Овен – През целия юни вашият управител Марс е във

...
Овен – През целия юни вашият управител Марс е във
Коментари Харесай

Хороскоп за юни. Вижте своята зодия

Овен – През целия юни вашият шеф Марс е във водния знак Рак. Това може да ви лиши от сила и да сложи многочислени трудности пред вас. Вземайте поради възприятията и страстите на хората към вас. Това ще бъде неизбежно изискване за поддържане на положителни прочувствени връзки и приятна атмосфера.

Тези, които решат да отидат на отмора през юни, би трябвало да са наясно с заплахите от пътуването по вода и къпането във водоизточници. Бъдете извънредно деликатни и внимателни, изключително в средата на юни. Не употребявайте алкохол през този интервал. Венера навлиза в приятелския знак на Близнаци на 9 юни, носейки със себе си удобни събития в областта на персоналните взаимоотношения и финансите. Благодарение на това въздействие има късмет за приятни финансови бонуси, възстановяване на връзките с други хора и като цяло ще бъде по-лесно да получавате единодушие от някого. Използвайте своя натурален сексапил, проявявайте повече дипломация при водене на договаряния. Правете повече отстъпки, взаимни отстъпки. Не реагирайте на вероятни провокации в региона на персоналните взаимоотношения. Не полагайте прекомерно доста старания в практическите решения на проблемите, оставете нещата да се случват по собствен метод. Втората половина на юни ще донесе нови забавни срещи. Неотразимото любознание и предпочитание да изпитате нещо ново, да усетите свежия вятър, могат да доведат до невярност. Ако сте сами и търсите любовта, най-благоприятното време е след 17-ти. По това време настроението ще бъде празнично, очарованието ви изключително мощно и ще можете да завладеете всяко сърце. В последните дни на месеца, когато Меркурий влезе в Лъв ще съживи вашата жизнеспособност!

Телец – С Марс в Рак целият месец дава обещание да бъде изключително прелестен. Нараства силата ви, както и оптимизмът. Юни изисква дейности и развиване, а не изчакване. Винаги дръжте очите си отворени и не пропускайте новите благоприятни условия. Външните събития няма да ви разрешат доста да се отпуснете. Позицията на Слънцето допуска, че е време да се справите със старите каузи и обещания. Децата изискват нараснало внимание. След 9-ти юни Венера влиза в знака Близнаци и макар че ще ви донесе доста приятни и положителни събития в живота, ще би трябвало да деянията еластичност в връзките. Вероятно постоянно околните ви ще се пробват да ви натоварят с проблемите си. Вместо да вършиме от мухата слон, правете повече отстъпки. Не приемайте това, което се случва прекомерно покрай сърцето си. Дори, когато планетата на любовта напусне вашият знак, тя ще продължи да ви дава поддръжка и да ви пази във всичко. Ще продължи да ви подтиква с вярата за по-щастливо бъдеще. Тялото ви ще реагира на обикновена отмалялост. Ако не можете да отидете на отмора, тогава си позволете по-често пикници през уикендите, разходки измежду природата. Периода сред 20 и 26 юни ще бъде изключително удобен за вашия знак. Това е времето, когато можете да постигнете същински триумф. Особено положително време в региона на персоналните взаимоотношения, когато никой не може да устои на вашата съблазнителна магия. През втората половина на юни в любовта е време за открития. Меркурий в символ Рак ще ви направи по-общителни от нормално и по-лесно ще разбирате обичания човек и ще откликвате на желанията му. Венера и Марс ще ви дарят с огромен магнетизъм и съблазън. Тези, които са свободни, ще станат цел на любовните стрели на Купидон – когато минимум очаквате.

Близнаци – Слънцето и Венера във вашия знак вършат юни изключително добър месец. Всичко, което би трябвало да извършите в този момент е да бъдете отворени за нови благоприятни условия и хора. Месецът дава обещание доста събития, контакти и ще се чувствате като риба във вода. Подходящо време за всевъзможни опити с работата. Ако имате желание да измененията нещо - не се чудете. Опитайте се да се отървете от илюзиите, които сте имали по-рано, преосмислете отношението си към някои хора и неща, оставете след себе си всичко, което ви пречи да се движите напред. Звездите благоприятстват смелите опити с външния тип. Това е времето, когато ще имате опция да подобрите персоналните си взаимоотношения и да придобиете финансова непоклатимост. През юни Марс ще бъде в символ Рак, а това въздействие ви предизвиква да обръщате повече внимание на фамилните проблеми. Опитайте се да инвестирате повече сила в подобряването и хармонизирането на фамилния живот. Много проблематични обстановки ще отидат в предишното. У дома ви ще има успокоение и тишина. Раздавайте усмивки на околните си хора - никой не знае по какъв начин да ги развесели по-добре от вас! Можете умерено да следвате желанията си. Физическото привличане към колегата дава обещание доста да се усили. Нека чувствеността ви извърши, само че не забравяйте за сантименталната страна на връзката. Намерете баланс сред плътските и духовни съставни елементи на любовта и вашият персонален живот ще стане доста по-хармоничен. Страхотен месец за любовния ви живот. Благоприятен интервал за връзка, нови познанства и даже сватби. Вашият сексапил в този момент е в пик, думите ви са омайващи и можете да съблазните съвсем всеки претендент. Ако нямате сътрудник до себе си, излизайте по-често и не се тормозете първи да стартирате диалог.

Рак – Юни ще премине с основни планети във вашия знак, тъй че можете да разчитате на комфорт в персоналните взаимоотношения и шанс в делата. Меркурий и Венера също обезпечават оптимални условия. Този месец е популярен миг за себеизразяване, когато сигурно ще бъдете изслушвани и вярно разбрани. Вашата сензитивност е прекомерно мощна и това може да се трансформира в огромен минус. Може да се почувствате афектирани, даже когато никой не ви е наранил. За да се предпазите, пускате бариери сред себе си и другите, стоите надалеч от хората. Използвайте това време, с цел да изразите възприятията си към тези, които обичате. През целия месец ще бъдете цялостни с сила и в добра форма. Запазете успокоение във всяка обстановка и по-късно триумфът ще бъде с вас. След претрупан ден е добре да прекарвате време измежду природата, най-добре до река или езеро. В последна сметка водата е вашият детайл и това ще помогне за възобновяване на енергийните ви запаси. От 21 юни Слънцето ще премине във вашия знак и ще ви извърши с доста жизнеспособност и предпочитание за живот. Всеки новооснован план ще стигне до приемлив свършек, защото получава нови сили и сили. Съвета към вас е да не действате прекомерно нападателно, да не се отказвате незабавно и да не оставяте никакво друго мнение да ви въздейства. В любовта би трябвало да сте по-самостоятелни и да дадете на обичаните си хора повече независимост, а шансът ще бъде на ваша страна. Благоприятното въздействие на Марс, Меркурий и Слънцето ще ви направи изключително съблазнителни в очите на противоположния пол. Ако сте самотни и търсите сродна душа, по-благоприятното време ще бъде след 20-ти. Свободните представители на знака ще употребяват всичките си оръжия от любовния си боеприпас за съблазняване.

Лъв – Юпитер ще основава удобни благоприятни условия за вас. Имате много креативен капацитет, тъй че може да завладеете нови области от живота. Времето също е положително за създаване на проекти, за започване на професионално образование или други курсове. Придобитите познания ще окажат благотворно въздействие върху по-нататъшната ви орис. И най-после, само че не на последно място можете да очаквате материални тласъци, непредвидени приходи и обещаващи оферти за работа. От финансова позиция юни ще бъде сполучлив, само че са вероятни също непланирани и други разноски. Не губете сили в разнообразни направления. Съсредоточете се върху едно значимо, съществено нещо и ще имате шанс. Разчитайте на помощта на другари и съидейници. А също и на личното си креативно мислене, оптимизъм и огромна жизнеспособност. Ако желаете да постигнете нещо ново в живота си, тогава е време да започнете да пишете този „ нов сюжет “. Ако имате стабилен багаж от познания и опит, никакви спънки не могат да трансформират проектите ви. Във всеки случай, бъдете реалисти. Разчитайте на здравия си разсъдък. Чувствайте се свободни да поемете отговорността в ръцете си. През третата десетдневка на юни ще би трябвало да вършиме неща, които от дълго време чакат своето решение, както и да извършите обещанията си. На 9-ти Венера - планетата на любовта - влиза в приятелския знак Близнаци, който факт ще направи живота ви доста по-приятен и по-лесен. Въпреки това би трябвало да бъдете готови да вършиме постоянно взаимни отстъпки във връзка с хората към вас. Запознаването с забавни хора ще ви отвори нови вероятности - както в настоятелен, по този начин и в сантиментален проект. Втората половина на месеца ще бъде по-успешна и обещаваща от първата. Възможно е сантиментално запознанство. Струва си да поемете самодейността, в случай че се постанова.

Дева – В началото на месеца облаците могат да се сгъстят над главата ви, само че препоръките на приятелите ви ще ви оказват помощ да избегнете „ бурята”. Много скоро всички проблеми ще останат обратно в предишното. Бъдете деликатни към всички оферти през първата десетдневка на месеца. От 21-ви Слънцето влиза във вашия другарски знак Рак, като ви дава специфична креативна мощ и ви оказва помощ да засилите увереността си. За да постигнете задачите си, разчитайте на последователен метод и самостоятелност. Независимостта в преценката ви може да провокира неодобрение от страна на другите, само че не се поддавайте на въздействието на непознати отзиви. Вашата позиция е по-силна. Има възможност да станете обект на интриги и злословия от страна на обособени сътрудници. Ако не се фокусирате върху това, проблемите ще отшумят бързо. Може би ще намерите печеливш метод да инвестирате пари. Меркурий в Рак ще окаже оптимален резултат върху връзката ви. Този месец другарските контакти ще придобият особено значение. Юни е месецът, в който можете да се отпуснете след насъбраното нервно напрежение от последно време. Общувайте повече с другари, организирайте празненства, събирания, това ще ви помогне да се отпуснете. От 9-ти юни Венера - планетата на любовта - влиза в знака Близнаци, тъй че ще би трябвало да се изправите пред редица несигурности и разлики. Под това въздействие в персоналният ви живот ще има повече безредици и ще стане прекомерно претрупан. Изглежда, че всичко се развива прекомерно бързо и може да получите чувството, че към този момент не можете да контролирате нещата. Хороскопът предлага да се обърне повече внимание на щастието на вашето семейство, връзка. Щедростта и своевременната грижа за фамилното благоденствие ще ви разрешат бързо да се справите с ежедневните проблеми и да измененията живота си към по-добро. Зад стените на вашия дом ще откриете силата, която ви е нужна. Между другото, звездите дават обещание сантиментално запознанство.

Везни – Юни дава обещание да бъде богат на контрастиращи събития, които в даден миг могат да станат досадни. Меркурий и Марс ще бъдат в Рак по-голямата част от времето. Това въздействие може да ви подложи на чести промени в настроението - от смях до сълзи и назад. През месеца ще сте на върха на опциите си за кариерата. Въпреки това би трябвало да се помни, че триумфът постоянно е съпроводен със стрес, може да се получи някаква рецесия, само че това не е причина да се предавате и да се отказвате. Юпитер във вашия трети дом – на общуването – е в съпротива на Слънцето в Близнаци на 10 юни. В тази астрологическа обстановка, мощни неподходящи условия могат да окажат въздействие върху живота ви. Възможни са компликации в общуването и превоза, повреди с телефона или компютъра, колата. Прекомерно доста страсти и нерви може да изхабите. Марс в Х дом на растежа и кариерата става все по-войнствен – влиза в съпротива със Сатурн на 14 юни и с Плутон на 20 юни. Налага се да осъзнаете отговорностите си, без да обвинявате никого. Остава единствено да бъдете търпеливи и да изчакате 26-ти, след което обстановката ще стане доста по-лесна. Накратко, положителното ще отиде при някой, който може търпеливо да чака. От друга страна Слънцето и Венера ще бъдат в Близнаци, тъй че можете да разчитате на приятни събития в областта на любовта и финансите. Вашият обществен живот през юни може в действителност да процъфтява, давайки забавни запознанства и променяйки някои остарели привички. Единственото нещо, което би трябвало да се заобикаля в този момент е да бъдете прекомерно повърхностни и да се концентрирайте върху това, което е в действителност значимо. Меркурий в Рак след 4 юни може ненапълно да усложни персоналните взаимоотношения. Ако сте сами и търсите сродна душа, тогава най-благоприятният миг в месеца е след 17-ти. По това време вашият сексапил ще бъде изключително мощен.

Скорпион – Започва нов интервал, който може да промени хода на живота ви. Слънцето в Близнаци до 21-ви ще направи живота ви прекомерно деен и динамичен. Има късмет да постигнете триумф в разнообразни области. Меркурий ще ви предложи отлични благоприятни условия в професионално и икономическо отношение. Не забравяйте, че безпокойството може да бъде неприятен консултант. За да постигнете задачите си би трябвало да покажете повече отговорност и съвестност. Засилва се желанието ви да поддържате връзка и да се срещате с нови хора. Това ще бъде уместно време за другарство и създаване на другарства. Марс е целият месец във водният знак Рак, заради което посредством тази тригонова групировка във вас се вливат доста мощни сили. Планетата ви прави по-смели, решителни и сантиментално настроени, дава мощно предпочитание за полови и други завършения. Ще почувствате нуждата да започнете нещо ново. Желанието да се налагате е сигурно налице. Който рискува, той печели! От друга страна Венера се свързва със Слънцето и Луната и притегля нови любовни завършения за мнозина. Нептун усилва вашата креативна и сантиментална страна. Така че бъдете подготвени за интервал изпълнен с страсти. Тези, на които сърцата са към момента свободни ще имат опция да изпитат невиждани обстановки. Този път вие ще бъдете съблазнените. Любовта може да се появи посредством неочаквана среща. Не позволявайте на никой да научи вашите интимни секрети. Юни е месец на прераждане за Скорпиона от сантиментална позиция. Не е нужно да взимате всичко при сърце. Старайте се да се отпуснете и да се насладите на романтиката на този интервал. Колкото по-малко се ровите в възприятията, толкоз по-добре.

Стрелец – вашият шеф Юпитер – планетата на щастието - към момента е в личния ви знак, заради което сте най-поглезени от всички знаци. Тази връзка, която се реализира сред Слънце и Юпитер - правилата на волята и силата на Слънцето се сплотяват с правилата на разширението и разгръщането на Юпитер - оптимистичната природа на двете звезди ще донесе благополучие на мнозина. Сега можете да увеличите общественото си въздействие и да постигнете по-лесно задачите си. До 9 юни се старайте да избягвате ненужни разногласия, които могат да застрашат връзката ви. Внимавайте какво казвате, тъй като е огромна вероятността да се случи казаното. В средата на месеца хороскопът демонстрира под напрежение интервал, защото се образуват дисхармонични аспекти на Меркурий и Марс от знак Рак със Сатурн и Плутон в Козирог. Гневът и раздразнителността стават сложни за надзор. Нужно е да се трансформират в нещо позитивно. Отрицателните страсти може да избият на открито, изключително в случай че са били потискани дълго време. Съществува риск от пострадване и злополуки, по тази причина би трябвало да се внимава. За да привлечете шанса на своя страна, би трябвало да поддържате връзка и да се движите повече, а в този случай животът ще ви изправи пред нови благоприятни условия. Въпреки това, с Марс в Рак, може да не разполагате с задоволително сила и предпочитание да отидете някъде. Слънцето в Близнаци до 21-ви демонстрира, че повече време би трябвало да бъде отдадено на вашите другари и познати. Юни е времето, когато би трябвало да покажете повече пъргавина, еластичност, многоликост и положително въодушевление. Трябва да внимавате с обещанията си, тъй като има възможност да нямате задоволително време да ги извършите. Вместо несъразмерния възторг, добре е да бъдете по-прагматични. Времето е отлично за другарство с родственици, за подсилване на фамилните връзки. Можете да срещнете човек, към който ще почувствате мощна благосклонност.

Козирог – През този месец ветровете са удобни за вас. Ако търсите работа или очаквате да решите професионален проблем, Новолунието на 3-ти ще ви помогне да получите всичко каквото желаете. Може да сте поели прекалено много отговорности и отговорности, които в този момент ви обременяват и би трябвало да се освободите от някои от тях, тъй че вашето здраве да не пострада. Време е да намерите време за себе си, да се обкръжите с позитивни хора и да се държите надалеч от напрежението. Ще можете да видите нещата от нова позиция по отношение на вашите потребности. Сатурн ще изисква жертви от вас, само че по-голям е Марс, който е в съпротива и ще краде от силата ви, ще ви кара да се нервирате постоянно и да се преизпълвате с отмалялост. Не злоупотребявайте с алкохол и мазни храни, тъй като може да имате проблем с черният дроб. В работата би трябвало да спазвате съвършеният баланс сред самообладание и упоритост. Това е доста значимо, тъй като може да се наложи да извършите крачка обратно, преди да можете да продължите напред. Вие добре знаете по какъв начин да постигнете своите цели. През юни някои от вас могат да имат концепция по какъв начин да трансформират нещо в живота си, само че не всеки представител на знака може да вземе дефинитивно решение за това. За да извършите този месец по-успешен, просто би трябвало да приемете несериозността на хората към вас, да се приспособите към ритъма и да гледате на живота по-леко. Въпреки компликациите и тестванията, в случай че погледнете откъм слънчевата страна на нещата, този месец ще го запомните с красиви моменти. Любовният живот ще ви отвори нови хоризонти и блестящи благоприятни условия. Бъдете по-отворени и свободни да поддържате връзка. Научете се да възприемате гледната точка на другите. Не се опасявайте да излезете от рутината и да отворите сърцето си за нови благоприятни условия и тогава шансът ще бъде на ваша страна.

Водолей – Първите дни на юни ще доведат до стресови обстановки, допустимо утежняване на физическото положение и понижаване на обществената интензивност. По това време би трябвало да се откажете от скъпите покупки, те ще имат негативно влияние върху бюджета ви и няма да доведат до мечтаните изгоди. Възможни са проблеми на работното място, вкъщи и в сантименталната сфера. Не се изключва да влезете в открита борба с някого, самодейностите ще водят до нежелани последици. Звездите настоятелно предлагат да не търсите помощ от трети страни през този десетдневен интервал. Ако имате висящи въпроси в този момент би трябвало да се справите с тях за непрекъснато. Ако се притеснявате за нещо, което е значимо за вас, ще имате опция да намерите излаз. Пълнолунието на 17-ти ще увеличи вашата креативност и желанието ви да стартирате нови планове. Енергии на планетите ви вършат горди и уверени, в този момент ще имате предпочитание да докажете себе си. Като цяло юни дава обещание величествен ентусиазъм на пресен вятър в персоналните ви връзки. Със Слънцето в Близнаци до 21-ви ще можете да откриете доста нови благоприятни условия за себе си посредством срещи, контакти, връзка. Може да намерите доста хора, които споделят вашите визии за живота. Възползвайте се от положителните аспекти, които ще получите от Венера, която от 9-ти влиза във вашия дом на любовта и творчеството. Нейната сила ще ви помогне да бъдете по-привлекателни, съблазнителни, чувствени. Слънцето, което ръководи вашето поле на любовта, ще образува площ с Нептун на 9-ти и съпротива с Юпитер на 10-ти, което ще донесе различия с колегата ви по общите финансови въпроси и проекти. Избягвайте да бъдете неискрени и нечестни, защото това може съществено да заплаши вашия брак или прочувствена връзка. Ако стигнете до противоречие с обичания човек по значими въпроси, бъдете готови за компромис. Третата десетдневка на юни ще ви донесе усъвършенстване, защото ще имате хрумвания по какъв начин да решите или най-малко да облекчите тези проблеми, които предизвикват най-голямо напрежение. Ако търсите сътрудник, ще срещнете хора, с които ще споделите доста забавни прекарвания.

Риби – Началото на юни може да внесе неочаквани разтърсвания в мирния поток от живота ви. Вашите проекти в креативната област ще бъдат сложни, тъй като нямате нужната поддръжка и още веднъж ще би трябвало да разчитате повече на интуицията си, в сравнение с разсъдъка и логиката. Бъдете деликатни при работа с пари. В средата на месеца се чакат забавни срещи и ярки страсти, приятни изненади, естетика в фамилните и любовните взаимоотношения. Това е отлично време за къси пътувания. Благоприятно време за връзка, нравствен напредък и креативен търсения, само че въпреки всичко ще би трябвало да изчакате малко с осъществяването на Наполеоновите проекти. Творческият капацитет ще се усили. Ще би трябвало да обърнете внимание на несъразмерното предпочитание за самостоятелност, което би могло да сътвори съществени последици в любовния ви живот. Юпитер ще ви оказва помощ като ви дава положителни шансове. Марс остава във водния знак Рак през целия месец, което го прави потребен, тъй че мощните му сили ще ви доближат. Ще ви направи по-смели, подготвени да поемете опасности и авантюристичен настроени. Ще чувствате потребността да започнете нещо ново. Венера прави тригон с Плутон при започване на юни и ви разрешава да подобрите връзките си. През третата десетдневка избягвайте рискованите дейности. Опозицията, която Слънцето ще направи с Юпитер на 10 юни може да ви донесе различия с колегата ви по отношение на общите ви цели. Ще бъдете прочувствено нестабилни и няма да сте склонни към взаимни отстъпки. Това би могло да докара до раздори сред вас и обичания човек. Опитайте се да намерите метод за разрешаване на различията. Ще бъдете претрупани със отговорностите си. За да избегнете спомагателни затруднения в прочувствена връзка, намерете метод да бъдете най-малко през един уикенд покрай колегата си. Най-добре би било да пътувате някъде дружно, където ще имате повече време един за различен. Вашето здраве ще бъде сензитивно и изменчиво. Възможни са хормонални несъответствия и алергични реакции. Контролирайте по-често кръвното налягане, защото то ще варира, изключително когато настъпят внезапни промени във времето.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР