Овен Имате цял един ден, в който изцяло може да

...
Овен Имате цял един ден, в който изцяло може да
Коментари Харесай

Хороскоп за 29.09.2017

Овен
Имате цялостен един ден, в който напълно може да се посветите на своето обичано занятие - другарство с другите хора. Привечер се подгответе, малко да си отдъхнете от това. Възможно е дори да Ви се прииска да се уедините. Даже и у представителите на подобен буен и разговорлив знак понякога се появява мисълта, че домът е единственото място, на което биха желали да бъдат. Не се съпротивлявайте на своето предпочитание - помислете за това като за късмет да си отдъхнете.

Телец
Нима в живота Ви няма друго с изключение на обич, фантазии за любовта и проекти, свързани с любовта? Не сте ли зациклили прекомерно на този аспект в живота? Звездите Ви поучават през този ден да обърнете внимание на нещо друго: другарство, занимание, специалност... Това повече ще Ви хареса. На това любовта с нищо няма да попречи

Близнаци
Днес Вашият обичан човек доста бурно ще се радва на всяка Ваша демонстрация на внимание към него.Затова се постарайте да му доставите колкото се може повече наслада, и да обръщате взор към него толкоз постоянно, колкото въобще е допустимо.

Рак
Подходящ ден за къси пътувания (с изключение на утринните часове). По това време ще можете свободно да контактувате с хората, които са към Вас, и то на разнообразни тематики. Само че се постарайте, да не излизате от деловия звук и деликатно да аргументирате своите позиции. Ще е потребно да обсъдите детайлите на тази или онази работа. Има възможност да бъде сполучлива ороверка или оформяне на документи. Лесно ще се справите с всяка настояща задача, изключително в случай че не се вглеждате в далечното бъдеще. Контатктът с детето или с обичания човек ще Ви донесе не малко приятни моменти.

Лъв
През този ден Вашия обичан човек ще Ви влияе благотворно, успокоително и дори на моменти - приспивно. На в случай че първите два пункта може да бъдат признати с утвърждение, то последния - не напълно, тъй като Вашата половинка може да си направи неправилен извод от Вашето прекалено спане. Крайно време е, да се стегнете!

Дева
Днес на Вашия обичан човек няма да бъде елементарно да схване всичко, което вършиме и говорите, съществено. Ако не планирате да употребявате своето амплоа на смешник, ще се наложи да бъдете доста безапелационни, с цел да избегнете неразбирането.

Везни
Каквито и сигнали да звучат в главата Ви, просто не би трябвало да ги игнорирате освен през днешния ден, а и по-нататък. Днес те ще се раздават ту тук, ту там, ангажирайки Вашето внимание. Разполагате с нужното време, с цел да се вслушате в своето сърце. А в глъбините му се таи една концепция, въз основа на която би трябвало да действате - това е Вашата задача за през днешния ден. Не се опасявайте да деянията смелост и самодейност там, където е допустимо.

Скорпион
Днес за Вас и Вашата половинка денят Ви ще премине ненадейно хубаво. Толкова хубаво, колкото от дълго време не Ви е било. Даже и сте били уверени че по този начин не е било и в никакъв случай не може да бъде. Само че днешния ден ще опровергае Вашата безапелационна убеденост. Наслаждавайте се!

Стрелец
Дълго ще спорите през днешния ден със своя обичан човек на някакви метафизичен тематики, и надали ще дойдете до някакво компромисно решение. Важното е, разногласието да не прерасне в чупене на съдове и изясняване на връзките. Темата просто няма да си залужава, да се изпокарате.

Козирог
Редно е да деянията схващане към членовете на фамилията внимание към техните грижи. Те нещо са забъркали, а Вие откровено считате това за нелепост и сте склонни да ги наградите към порядък? Не бурзайте и ще видите, че скоро ще Ви стане забавно, а полученият резултат очевидно ще оправдае напъните.

Водолей
Много значима ще бъде ролята на връзките през този ден. Не по-малко настоящи ще се окажат и материалните въпроси, защото ще се наложи да отделите внимание освен на личните си приходи и спестявания, а и на взаимните запаси: да вземем за пример на съпружеските. Напълно е допустимо, да не става въпрос единствено за пари. Често общ капитал може да станат интелектуални, креативен и други благоприятни условия. През втората половина на деня ще бъдете по-проницателни и по- удачно ще излагате своите мисли. Може да заминете на пътешестване или да получите уведомление, изключително в случай че сте към Христовата възраст.

Риби
Когато сте принудени ненадейно да вземете решение, обгръща Ви боязън от носенето на отговорност. Няма нищо ужасно в това, под напън да кажете на обкръжаващите да им кажете това, което по Ваше мнение биха желали да чуят, тъй като след това може да се премислите. Най-добрата тактичност за този ден е, да осъзнаете, че въпреки и да имате някаква власт над личния Ви живот, нещата не се въртят към Вас. И не постоянно последната дума е Ваша.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР