Овен Любовта няма да бъде на първо място за Вас

...
Овен Любовта няма да бъде на първо място за Вас
Коментари Харесай

Съвет за всяка зодия за днес, 12 ФЕВРУАРИ

Овен

Любовта няма да бъде преди всичко за Вас през този ден. Хубаво ще е, в случай че в листата на Вашите полезности тя попадне в първата десятка. За страдание, на Вашия обичан човек ще се наложи да се сдобри с това.

Телец

Тъй като сте опиянени от любовта и сладката безмислица, елементарно може да разберете по какъв начин ще се чувствате, когато започнете да получавате това, което могат да Ви предложат звездите.



Близнаци

Подходящ ден за решение на всевъзможни проблеми, отнасящи се до финанси и имущество. Може да постигнете повишение на работната заплата, или възстановяване изискванията за съдействие с деловите сътрудници. Вероятни са сполучливи покупки.

Рак

За Вас този ден е много сполучлив. Може да се окаже късмет да получите отлична работа или да затвърдите своите позиции на настоящето си място. Имайте поради, че в този момент звездите чакат от Вас дейности.

Лъв

В най-неочаквания миг ненадейно експлоадиране на яд може да промени хода на диалога, който е почнал със спокоен и благосклонен звук. Затова в случай че желаете да оправите всичко, проявете повече такт.

Дева

Ваш сътрудник може да стартира да се държи по необикновен метод, като издемонстрира емоционалност и схватливост или ненадейно прояви отрицателните страни на своя темперамент. 

Везни

Разполагате с доста повече внимание, в сравнение с допускате, и хората, на които се пробвате да извършите усещане, от дълго време са забелязали това. 

Скорпион

Звездите Ви предлагат преди обяд да си извършите къса разходка и да подишате чист въздух. Каквито и оферти да получите през днешния ден, самоуверено може да се заемете с всяко от тях.

Стрелец

Днес Вашия обичан човек ще се окаже последовател на бързите решения и стремителните дейности. Вие ще бъдете малко по-бавни и умерени и по тази причина в един миг ще му служите за котва.

Козирог

Ще получите отговори на значими за Вас въпроси, които,за страдание, няма да са от най-приятните. Ще се наложи да се примирите с обстоятелството, че проектите Ви не могат да бъдат осъществени в първичния им тип и ще се наложат корекции, които ще са много обилни. Исканията Ви през този ден ще набъбнат. 

Водолей

Възможно е, да се каните сутринта да извършите стихия в кабинета на шефа и да предявите своите твърди претенции? Помислете както би трябвало. Нали добре знаете по какъв начин власт имащите се отнасят към ултиматумит?



Риби

Днес Вашия обичан човек ще се окаже огромна алчност - колкото и да го храните, все ще му бъде малко. Затова може да не мислите изключително за вкусовите качества на храната, а за количеството ѝ.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР