Овен Добър ден за подписване на важни документи. Проявете творческа

...
Овен Добър ден за подписване на важни документи. Проявете творческа
Коментари Харесай

Неочакван успех и щастие за 4 зодии днес

Овен

Добър ден за сключване на значими документи. Проявете креативна интензивност в решаването на значимите проблеми и триумфът ви е обезпечен. Пазете си коленете и сухожилията.

Благоприятни са съпружеските връзки. Сексът има лечителна мощ и зарежда с сила.

Днес се предлагат леки храни с изискани аромати.

Телец

Добър ден за виновни действия и сключване на значими документи. Проявете малко креативна интензивност в решаването на значимите проблеми и триумфът няма да закъснее.

Пазете се от обири и неистини. Благоприятни са съпружеските връзки.

Днес се предлагат леки храни с изискани аромати.

Близнаци

Днес не е нужно да живеете по график. Чувствайте се свободно. Може да сключвате покупко-продажби, да подписвате значими документи. Ако деянията повече креативна интензивност и решите най-важните въпроси, то триумфите са обезпечени.

Ако през тази нощ са ви се присънили родителите, значи имате много нерешени проблеми, на които би трябвало да обърнете внимание.

Хапнете нещо, което ухае апетитно.

Рак

Денят дава обещание да бъде сполучлив за вас. Проявете повече креативна интензивност и триумфите няма да закъснеят. Ако през нощта са ви измъчвали тежки мисли, не се поддавайте на тяхното въздействие и не ги прехвърляйте на ваши близки.

Денят е подобаващ да си сложите още една секретна ключалка или да инсталирате охранителна система.

Подходяща храна са ястията с изтънчен мирис. Ако няколко пъти денем чуете да бие часовник – чака ви непредвиден триумф и благополучие.

Лъв

Ако ви обзет тежки мисли, не им се поддавайте и не ги прехвърляйте на свои близки и сътрудници. Проявете повече креативна интензивност и решете най-наболелите проблеми.

Ако тази нощ са ви са се присънили родителите, значи върху вашите плещи може да паднат нерешени от тях проблеми.

Днес облеклата ви би трябвало да бъдат в спокойни сиви цветове. Полезни са ястията с изтънчен мирис.

Дева

И да желаете, и да не желаете през днешния ден би трябвало да работите взаимно с колегата си по бизнес или в фамилния живот. И то да вършиме всичко на половина с него.

Ако тази нощ сте сънували родителите си, значи на вас лежи тежестта от нерешени проблеми, на които би трябвало да обърнете внимание.

Ако чуете няколко пъти да бие часовник – чака ви триумф и благополучие.

Везни

Ако през нощта са ви пристигнали тежки мисли, не им обръщайте внимание и не ги прехвърляйте на околните си. Проявете по-голяма креативна интензивност и решете най-наболелите въпроси.

Ако тази нощ са ви са се присънили вашите родители, значи върху вас лежи тежестта на нерешени от тях проблеми, на които вие би трябвало бързо да обърнете внимание.

Скорпион

Днес денят е по-успешен. Проявете повече креативна интензивност, решете неотложните въпроси и триумфите няма да закъснеят. Може да подписвате значими документи и да оформяте юридически каузи.

Ако тази нощ са ви са се присънили родителите ви, значи върху вас лежи тежестта на нерешени от тях проблеми, с които би трябвало да се заемете наложително. Ако имате бижу със зелен нефрит – сложете си го.

Стрелец

Днес е най-добре да не живеете по график. Ако деянията повече креативна интензивност и решите най-съществените проблеми, то триумфите ви няма да се забавят.

Ако тази нощ сте сънували родителите си, значи върху вас може да легне тежестта на нерешени от тях проблеми, на които бързо би трябвало да обърнете внимание.

Ако ви попадне мигла в окото – ще ви излъжат.

Козирог

Днес сте много общителни. Проявете повече креативна интензивност, решете най-належащите въпроси и ще имате огромен триумф.

Ако тази нощ сте сънували родителите си, значи върху вас може да легне тежестта на нерешени от тях проблеми, на които бързо би трябвало да обърнете внимание.

Ако чуете няколко пъти биенето на часовник – ще имате непредвиден триумф и благополучие.

Водолей

Ако деянията по-голяма креативна интензивност и решите най-съществените въпроси, триумфите ви няма да закъснеят. Днес денят е удобен да си сложите още една секретна ключалка или охранителна апаратура.

Препоръчителни са ястията с изтънчен мирис. Облечете се в спокойни сиви цветове.

Риби

Днес е добър ден за сключване на значими документи. Проявете креативна интензивност в разрешаването на значимите въпроси и триумфът няма да ви накара да чакате дълго.

Не се поддавайте на чувствата за невъзможност и самотност. Препоръчва се лека храна.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР