Овен Няма смисъл да се измъчвате от равносметки. Каквото било

...
Овен Няма смисъл да се измъчвате от равносметки. Каквото било
Коментари Харесай

Звезден съвет: Наслаждавайте се на почивните дни

Овен

Няма смисъл да се измъчвате от равносметки. Каквото било - било. Насладете се на остатъка от почивните дни и релаксирайте оптимално.

Телец

През този ден си набележете непосредствен маршрут за разходка. Много е евентуално по този къс път да стигнете доста надалеч в мислите си.

Близнаци

Тази събота не се претоварвайте с непотребни действия и обещания. Това е ден, в който да се потопите в своите мисли и да не допускате никого в тях.

Рак

Тази събота посветете на фамилията. Отделете време за всеки и му кажете нещо благо и топло. Обичайте се!

Лъв

Тази събота може да се поглезите с ваше кулинарно достижение. Не се хвалете доста, с цел да не станете главният човек, отговарящ за готвенето.

Дева

Днес ще намерите отговора на значим въпрос в себе си. Другият път не губете време да се оглеждате, а още веднъж се допитайте до интуицията ви.

Везни

Доколкото е допустимо не мислете за нещата, с които ще би трябвало да се справите. Това е ден за разпределяне. Представяйте си позитивния процес на нещата и той ще се случи.

Скорпион

Денят ще ви изненада с приятна вест от сутринта. Информацията ще ви даде благоприятни условия за развиване. Прекарайте деня в проекти.

Стрелец

Ако се двоумите за това по какъв начин да прекарате остатъка от празничните дни се посъветвайте с най-близкия ви човек. Нека той да избере.

Козирог

Тази събота не оставайте без придвижване. Направете интензивна гимнастика или прочетете книга. А може и двете.

Водолей

Тази събота ще спечелите нов другар. Не бързайте да разкривате всичко за себе си изведнъж. Оставете тематики за диалог и да в бъдеще.

Риби

Попътният вятър е хубаво нещо, само че няма по какъв начин да е постоянно на наша страна. Използвайте безветрието, с цел да видите по-добре какво е ситуацията на нещата.

Източник: actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР