Овен Не лош ден, до голяма степен способстващ за изпълнение

...
Овен Не лош ден, до голяма степен способстващ за изпълнение
Коментари Харесай

Благоприятен ден за добри сделки за Телеца, Скорпионът да кара бавно

Овен
Не неприятен ден, значително способстващ за осъществяване на Вашите стремежи. Сутринта са вероятни подозрения, само че още преди обяд от тях няма да остане и диря. Това е положително време системно да разширите своите знания( да вземем за пример метафизичен или професионални). Моментът е подобаващ и за споразумяване на въпроси, отнасящи се до недвижими парцели в различен град или в чужбина. Може сполучливо да преминете събеседване. Ако имате желание да действате със задгранични сътрудници или да започнете бизнес там, безусловно спазвайте буквите на закона и не се опитвайте да ощетите който и да било. Чуждите права би трябвало да бъдат зачетени.

Телец
Благоприятен ден за изглаждане различията от професионален или търговски темперамент. Ще успявате да сключвате преференциални покупко-продажби, да намирате съдружници. Може да също и да възстановите връзките си с отдавнашни сътрудници. Малко по-зле ще Ви се удава независимата работа - тя бързо ще Ви омръзва и ше успявате да се концентрирайте единствено за малко. Възможно е ново запознанство, което да внесе обилни промени във Вашия живот. Имайте поради, че връзките ще се развиват напълно не по този начин, както очаквате, а Вашата роля в тях в никакъв случай няма да стане водеща.

Близнаци
Отнасяйте се сериозно към себе си и своите постижения: в случай че бъдете прекомерно самонадеяни, безусловно ще се намерят хора, които ще се опитат да Ви натрият носа и операциите им може да се окажат много мъчителни. Не би било зле да се подготвите за разнородни инспекции, да въведете ред в работата си, документите и сметките. Не са желателни прояви на автентичност и чудатост. Ако за Вас е значимо да запазите разположението на обкръжаващите, демонстрирайте почитание към традициите и общоприетите правила. Налага се да вземете значими решения, отнасящи се до персоналния Ви живот. От изводите, до които ще стигнете през днешния ден, зависи по-нататъшното развиване на връзките ви.

Рак
Денят ще бъде забавен и полезан за Вас, защото е обвързван с придобиване на нов опит и разкриване на примамливи вероятности. Трябва да сте подготвени да извършите първата крачка - може да е рискована и сложна, само че даваща Ви опция да изпреварите съперниците и да се доближите до задачата. Ще се влошат връзките с хора, които дълго време са успявали да скрият недоброжелателното си отношение, показвайки го под маската на приятелско разположение. Вечерта е вероятен спор, от който ще разберете, че сте се доверявали на неподобаващ човек.

Лъв
За предпочитане е през този ден да останете на саме със своя обичан човек и да поговорите от сърце. Това напълно не значи, че са се натрупали някакви проблеми, които незабавно би трябвало да се разрешат. Ако все-пак решите да си отговорите на въпроса по какъв начин стоят нещата, все-пак ще стигнете до някакъв резултат

Дева
Предстои ден на всемирски развлечения и интензивно присъединяване в събитията, привличащи вниманието на публиката. Следва да се държите доста внимателно: сплетниците ще се възползват от всеки Ваш пропуск, с цел да нанесат удар по Вашата известност. Днес слуховете се разпрстраняват с фантастична експедитивност. Постарайте се да прекарате по-голяма част от времето си със фамилията. Може да се наложи да потърсите помощ от представителите на по-старото потомство. Ако сте на междинна възраст, може да Ви зарадват вести, получени от порасналите деца.

Везни
Днес не би трябвало прекомерно съществено да се замисляте за това, какво Ви следва с Вашия лщбим човек за в бъдеще, а и за в съсвсем скоро време. Живейте с проблемите на днешния ден, плувайте по течението и се наслаждавайте на това, по какъв начин Ви полюляват вълните на реката на живота.

Скорпион
Ограниченията на скоростта способстват за по-голяма сигурност по пътищата. Ако карате прекомерно бързо, следствията може да бъдат доста печални. В живота, както и на пътя, съществува негласна пределна скорост, а Вие сте на път да я надвишите. Забавете малко! Това ще бъде потребно и за Вашето здраве, и за Вашето прочувствено положение, и за Вашите нови връзки с някого. Свалете крайници от педала на газта. Почти сте прескочили нещо доста забавно, а скоро ще стане нещо, на което бихте желали да се насладите както би трябвало. Освен това, когато запазите темпото, за околните Ви ще бъде по-лесно да бъдат близо до Вас.

Стрелец
Ще се наложи да деянията невероятна еластичност, с цел да избегнете компликациите и споровете в връзките с околните си. Днес към Вас предявените условия ще бъдат толкоз високи, колкото и спорни, че да им отговорите ще бъде просто невероятно. Не жалете време за пояснения и не мислете, че не Ви слушат - най-важните Ви думи няма да останат без внимание. Денят е доста сполучлив за правене на покупки - придобиване на мебели, предмети за интериора и битова техника. Няма да допуснете неточност в избора, а и парите си няма да похарчите на вятъра.

Козирог
Този ден е обагрен в приятни тонове и е умерено предсказуем. Имате проекти, които може да реализирате без всевъзможни терзания и опасения. Вероятно е превъзмогване на отдавнашни различия в фамилията. Както и полиряване след препирня с обичания човек.Точно оценявайте своите благоприятни условия, Вие се отказвате от присъединяване в случки и съмнителни инициативи, пазейки (едновременно с това) себе си от безредици и паники. Можете доста прелестно да прекарате времето си в компанията на обичания човек. Денят е подобаващ и за срещи с някаква интересуваща Ви персона, в благосклонностите на която не сте уверени.

Водолей
Това е напълно явно, само че може да се повтори още един път: над връзките би трябвало да се работи. Възможно е и да го знаете, само че едни от най-важните за Вас връзки, са изгубили равновесие. Насочете вниманието си към оня човек, който смятате, че не Ви дава това, от което се нуждаете. Вместо да давате и взимате, напоследък единствено давате, дайте си сметка, че и Вие сте заслужили някакви старания от страна на този човек. Не му поставяйте ултиматуми - просто почакайте и вижте, ще поеме ли топката, откакто Вие я пуснете.... Би трябвало да се концентрирайте и върху фамилните работи, защото през днешния ден от помощ се нуждаят най-близките Ви хора.Само че не проявявайте несъразмерен възторг, а напраете единствено това, за което Ви помолят.

Риби
Потапянето в глъбините на съзнанието и тънката операция на непознатото схващане през това денонощие е напълно непотребна. Достатъчно е да сте на нужното място в нужното време, да поддържате забавни и потребни връзки, както и да придобиете нужната информация, и тогава ще се чувствате великолепно. Сега също би било добре да посетите застрахователна компания, данъчната ревизия,учебно заведение, държавно учереждение, изключително в случай че основен предмет на Вашия интерес се оказват документи( позволения, свидетелства, дипломи, справки), а също и поставените им печати и подписи.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР