Овен Каквото и да правите сега първо помислете за последиците.

...
Овен Каквото и да правите сега първо помислете за последиците.
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 12-те зодии

Овен
Каквото и да вършиме в този момент първо помислете за последствията. Колкото и да сте положителни и вие вършиме неточности, Днес някоя от тях може да е съдбовна. А и не си правете сметката без кръчмаря.

Телец
Имате действителния късмет да станете по-богати. Не очаквайте да завалят пачки пари към вас. Печалбата може да бъде в нравствен аспект.Способността ви да проявявате състрадание ви дава опция да разбирате по-добре хората. Вие сте способни да вникнете в прекарванията и желанията, напълно квалифицирано да им забършете носовете и така нататък

Близнаци
Ресурсите, с които разполагате ще са доста лимитирани, затова ще би трябвало да ги изразходвате доста деликатно. Дръжте очите си отворени на четири и бъдете доста внимателни.

Рак
Проблема ви не е в това по какъв начин вършиме нещата. В това отношение всичко е наред. Може би просто сте съсредоточили силите си не върху този обект, върху който би трябвало. Огледайте се към себе си и подберете верните цели.

Лъв
Време е да престанете да се осланяте на лаврите си. Вече е време за замислянето на нови подвизи. Ще се почувствате извънредно добре и горди със себе си.

Дева
Ще си имате работа с нещо, което не разбирате доста добре. Не се срамувайте да си го признаете и самоуверено задавайте въпроси. Ако е належащо посъветвайте се и със експерт от дадената сфера.

Везни
Днес може да си позволите да поемете риск, само че дано въпреки всичко има капка разсъдък в него. Демонстрацията на мощ ще увеличи упованията към вас и след това няма накъде да бягате – ще би трябвало да се докажете.

Скорпион
Това е ден за сполучливи операции. Хората ще ви имат вяра за всичко, което кажете и няма да се усъмнят в нищо. Не забравяйте, че денят си има край и следва нов де в който нещата ще са радикално разнообразни.

Стрелец
Това е ден за признание на неточности. Може да не си посипвате главата с пепел. Разбирането на нещата ще покаже доста на останалите, само че не допускайте едни и същи неточности.

Козирог
Днес се пробвайте се да не се разсейвате с всяка дреболия, която ви се изпречи на пътя. Въведете ред в дейностите си и концентрирайте силите си върху едно съответно нещо.

Водолей
Днес се пазете от настоятелен и най-много правни клопки. Ако нещо не ви е ясно – задавайте колкото се може повече въпроси. Гледайте да има и някой с вас, с който да обсъдите чутата информация по- късно.

Риби
Днес ще протече по един необикновен метод. Каквото и да става е за положително. Подчинете се на събитията и не съжалявайте за нищо. Добър ден за за почване на диета.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР