Овен Днес повечето от вас ще предпочитат уединението и спокойната

...
Овен Днес повечето от вас ще предпочитат уединението и спокойната
Коментари Харесай

Ето какво вещаят звездите за днес

Овен
Днес множеството от вас ще избират уединението и спокойната конюнктура. Не мислете за работа и проблеми. Обърнете внимание на себе си и наблегнете на почивката, тъй като би трябвало да се възстановите прочувствено и физически.

Телец
Стремете се да изкарате деня умерено, общувайте с повече възприятие за комизъм. Избягвайте всевъзможни натоварвания-физически и прочувствени. Добре е да се радвате на живота, само че бъдете деликатни и се опитвайте да мислите рационално.

Близнаци
Денят е добър за разсъждение, медитации и работа над себе си. Повишава се вашата сензитивност и схватливост към разнообразни въздействия. Важно е да не се поддавате на унинието, а да се стремите към бодро и положително положение на духа.

Рак
Положителните трептения ще доминират. Заемете се единствено с тези каузи, които не изискват в допълнение натоварване. Склонни сте да предприемете някои начинания. Днес може на мира да планирате бъдещите си дейности.

Лъв
Не е належащо да свършите всичко през днешния ден. Заемете се единствено с най-важното. Този ден е предопределен за удобна и приятна връзка с околните. Старайте се да обсъдите умерено всички значими и съществени въпроси.

Дева
Добре е да наблегнете на по-спокойната отмора и в случай че решите да се посветите на домашните отговорности, може да се заемете единствено с по-леките и ненатоварващи. Помолете някой да ви помогне и по този начин ще ви остане повече време.

Везни
Днес бъдете по-внимателни и избягвайте изясняване на връзките. Рискувате да попаднете под обстрела на рецензията на околните си, което няма да ви хареса. Много елементарно може да се стигне до разправии и разногласия.

Скорпион
Лунната сила акцентира вашата магнетичност и ви прави доста изобретателни. Време е да заложите съществено на нещо, което смятате за значимо. Страстта и интензивността ще ви съпътстват този уикенд. Пазете се от пострадване.

Стрелец
Не е желателно да прекарвате дълго време в усамотение - може да се появят мрачни мисли, от които да е мъчно да се отървете. Опитайте се да не се оплаквате от живота. Колкото по-малко хора към вас знаят за вашите проблеми, толкоз по-добре.

Козирог
Днес е по-добре да не давате доста независимост на езика си: има възможност да наговорите на околните ви хора толкоз непотребни неща, че това да се трансформира в съществено тестване за взаимоотношенията.

Водолей
Днес може да ви хрумнат положителни хрумвания. Замисленото за деня може да бъде анулирано или отсрочено. Възможно е някой да реши да ви направи изненада. Обърнете внимание на личните си стремежи и намерете време за пълноценна отмора и приятни занимания.

Риби
Прекомерната интензивност не се предлага през днешния ден. Прекарайте деня със фамилията или с другари, не мислете за никаква работа, отпуснете се и почивайте. Не забравяйте да отделите време за себе си и обичаните занимания.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР