Овен Имате нужда от почивка, така че оставете за малко

...
Овен Имате нужда от почивка, така че оставете за малко
Коментари Харесай

Хороскоп за 3 септември: Прекрасен ден за 2 зодии

Овен
Имате потребност от отмора, тъй че оставете за малко работата и отдъхнете. Не е нужно да се унищожавате поради някакъв неразбираем резултат. С оптимално внимание се отнесете към дребните елементи, ще окажат значително въздействие на решенията, които се постанова да вземате през днешния ден.

Телец
Неподходящ ден за ново начало. Ако не ви е безусловно належащо, не е нужно тъкмо през днешния ден да стартирате каквото сте си наумили. Самочувствието ви е несигурно и в огромна степен зависи от настроението ви.

Близнаци
Сутринта като че ли всичко ще е срещу вас, само че с течение на времето всичко ще си пристигна на мястото и още веднъж ще можете да дирижирате събитията с познатия размах.

Рак
Не прекомерно сполучлив ден, няма да можете по никакъв метод да повлияете на хода на събитията. Приемете метафизичен нещата и оставете Господ да си прави работата, не хабете непотребни страсти. Оптимизъм ще ви вдъхват срещите с родственици и другари.

Лъв
Внесете изменение в бюджета, вероятни са много промени през днешния ден. Не се тормозете да експериментирате, да търсите новото и особеното. Идеален миг за релаксация и е просто непростимо да не го употребявате.

Дева
Желанието ви да се докажете може да ви докара някои главоболия. Не се опитвайте да сте на всички места и да сършите работата на всички, щадете се и дайте късмет и на другите да поработят.

Везни
Здравето ви няма да е съвършено, тъй че вземете ограничения отрано, с цел да не стане след това прекомерно късно. Ако се погрижите за себе си, още вечерта ще можете да изкарате необикновено.

Скорпион
Не се тормозете, че ви боли глава, скоро ще ви мине, а вие по-добре се погрижете за себе си. Напоследък много сте се позанемарили. Направете всички тези неща, които сте си забранявали цяло лято.

Стрелец
Още със ставането си ще установите, че всичко се върти към вас. Намирайки се в центъра на вниманието, рискувате да останете без сили, въпреки да сте заобиколениот най-топлата и отзивчива атмосфера. Разбирате ли в този момент какво им е на звездите – тъга, тъга...

Козирог
Не се изнервяйте, че през днешния ден всичко се случва като на занимателен каданс, просто влезте в ритъма и следвайте стъпките на танца. Може да се окаже по-забавно, в сравнение с сте предполагали.

Водолей
Светът не е в розовите цветове, вкоито очаквате, само че и не всичко е толкоз трагично, колкото ви се коства. Опитайте да възстановите онази ваша обективност, която ви е пособия в толкоз доста случаи. Да всичко е персонално, само че не приемайте нещата персонално, неврозите на другите не са вашите лични, нали.

Риби
Днес имате опция да се покажете в целия си искра и да се очаровате всеки, който дръзне да ви огледа. Домашните още веднъж са стоварили всичките си проблеми на плещите ви. Само недейте трагично да преживявате всичко.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР