Овен Имате цял един ден, в който изцяло може да

...
Овен Имате цял един ден, в който изцяло може да
Коментари Харесай

Рак: Днес Ви очаква особена доставка

Овен
Имате цялостен един ден, в който напълно може да се посветите на своето обичано занятие - другарство с другите хора. Привечер се подгответе, малко да си отдъхнете от това. Възможно е дори да Ви се прииска да се уедините. Даже и у представителите на подобен буен и разговорлив знак понякога се появява мисълта, че домът е единственото място, на което биха желали да бъдат. Не се съпротивлявайте на своето предпочитание - помислете за това като за късмет да си отдъхнете.

Телец
Ако през днешния ден Вашият обичан човек нещо не е на кеф, не би трябвало да му се сърдите. Спомнете си, че и останалите са изтощени не по-малко от Вас, след станалите събития, тъй че дайте на своя сътрудник време, да пристигна на себе си. Последиците от бурното другарство дълго ще припомнят за себе си. Това, което е най-добре да извършите е, да останете в къщи дружно с обичания човек, или с някой непосредствен другар. Ако желаете напълно да се откъснете от проблемите, най-добре ще е да се усамотите. Така ще се отпуснете и ще възстановите силите си.

Близнаци
Вместо да се занимавате със самобичуване по повид на това, ковто сте споделили, създали, не споделили или не създали, започнете сами работлив диалог на тази тематика. Сега Вашата бдителност е обострена. Диагностицирали сте ситуацята: пристигнало е време за словесни дейности. За благополучие, Вие сте спосбни ясно да се изразявате, като освен това придавате на думите фирмено омагьосване.

Рак
Днес Ви чака особена доставка. Може и да не Ви изненада с оригиналността на своята празнична опаковка, само че става дума за това, което сте желали от доста от дълго време. Това се отнася за обич, самопризнание или единодушие, или както Ви се коства – за нещо, което от дълго време е било. Появата му няма да бъде трагична, само че към края на деня ще осъзнаете, че в никакъв случай не сте получавали нещо сходно. А това дефинира, дали деня ще бъде прекрасен. Не е ли по този начин?

Лъв
Може да се окаже, че в сантименталните и фамилните връзки ще сте малко недоразбрани. Старайте се, да стабилизирате паричното си положение. Не се отхвърляйте от решение на насъщни проблеми, само че към разрешаването им подхождайте рационално и търпеливо. Бъдете изключителоно деликатни и внимателни, с цел да не се окажете излъгани, или че сте се самозаблуждавали.

Дева
Изглежда в светския календар се означават повече събития, в сравнение с в действителност сте в положение да посетите. Е, в случай че се окаже, че не сте изключително спестовни във връзка с времето, което в действителност е свойствено за Вас... При това не се опитвайте да надскочите себе си. Различни предложения ще Ви засипват през целия ден, и на процедура ще се наложи да отделите няколко часа за най-интригуващите.

Везни
Днес на Вашия обичан човек ще се прииска да бъдте дружно колкото се може по-дълго и да вземе по- огромно присъединяване във Вашия живот. Ако не сте съгласни с такава режисура на въпроса, по- добре му дайте да го разбере още незабавно. В противоположен случай след това ще се наложи дълго и досадно да си изяснявате връзките, което не е нужно нито на Вас, нито на него...

Скорпион
Даже и всичко да Ви се подрежда добре, не подценявайте и дребната помощ от другари и родственици – допустимо е това още повече да опрости за Ви и да повдигне Вашето въодушевление. През този ден е добре да се занимавате с всевъзможен тип творчество, което да е с детайли на автентичност. Вашите естествени качества (особено оптдавна забравените), могат да Ви създадат добра услуга. Може да преуспеете и да станете известни, правейки неголяма услуга на други хора. Вероятен е триумф в търговията, в посредничеството или в някакво приложно изкуство.

Стрелец
Запазването и сортирането на данните има отношение освен към електронната поща и офисната работа, знаете ли това? Крайно време е да преминете към развой на преоценка на своите връзки. Прекалено дълго време сте пилели времето си за дреболии и в този момент е пристигнало време да решите кой фактически е скъп за Вас и кой просто би трябвало да причислите към познатите. Напред! Не се опасявайте, да си поставяте високи стандарти. Някои хора няма да могат да преодолеят тази граница тъй като не са достаъчно надеждни, или просто не могат да Ви настигнат. Само че тези, които могат да го създадат, ще Ви останат другари за цялостен живот.

Козирог
Денят ще е прекрасен, само че единствено в случай че сте подготвени да предприемете решителни дейности и да се потрудите за популярност. Очаква Ви нелека, само че доста значима победа. Не би трябвало да отделяте огромно внимание на дреболиите. Днес би трябвало да се заниимавате със обилни и огромни неща. Освен това е подобаващ ден за събеседване и срещи, на които няма да Ви е мъчно да извършите положително усещане. По начало сте рационални и не „ губите ” елементарно рлавата си, само че доста елементарно може да се породи сантиментална обвързаност. Не би трябвало да се безпокоите: новите връзки ще бъдат удачни и хармонични.

Водолей
Предпазливостта в работата няма да Ви пречи. Вероятността за съществени пропуски и неточности е огромна, а оправянето им би лишило доста сили и време. Недоброжелателите непрестанно се месят в живота Ви и това, въпреки че не предизвиква особена щета, не на смешка ще Ви нервира. Между другото, би било добре, в случай че запазите положително разположение на духа, и точно това ще Ви даде опция да се „ снабдите ” с потребни връзки и забавни запознанства. Ако сте родител, би трябвало да сте подготвени да реагирате, в случай че децата изискат повече внимание от нормално. Но в случай че сте младеж, ще бъдете оставени сами на себе си, и ще можете да натрупате потребен житейски опит.

Риби
Откажете се от опитите. Този ден като че ли особено е предопределен, с цел да вървите по правия път, да пазите верността си към традициите и да следвате положителния образец. Ако деликатно наблюдавате заобикалящите и анализирате позволените от тях неточности, ще си дадете сметка, какво не би трябвало да вършиме, само че какво би трябвало да предприемете, с цел да достигнете задачата, ще стане ясно малко по-късно. Много приятни усещания ще Ви подари общуването с другари. Може да посрещате посетители и да организирате развлекателни мероприятия, а в случай че дадете воля на фантазията си, на никого няма да се наложи, да скучае.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР