Овен Днес количеството усилия вложени за постигането на някаква цел

...
Овен Днес количеството усилия вложени за постигането на някаква цел
Коментари Харесай

Съвет за всяка зодия за днес, 28 НОЕМВРИ

Овен

Днес количеството старания вложени за постигането на някаква цел може да се усили неимоверно до степен на - коства ли си труда? 

Телец

Днес на лицето ви ще е изписано всичко, което си мислите - време е за маскировка и тъмни очила.



Близнаци

Макар всичко да ви се коства нереално и необичайно, то някак от единствено себе си ще се случи един паметен празник. 

Рак

Днес не си коства да отговаряте на сериозните забележки. Просто никой не ви подлага на критика, всичко е единствено във вашите показа.

Лъв

Днес на всички места ще ви одобряват с отворени прегръдки. Обаче не се заблуждавайте, че поради това ще получите всеобща поддръжка.

Дева

Ако през днешния ден забележите нещо необичайно, не се стряскайте. Просто през днешния ден ще виждате неща, които на другите не е обещано да видят. 

Везни

Днешният ден ще е дълъг и уморителен. Можете само да си пожелаете по-бързо да завърши. 

Скорпион
Защо ни е толкоз мъчно да разберем ЗОДИЯ Риби?
Рибите живеят в собствен личен свят Съзнанието на Рибите е постоянно напълно ангажирано от мечти и илюзии и рядко ще ги видите без розов...

Събитията ще развиват много по-бързо, в сравнение с би ви се желало. Днес ще имате предпочитание да се заинатите за нещо. 

Стрелец

За да не остане фантазията ви вечно фантазия, ще би трябвало да положите въпреки и минимални старания, с цел да я извършите действителност. 

Козирог

Вие несъмнено сте способни на доста, доста повече, само че не трябва да влагате всичко на момента. Пренапрегнете ли се изгода няма да има. 
Зодиите, като дребни деца!
Овен Децата Овни са борбени още от дребни и доста мъчно ще ги задържите в кошарата, тъй като ентусиазмът им и творчеството по какъв начин да се из...



Водолей

Денят ви ще протече повече от интензивно. Опитайте се да влезете в ритъма на ориста, с цел да извлечете оптималната изгода от протичащото се. 

Риби

Днешният ден е съвършен за осъществяване на значими договаряния. Ще бъдете извънредно красноречиви и невероятни безапелационни.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР