Овен - Десетка мечовеПредстои ви кулминация, а след това и

...
Овен - Десетка мечовеПредстои ви кулминация, а след това и
Коментари Харесай

Седмичен ТАРО хороскоп до 24 март

Овен - Десетка мечове
Предстои ви кулминационна точка, а по-късно и краят на един стадий от живота ви. Силните вражди от предишното, вътрешната битка, която сте водили, подпалват изострения спор. Маските се смъкват, спорът води до разрушаването на остарелия ред. Не се безпокойте, краят на един цикъл ознаменува началото на нова епоха.
Телец - Десетка чаши
Чувство за пълноценност, удовлетворение и самодоволство ще ви съпътстват през този интервал. У дома ще намирате сигурност, а също умерено и прелестно битие. Чувствате се прочувствено задоволени. Радвате се на нескончаем триумф.
Близнаци - Деветка чаши
През този интервал всички ще имате непредвиден шанс. Връхлитат ви триумф, благополучие и безоблачна обич. Материалните придобивки, задоволството и удовлетворението ще са ваши спътници. Всичко към вас ще е обнадеждаващо и ще дава обещание ярко бъдеще. Настъпват положителни времена за всички. Много от вас ще бъдат задоволени от реализирана победа, извоювана с доста пот на челото. Постигнатата цел ще ви донесе доста приповдигнато и празнично въодушевление. Прекрасен интервал за сполучливи бизнес инициативи.
Рак - Осмица чаши
Чувствате се неспособни да действате през този интервал. Отказвате се от триумфа и сте пред прочувствен срив. Давате повече, в сравнение с получавате, и това ви води до загуба на вяра. Плановете ви пропадат поради вашето отвращение да се справите с проблемите. Партньорите ви и хората към вас се отмятат от дадените обещания. Чувствате се съкрушени и изтощени от всичко. Проблемите са скрити под повърхността. Това е интервалът, в който би трябвало да решите дали да потеглите в нова посока, или да оставите нещата такива, каквито са.
Лъв - Баща на мечовете
Ще получите тенденция и ще имате опция да взимате мигновени решения. Трябва да изслушвате деликатно препоръките на близките. Много от вас ще проявят забележителен професионализъм и опит в работата си. Ще бъдете блестящи и разгромяващи, на моменти даже високомерни, само че ще проявявате изключителни аналитични качества и вътрешен самоконтрол. Предстои прелестен интервал, в който интелектът и вдъхновението ще бъдат до вас.
Дева - Осмица жезли
Продуктивно и положително потребление на уменията. Съсредоточете силата си в работата.

Време е за асимилиране на нови умения или поминък. Полагате твърдоглав труд в активност, която ви носи удовлетворение и нови достижения. Наслаждавате се на работата си и постигнатите триумфи. Впрегнете силите си в учението или усвояването на нови знания. Добре е през този интервал да се запишете да учите нещо ново, което ще ви бъде потребно в бъдеще и ще ви носи удобни резултати.
Везни - Шестица жезли
Поставяте си високи цели. Напредъкът се дължи на персоналните ви старания, които полагате през този интервал. Вдъхновявате близките с дейностите си и непреклонността ви пред провалите. Напредъкът е пред вас и ще се дължи напълно на упорития труд, който полагате. Чувствате нараснала сила и прилив на сили,които ви носят доволство и реализация.
Скорпион - Майка на камъните
През този интервал ще би трябвало да се стремите към нови познания и придобиване на нови умения. Трябва да бъдете доста съсредоточени в този момент, с цел да не изпуснете значимия урок, който ориста ви е приготвила. Ще имате неочаквани проблясъци и озарение на съзнанието, които ще ви оказват помощ в сложните моменти. За всички вас предстоят доста нови благоприятни условия. Изправени сте пред нов стадий от вашия живот.
Стрелец - Шестица мечове
Предстои ви първата стъпка в незнайна посока. Правите самоуверен опит за възстановяване на сегашната обстановка, която ви заобикаля. Разкъсвате оковите на всекидневието, избягвате някаква заплаха. Необходимо е да положите повече старания, само че напредъкът е почнал. Виждате светлина в края на тунела. В очакване сте на нещо ново и хубаво. Много от вас през този интервал ще пътуват в чужбина или по вода.
Козирог - Бялата карта
Всеки път, когато прилагате своята воля и сила, вие създавате съответното силово поле. Инструментите, които ползвате за това, могат да бъдат най-различни. Затова не оставяйте нещата на случайността. Ще получите по-добър резултат, в случай че вложите повече грижа и усърдие в своята работа. Не се отнасяйте безгрижно към препоръките от близки хора и не ги подминавайте. Старайте се да влагате своята сила и възприятие във всичко, което вършите през този интервал.
Водолей - Тройка мечове
Разочарование, противоречие, съревнование. Унили сте в резултат на хода на нещата към вас. Всичко наподобява тъжно, нерадостно и тъмно. Емоционално сте сринати, изпитвате болежка, тъга, тъга. Струва ви се, че и небето плаче с вас. Чувствате се разпокъсани от вътрешната страна. Изпитвате непрежалима загуба за нещо или непосредствен човек.
Риби - Син на камъните
През този интервал би трябвало да бъдете практични и търпеливи. Постигайте резултатите с разсъдък и упорита работа. Обяснете сложните въпроси на близките и ги направете лесни за схващане. Защитете справедливостта и истината. Искрено вярвайте, че нещата и хората могат да се трансформират към по-добро. Знайте, че младите и старите се нуждаят от поддръжка и протекция в този момент.

Маг Розали, " Телеграф "
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР