Овен Не е изключено да загубите нещо важно, затова не

...
Овен Не е изключено да загубите нещо важно, затова не
Коментари Харесай

Хороскоп за 13 юли: Фатален ден за три зодии

Овен
Не е изключено да загубите нещо значимо, по тази причина не се разсейвайте. Имате съществени шансове за триумф, в случай че не се впечатлявате от всички дребни катастрофи, които ви се случват.

Телец
Този ден ще ви предложи положителни благоприятни условия за изява. Помислете малко и за себе си, а освен за работата. Шансовете ви да се визиите ослепително пред обичания човек са големи, тъй че постъпете съществено и действайте в подобаващото направление.

Близнаци
Ненужната непримиримост може да ви докара до съществени загуби, бъдете по-отстъпчиви и проявете еластичност по финансовите въпроси. Бъдете подготвени за изненади от всевъзможен темперамент.

Рак
Малко безреден е днешния ден за вас. Денят самичък по себе си носи доста позитивни хрумвания, от вас зависи дали ще позволите те да преминат през вас свободно. Бъдете възприемчиви.

Лъв
Не бъдете прекомерно праволинейни, точно това може да ви коства известни загуби. Важно е да не губите общия взор и държите страха надалеч. Естественото вътрешното положение на всеки е наслада, върнете си го.

Дева
Може да ви се наложи да заминете за някъде, само че това би ви донесло най-вече приятни страсти. Късметът е с вас. Днес е уязвимо най-много гърлото, тъй че не прекалявайте със студените питиета и ограничете бирата.

Везни
Нещата ще се стекат във ваша изгода още от сутринта. Няма да се чувствате неудачници, даже в противен случай. Разчитайте на приятелите си, няма да ви подведат.

Скорпион
Трудно ще се адаптирате към условията на всекидневието. Спокойствието от почивните дни мощно ще ви липсва. Днес е добър миг да минете на разтоварващ режим, пийте повече вода и наблегнете на суровите артикули.

Стрелец
Още от сутринта ще се чувствате напрегнат и то освен поради жегата на открито. Главната причина за това да се чувствате не удобно са най-много вътрешните ви страхове. Всъщност те имат известни учредения, само че чак пък да се тръшкате. Върнете си оптимистичния взор към света.

Козирог
Много бързо ще се наложи да влезете в крайник с ежедневните проблеми. По-голяма част от отговорностите ще са на ваш тил, тъй че бъдете подготвени да ги понесете. Не се вбесявайте от някои дребни шегички, в реда на нещата са.

Водолей
Днес ще се наложи да извършите къса финансова равносметка, с цел да знаете по какъв начин да продължите по-нататък. Съвършено нови неща не е целесъобразно да стартирате, по-добре приключете със старите.

Риби
Денят е доста подобаващ да свършите всички дребни и досадни неща, които все отлагате. Добре ще съумеете да се сработите с сътрудниците си, тъй че работата ще потръгне. Не е зле да обърнете повече внимание на личната си персона.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР