ви естетика, могат мощно да Ви дразнат.

Водолей
Помогнете на своя обичан човек в неговите работи, даже и той да не Ви е молил за това. Разбира се, не би трябвало да го пъдите от работното място и да изпълнявате всички негови отговорности. Само че в случай че внезапно узнаете такава информация, която би Ви била полезна( а в този момент вероятността за това е прекомерно голяма), би трябвало неотложно да му я съобщите. Ще Ви бъдат признателни.

Риби
Денят е удобен за развиване на любовните връзки. Днес са евентуални нови запознанства, които може и да доведат до сантиментални връзки. Може да получите безценен и прелестен подарък от прочут човек. В работата може да сключите договорка с авторитетни и опитни хора. Изпробвайте нови хрумвания и се стремете към преобразования в областта на работата. Общуването с обкръжаващите ще Ви носи единствено приятни страсти. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР