Овен Обърнете внимание на външния си вид. Звездите подсказват, че

...
Овен Обърнете внимание на външния си вид. Звездите подсказват, че
Коментари Харесай

Вижте какво вещаят звездите за последния ден от работната седмица

Овен
Обърнете внимание на външния си тип. Звездите подсказват, че в този ден е желателно да изглеждате съвършено. Старайте се да завършите цялата работа, която сте възнамерявали и не отлагайте нещо за по-късно.

Телец
Потропвате на едно място. Точно когато мислите, че нещо се трансформира, ново затруднение ви връща в изходна позиция. Не решавате нищо с раздразнителност, належащо е да запазите самообладание. Отминаващият ден носи забавен житейски урок.

Близнаци
Внимавайте какво казвате, тъй като има огромна възможност с думите ви да бъде злоупотребено. Не ви е елементарно да се контролирате, само че сега е най-добре да мълчите. Внимавайте какво казвате, даже в среда, която няма нищо общо с професионалния ви живот.

Рак
Спад в силата и промени в настроението. Това е, което ви тормози през днешния ден. Прекалено персонално приемате неприятната атмосфера. Опитайте се да гледате на нещата по реален метод, може би упованията ви са надценени.

Лъв
Очаква ви забавен и провокационен ден. Съдбата е благосклонна към вас. Бъдете оптимисти и не се заравяйте в дребнавостите на всекидневието. Възможно е да имате ненадейно запознанство.

Дева
Днес доста представители на вашия знак ще мечтаят за уединение. Звездите поддържат това предпочитание и ви поучават да намалите контактите с близките и да намерите насаме местенце за медитация. Може да ви залее креативно ентусиазъм.

Везни
Може да се чувствате мързеливи и сънливи. Това не би трябвало да ви тревожи, тъй като не е болест, а преходна уязвимост, която е резултат от предходното динамично движение, което ви е настигнало. Отделете време, с цел да посветите деня на себе си и персоналните си потребности.

Скорпион
Звездите споделят, че през днешния ден освен другари, само че и непознати хора могат да се нуждаят от вашата помощ и поддръжка. Не е добре да отказвате. Добрите каузи ще ви донесат шанс в живота. Възможно е Вселената още през днешния ден да ви благодари.

Стрелец
Зареждате близките с позитивни страсти. Избягвайте „ енергийните вампири “. Няма да разберете по какъв начин са изчерпани силата ви и силите ви. Добър ден за намиране на подобаващи съдружници. Можете да плените всички с концепциите си.

Козирог
Имате доста необикновени проекти и забавни хрумвания, остава единствено да намерите помощници за реализирането им. Днес е точното време за решение на сходни проблеми. Бъдете по-активни и не се колебайте да потърсите съвет.

Водолей
Вашето самочувствие и надменно отношение постепенно стартират да нервират близките. Ако не коригирате държанието си, може да изживеете доста неприятна обстановка. Вечерта се пробвайте да оправите отношението с колегата си.

Риби
Внимавайте в каква среда пребивавате. Не общувайте с хора, които приказват прекалено много – клюките могат да скапват както настроението ви, по този начин и репутацията ви. Отношенията с колегата ви ще се трансформират към по-добро.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР