Овен Денят е много благоприятен: усилията Ви не са напразни,

...
Овен Денят е много благоприятен: усилията Ви не са напразни,
Коментари Харесай

Риби: Изгубили сте много време, Дева: Напрегнат ден

Овен
Денят е доста удобен: напъните Ви не са напразни, а резултатите от труда Ви ще се окажат точно такива, каквито ги очаквате. Не би трябвало да скривате своите упоритости и да се стеснявате от смели стремежи - обкръжаващите ще се отнесат към тях с почитание и драговолно ще Ви признаят за водач. Вероятно е подсилване на професионалните позиции. Това може да се изрази както в покачване в службата, по този начин и в увеличение на заплатата. Намирате се във властта на мощни усеща, само че не си губите главата, та по тази причина измененията в персоналния Ви живот ще бъдат с положителен темперамент. Денят е доста подобаващ за нови запознанства.

Телец
Помните ли, по какъв начин в старите холивудски филми героят внезапно се оказваше в избавителна лодка, а не след дълго ставаше ясно, че има пробив? Днес можете да избегнете сходни моменти на суматоха, надигайки глас незабавно щом разберете, че нещата не са както би трябвало. Сега няма време да запазвате успокоение, или да позволявате на оня, който Ви плаши, да Ви затваря устата. Трябва да вярвате в себе си и в това, че можете да предложите мир, доколкото имате утешителен резултат дори и при най-сложните обстановки.

Близнаци
Вероятно сте настроени за спокойна и безгрижна вечер в компанията на забавни другари, които също нямат нищо срещу да се повеселят. Колкото и да сте умни и остроумни, постоянно се намира човек, който да се пробва да Ви надмине в остроумието. Разбира се, че ще загуби - това е реалност! Но на каква словесна екзекуция ще бъде подложен – това зависи единствено от Вас.

Рак
Настъпило е време, когато би трябвало да разрешите на някого, да взeмe вместо Вас някои решения. Това напълно не значи, че би трябвало да разхлабите контрола! Това просто значи, че няма да изгубите независимостта си, в случай че понякога отстъпвате кормилото за ръководство. Ако желаете, започнете с малко – помолете този някой да Ви поръча обяд или вместо Вас да избере кино лентата, който ще вземете от някоя видеотека. Плувайте по течението и се наслаждавайте на свободата от нуждата непрекъснато да стоите на щурвала.

Лъв
Не би трябвало прекомерно дълго да размишлявате над въпроса, до какъв брой съществени и мъчно разрешими са Вашите проблеми. С доста компликации ще съумеете да се справите, в случай че не губите време в подозрения, самосъжаление и празни диалози. Днес не е най-подходящия ден за взаимна активност, само че самостоятелно може да работите прекомерно сполучливо. Може да се окаже, че имате проекти, за реализацията на които няма да е тъпо да се потрудите. Жизнената Ви сила не остава незабелязана и към Вас ще се стремят хора, нуждаещи се от поддръжка.

Дева
Напрегнат ден. Личните връзки навлизат в комплицирана фаза и с цел да се стигне до сериозен спор, е задоволителна единствено дребна искрица различие. Конфликти ще има даже и при най-хармоничните двойки. Впрочем, опитните Деви ще съумеят да потушат разгорелия се пожар, с помощтта на дипломатически хитринки. Не си правете някакви комплицирани проекти за този ден: вероятността да съумеете да ги реализирате, не е задоволително огромна. Пестете силата си и не започвайте огромни работи. По-добре се ограничете с ежедневните грижи.

Везни
Вашият обичан човек няма да желае да прекара през днешния ден толкоз време, колкото Ви е належащо, и по тази причина сред вас може да зародят избрани спорове по този въпрос. Постарайте се, да ги урегулирате по кротичък път, без да прибягвате към рискови ограничения.

Скорпион
Днес ще си наострите зъбките и ще се старете да ги демонстрирате на всички, в това число и на своя обичан човек (на пътво място). Рабира се, че е доста значимо да имате лично мнение по всеки въпрос, както и директно държание и ексцентричен жанр, само че за най-близкия си човек и за това, че може да се срами поради Вас, също би трябвало да помислите...

Стрелец
Много ще бъде мъчно през днешния ден на Вашия обичан човек да Ви изясни, че в действителност доста Ви обича и без Вас не си показва живота си. А и толкоз ли са Ви нужни думите? Погледнете в очите му и всичко ще видите сама там, без каквато и да било непозната помощ или обяснения...

Козирог
Ключът към проблемите, които пораждат през днешния ден ненадейно и като че ли инцидентно, се крие в предишното. Днешните компликации са самобитно възнаграждение на отдавнашни неточности и незавършени работи. Така че бъдете подготвени към ретроспективен разбор, и освен това - много сериозен. Без него няма да съумеете да измененията обстановката. Не би било зле деликатно да изслушвате и хората, които споделят истината право в очите, даже и тя да е неприятна. От тях ще научите нещо прекомерно значимо. Личните връзки през днешния ден като че ли ще замират, а и Вие, и Вашите близки ще се страхувате от промени, наближаването на които е явно. Помнете, че не е по силите Ви, да спрете времето, и не се хабете на вятъра.

Водолей
От време на време всеки от нас получава опция да се окаже в светлината на прожекторите, изключително що се отнася до връзките. Става въпрос да започнете, прекратите или да ги изведете на кардинално ново, съществено равнище. Сега е настъпил Ваш ред, а Вие несъмнено ще извлечете оптималната изгода от този късмет. Добрите вести се заключават в това. Че няколко благоразумни небесни светила остават нащрек, и ще са повече от щастливи, в случай че съумеят да Ви окажат поддръжка. За всичко, което би трябвало да извършите, се вслушвайте в личната си вътрешен глас.

Риби
Изгубили сте доста време, с цел да вземете някакво съществено решение, или да определите своята философска позиция.. И в случай че през днешния ден някой сложи Вашата позиция под подозрение, не би трябвало да се съмнявате в нея. Въобще не сте задължени, да изслушвате това. Другите хора прокарват своите лични ползи и не схващат, към какво се стремите Вие. Може да опитате да им го обясните, само че е прекомерно евентуално единствено да си загубите времето. Те са твърдо уверени в своята справедливост също като Вас, и по тази причина надали ще съумеете да стигнете до компромис.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР