Овен – Лесно ще приемете промените, които предстоят. Вие сте

...
Овен – Лесно ще приемете промените, които предстоят. Вие сте
Коментари Харесай

Ето какви изненади крият звездите за 12-те зодии

Овен – Лесно ще приемете измененията, които предстоят. Вие сте задоволително мъдри, с цел да осъзнаете, че неподходящите условия са преходни. Отделете малко време през днешния ден единствено за себе си и се пробвайте да се отпуснете.

Телец –Вие сте наясно какво тъкмо би трябвало да извършите. Не е нужно да анализирате прекомерно доста и се включете в реализирането на фантазиите си. Отложете по-трудни задължения и започнете нещо по-креативно.

Близнаци – Вероятни са фамилни проблеми. Луната в Дева носи напрежение и е допустимо да съжалявате за някои от изречените думи. Няма да можете да установите добра връзка с членовете на фамилията. Бъдете толерантни и подготвени да слушате.

Рак – Днес ще сте по-склонни към прочувствена неустойчивост и възприятията ви ще доминират над разсъдъка. Помислете деликатно, преди да кажете нещо. Някои представители на знака ще бъдат изправени на кръстопът.

Лъв – Луната в Дева носи неподходяща сила във финансовия бранш. Ако употребявате знанията и опита си и обърнете внимание на разноските, ще можете да предотвратите по-големи провокации.

Дева – Вашето непоклатимо отношение може да ви докара до заблуди и предизвикателни обстановки. Ще бъдете склонни да вземате импулсивни решения, които не са в сходство с вашия разумен метод на мислене.

Везни – Погледнете обратно - някои прекарвания крият значими отговори. Не се обременявайте прекалено много с мнението на другите и не бъдете прекомерно самокритични към себе си. Ще бъдете малко комплицирани и уплашени, само че вярвайте повече в себе си.

Скорпион –Луната в Дева ви носи ентусиазъм и възторг, с цел да сбъднете желанията си. Бъдете самоинициативни, решителни и смели, тъй като това е единственият метод да постигнете задачата, която сте си сложили.

Стрелец – Вие сте способни на повече, в сравнение с си мислите. Внимавайте с решенията. Ако не можете да живеете без връзка и контакти, най-малко се ограничете до най-подходящите, надеждни и потребни. Подходящо време за усамотение и духовна работа.

Козирог – Твърдо сте решени да прекратите някои връзки, които към този момент не ви харесват и удовлетворяват. Начините, по които нормално поддържате връзка, в този момент могат да станат несъответствуващи. Намерете различни способи за поддържане на контакт.

Водолей – Изпитвате нужда да бъдете сами и да помислите за бъдещето си. Починете си и си позволете да се отпуснете. Всеки има потребност от малко време за себе си и в този момент е комфортен миг да се посветите на себе си.

Риби – Имате задоволително увереност да пробиете леда в общуването с колегата си. Луната в Дева ви носи позитивна сила и палавост. Очаква ви добра смяна. Обградете се с положителни хора, които ви въодушевяват.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР