Овен Днес можете не само приятно да прекарате времето, но

...
Овен Днес можете не само приятно да прекарате времето, но
Коментари Харесай

Хороскоп за 16 март

Овен
Днес можете освен прелестно да прекарате времето, само че и да постигнете обилни промени в персоналния си живот, които ще бъдат с позитивен знак. Наистина, за това ще са нужни самообладание и нерешителност, само че за благополучие тези усеща сега не са Ви непознати. Вие сте малко по-сериозни от нормалното, и вероятно това ще се хареса на околните Ви. За тях Вие ще бъдете и благонадежден асистент, и добър консултант. В края на деня настроението Ви ще се скапе - на пръв взор - без всякаква причина. Затова за вечерта е по-добре да не си планирате някакви уморителни занимания, всемирски мероприятия и съвсместна работа.

Телец
Подходящ ден за промяна на работното място или за начало на нов настоятелен план. Лесно отделяте концепциите, заслужаващи внимание от тези, които е по-добре да забравите един път и вечно. Бизнес-усещането Ви ще направи допустимо да сключите преференциални покупко-продажби и да изберете най-перспективните планове. Конкурентната битка ще бъде много остра, само че към средата на деня ще си дадете сметка, че сте взели връх. Разногласията с приятелите ще Ви накарат да се замислите, не е ли време да измененията кръга си на другарство. Не бързайте да огласявате своето решение, тъй като е евентуално скоро да го измененията.

Близнаци
Този ден ще Ви донесе доста грижи и ще показа пред Вас голям брой задания, изискващи неотложно позволение. Въпреки че имате не малко надеждни съдружници, по-голяма част от работата ще се наложи да изпълнявате независимо. Пък и никой не би се справил с нея по този начин добре, както Вие... Вечерта са вероятни приятни срещи или посещаване на културни мероприятия. Дръжте се по-близо до креативен настроените персони, тъй като общуването с тях ще разшири Вашите хоризонти.

Рак
Днес към момента сте в пасивно въодушевление, въпреки обстановката в живота Ви малко да се е понажежила. Позволете всичко да върви по реда си, защото колкото повече се намесвате, толова повече ще се притеснявате. Да се безпокоите за това, което е отвън Вашия надзор, е изцяло безмислено. За Вас се грижат околните Ви, а те ще се оправят с всичко, до момента в който се върнете на игралното поле. Най-добре е в този момент да употребите силата си за прехвърляне на отговорностите и на подготвеност да сложите едно рамо, в случай че потрябвате, на своите близки.

Лъв
В този ден би трябвало да се опасявате от всички представители на противоположния пол,отговарящи на Вашите условия за външна прелест като цяло, и хубост – в частност. Те могат дори със самото си битие да Ви накарат да се замислите, до какъв брой Вашата половинка се явява за Вас точния избор.

Дева
Днес на Вашия обичан човек няма да бъде елементарно да схване всичко, което вършиме и говорите, съществено. Ако не планирате да употребявате своето амплоа на смешник, ще се наложи да бъдете доста безапелационни, с цел да избегнете неразбирането.

Везни
Вашият обичан човек би трябвало да е паралелно с Вас освен в наслада, само че и в горест. Днес ще се появи неповторима опция да го изпробвате и в едната и в другата обстановка, а също и няколко промеждутъчни. Така ще си изясните, до какъв брой сте си нужни един на различен.

Скорпион
Този ден за Скорпионите ще е освен тежък, само че и рисков: действайки развълнувано, рискувате да навредите и на себе си, и на другите. Нервното претоварване може да докара до тежки болести и по тази причина се постарайте да запазите успокоение и да избегнете стресовите обстановки. От занимания с екстремални типове спорт и присъединяване в травмоопасни игри е по-добре да се откажете. В общуването проявявайте предпазливостпредпазливост: изцяло е допустимо в обкръжението Ви да се намерят хора, подготвени да се възползват от Вашата безкористност и подготвеност за помощ. А и Вашите препоръки надали биха били разбрани вярно.

Стрелец
Денят е подобаващ за съсредоточаване върху домашния живот. Отношенията с околните хора през днешния ден ще Ви радват ; ще зародят доста нови мотиви за диалози. Може да посветите деня на покупки за в къщи, на декорации и декориране. Може да организирате празник или фамилно мероприятие, само че към каквото и да се ориентирате, то ще премине прелестно и дълго време ще се помни. Така добре биха минали през днешния ден и любовните срещи.

Козирог
Днес можете да се окажете в положение на несигурност, само че не възприемайте това като несполучлив интервал в живота си, а като самобитна „ чакалня ”. Това е единствено подготовка към нещо необикновено. Може скоро да скъсате любовни или другарски връзки с някого, които сега прекомерно доста Ви лимитират, или назад - да вдъхнете нов живот на връзки, които още не са се изчерпали. Звездите Ви поучават, да действате самоуверено. Непременно ще получите премия за това, тъй че се захващайте за работа!

Водолей
Планирайте за днешната вечер нещо изключително, даже това да е в последния миг. Позвънете на старите другари или на накой, който има за Вас огромно значение, или на някого, който в един прелестен миг може да стане за Вас освен това от другар. Поканете ги в някое заведение и там, в смях и закачки, прекарайте радостно времето си. Ако желаете, може да обсъдите въпроси, от които напоследък доста Ви интересуват - нали за това са дадени приятелите на хората.

Риби
На Вашия обичан човек през днешния ден ненадейно ще му се прииска, да Ви зарадва с нещо. Затова се постарайте фактически нищо да не очаквате и да вярвате в това, че сърпрайзът ще се окаже същински празник за Вашата душа и в последна сметка няма да Ви разочарова. Звездите Ви желаят шанс. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР