Овен Интересни неща ви очакват днес. Ако не търсите причините

...
Овен Интересни неща ви очакват днес. Ако не търсите причините
Коментари Харесай

Хороскоп за 1 април: Големи изненади за 4 зодии в Деня на шегата

Овен
Интересни неща ви чакат през днешния ден. Ако не търсите аргументите за какво нещо не може да се случи, току-виж сте го създали. Животът чака достижения от вас, даже на 1-ви април. Светът е отворил необятно вратите си пред вас, би трябвало единствено да влезете.

Телец
Напрежението е нужно, с цел да движи напредъка напред, тъй че бъдете признателни. Можете да извършите куп неща и едното от тях е - като на смешка да се отървете от всичко, което ви тежи. Просто е, представете си, че издишвате всички тежести и след това единствено наблюдавайте. Но би трябвало да сте доста откровени и същински в практиката си, другояче няма да проработи.

Близнаци
Днес използвайте хумора като оръжие в връзките си. Така можете да кажете всяка истина, а чували сте, че истината ще ви направи свободни, нали. Така че - самоуверено напред с истината на смешка или пък шегата като истина.

Рак
Изобщо няма да ви е до смешки през днешния ден, толкоз доста неща са ви на главата. 1-ви април бележи началото на един доста деен интервал. Бъдете подготвени да сте на първа линия. А безредици постоянно ще има, просто се усмихнете, нали си спомняте - светът е оживял, тъй като се е смял.

Лъв
Доста занимателно и забавно ще ви е през днешния ден. Дребните смешки постоянно вършат живота по-приятен, стига да са с мярка. Започва месец за вътрешна работа и несъмнено - за великденско разчистване, подготвени ли сте да изхвърлите всичко излишно?

Дева
Лесно ще се обиждате и дразните на шегите на другите. Не приемайте нещата прекомерно персонално, въпреки всичко е денят на шегата, в последна сметка какво споделят другите приказва за тях, а не за вас.

Везни
Забързан и динамичен ден за вас, ще отхвърлите доста задания. При все това не забравяйте какво тъкмо желаете, с цел да не се изгубите в детайлности. Но най-важното - запазете възприятието си за комизъм, то прави животът по-приятен.

Скорпион
Само за пари не би трябвало да се майтапят с вас през днешния ден, тъй като ще настъпи рискова обстановка. Ден за ясни и съответни задачки. Не издребнявайте, само че и не пропускайте дребните неща.

Стрелец
Ще капризничните през днешния ден. Не превръщайте критикуването в първоаприлска смешка, а го заменете с усмивки и изобретателни занимания. Добре ще се чувствате, в случай че извършите нещо ново. И да, стартира забавен месец за вас, въпреки че при вас постоянно е забавно, а и някак Господ постоянно ви се усмихва.

Козирог
Нали знаете, можете да сте номер едно и отново да сте финален. Вътрешната убеденост, тя е значима. Сериозни неща имате да решавате занапред, само че през днешния ден се доверете на вътрешния си глас, къде съществено, къде на смешка.

Водолей
Родени сте истински, не се превръщайте в нечие копие. Идеален миг да покажете и занимателната си страна, напълно безнаказано. Все отново, не включвайте трагични шегички. А месецът наподобява по-обикновен от нормалното, въпреки и пролетно освежен.

Риби
Дела са нужни, и отново каузи. Вие обичате да имате огромната картина и да вършиме огромни проекти, само че през днешния ден е време да запретнете собственоръчно ръкави и да действате. Макар и на смешка...
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР