Овен Действайте разумно и обмислено, не бъдете прибързани и импулсивни.

...
Овен Действайте разумно и обмислено, не бъдете прибързани и импулсивни.
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 07.03.2018 г.


Овен

Действайте рационално и премислено, не бъдете прибързани и импулсивни. Задачите на работното място изискват добра организация и дисциплинираност. Напрежение ще ви основават и проблеми, чието решение би трябвало незабавно да намерите.

Телец

Съобразявайте се с ситуацията към себе си и не се колебайте да изчакате, в случай че това се постанова. Общуването с хора от вашата професионална сфера ще ви бъде потребно. Съветите им ще ви оказват помощ да вземете вярното решение. Бъдете по-пестеливи в харченето си.

Близнаци

Добрите ви организаторски качества ще ви оказват помощ да реализирате напълно проектите си през днешния ден. Ще свършите професионално работата си и с това ще привлечете вниманието на близките. В интимните си връзки проявете повече самообладание.

Рак

Предпазливостта в връзките ви с близките ще ви спести непотребни недоразумения и дрязги. Ако имате време е по-добре да го посветите на обичано занятие или другари. Няма да липсват благоприятни условия и за нови запознанства. Бизнесмените ще насочат напъните си по реализация на комерсиална договорка.

Лъв

Добре премислените ви ходове ще ви донесат мечтаните резултати. Не се вслушвайте доста в препоръките на хора, които нямат директно отношение към работата ви. Проверявайте информацията, с която се постанова да работите. Интуицията ви е мощна и е най-довереният ви и прецизен консултант.

Дева

Няма да ви липсват провокации в професионалната сфера. Лекотата, с която ще ви се отдава да решавате част от проблемите си не трябва да ви подвежда. Не действайте преждевременно и не пропилявайте силата си за маловажни неща.

Везни

Бъдете спокойни и не действайте преждевременно. Претоварването ви с работа няма да ви донесе кой знае какви привилегии. Намерете способи да се освободите от натрупалата се отмалялост. Любими занимания и хора ще ви оказват помощ да се освободите от напрежението.

Скорпион

Много от нерешените проблеми на предходната седмица ще ви занимават и през днешния ден. Разнообразие в живота ви ще внесе среща с представител на противоположния пол, който не ви е апатичен. Бъдете потребни на близките, само че не се натоварвайте прекомерно с непознати грижи.

Стрелец

Ще ви занимават съответни задания, по тази причина бъдете по-концентрирани и не се отвличайте с повърхностни дейности. Отговорностите ви изискват цялостна вглъбеност. Развитието на делата ви ще е удобно и в мечтаната от вас посока.

Козирог

Ще се радвате на сърдечни взаимоотношения както в фамилията, по този начин и измежду деловите среди. Но това не трябва да приспива бдителността ви. Очертават се положителни професионални изяви, които на някои от вас могат да донесат известност.

Водолей

Делови контакти ще ви оказват помощ да осъществите финансови покупко-продажби и да подготвите бъдещи такива. Не приспивайте бдителността си. Около вас има недобронамерени хора и с тях би трябвало да сте безапелационни и твърди.

Риби

Някои от вас ще са привлечени от инициативи в нови сфери, други от пътувания. Във всички случаи бъдете точни и спазвайте договореностите. Това ще ви обезпечи преимущества на следващ стадий. Не бързайте да говорите за професионалните си проекти.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР