Овен Интуицията ви ще бъде вашата пътеводна светлина днес. Вглеждайте

...
Овен Интуицията ви ще бъде вашата пътеводна светлина днес. Вглеждайте
Коментари Харесай

Хороскоп за 10 август: Козирог-миналото ще напомни за себе си, Близнаци- изход от трудна ситуация

Овен

Интуицията ви ще бъде вашата пътеводна светлина през днешния ден. Вглеждайте се деликатно в знаците – те ще ви насочат в вярната посока. Полезно е да работите с ръцете си - ще имате доста неща за извършване в градината или вкъщи. По-добре да оставете персоналните връзките на назад във времето - те могат да попречат на проектите ви.

Телец

Заемайте се с лесни и забавни задания. Така няма да скучаете и ще имате време да извършите всяка задача. Но в случай че сериозен проблем е блокирал пътя ви, бъдете по-мъдри и включете няколко души едновременно в решаването му. Бързо ще се справите с неприятностите, в случай че не се откажете и упорствате.

Близнаци

Материалното ще бъде по-важно от духовното. Опитайте се да разрешите всичките си финансови проблеми. Днес ще намерите излаз от сложна ситуацияНе изхвърляйте остарели движимости в този ден - по-добре ги дайте на някой, който има потребност от тях. Но звездите не поучават да харчите пари за красиви и скъпи движимости.

Рак

Трябва да станете психолози. Е,  най-малко за един ден. Слушайте роднините и приятелите си - те ще споделят с вас секрети, а вие от своя страна ще давате работещи препоръки. Днес ще завърши някакъв комплициран разговор, сложна тематика ще бъде затворена. Опитайте се да поставите точка, където е допустимо - ще бъде доста по-лесно да продължите напред. Кризата може да почука на вратата - не се опасявайте от нея, тя ще донесе промени със себе си.

Лъв

Не забавяйте темпото до вечерта, тъй като през днешния ден може да бъдете видяни и оценени, да ви предложат нещо забавно или даже да ви покачат. Потърсете помощ, тъй като някои задания ще бъдат сложни за решение сами. И отделете повече време за домакинските отговорности - почистването ще се трансформира във тип медитация за вас.

Дева

Днес си коства си да се ръководите от добития опит и блестящите си хрумвания. Но не е нужно да молите някого за услуга или съвет - в този момент те освен няма да ви оказват помощ, само че даже ще ви навредят. Не пропускайте да сложите край там, където е допустимо – в бизнеса, плановете или връзките. След като изхвърлите проблеми, несъмнено ще се почувствате по-добре.

Везни

Чувствата ще ви подскажат къде сте създали неточност и по какъв начин да я поправите. Също по този начин е потребно да дешифрирате знаците на Вселената - те ще ви подскажат какво да вършиме. Полезно е да сложите точка, където е допустимо - най-сетне ще почувствате лекост и вътрешно задоволство.

Скорпион

Всяка обстановка ще докара до позитивни промени. Така че не забравяйте да следите събитията - можете да намерите страхотни благоприятни условия. Струва си да станете супермен за един ден - вашите близки и даже чужд ще имат потребност от помощ. Не отхвърляйте - печелете точки за вашата карма. И не се опасявайте от сложни въпроси - в този момент те ще бъдат решени един или два пъти.

Стрелец

Ще би трябвало да се ровите в случаи, които носят противен привкус. За благополучие ще можете да се справите. След като решите тези въпроси, вие ще почувствате лекост и вътрешно задоволство. В общуването би трябвало да изпробвате нови способи – старите към този момент не носят упования резултат. И не забравяйте да се радостните - ще бъде по-лесно да се справите с компликациите.

Козирог

Днес предишното ще подсети за себе си. Не би трябвало да се заравяте в него – в противен случай, пробвайте се да мислите по-малко за предишното и да гледате единствено напред. Искам да намеря неточност на тези, които работят на ниски обороти. Но не би трябвало да вършиме това - можете да отнемете самочувствието им, да ги доведете до нервозен срив, което сигурно ще се отрази на представянето им. Да се ​​самокритикувате също е неприятна концепция. По-добре е да изградите увереността си.

Водолей

Не гледайте в предишното - гледайте единствено в бъдещето. Вслушвайте се в благосъстоянието си по-често - това ще ви тласне в вярната посока. Доверяването на другите и изключително вслушването в техните препоръки е най-лошият вид. Може да вземете неверно решение и да развалите това, върху което сте работили дълго време. Време е да се преборите с нездравословните привички - звездите ще ви оказват помощ в това.

Риби

Сутринта ще провокира проблеми, с които ще би трябвало да се борите дълго време. За благополучие неприятностите ще излязат на места едвам заран. Но във втория можете да се отпуснете. Ще би трябвало да станете супергерой за няколко часа - помагайте на родственици и непознати, дайте работни препоръки. Основното нещо е да го извършите гратис, укрепвайки кармата си. Но няма да имате шанс в любовта - погледнете го от другата страна, може би ще намерите верния метод.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР