Овен Ако все още не сте намерили своята половинка, днес

...
Овен Ако все още не сте намерили своята половинка, днес
Коментари Харесай

Хороскоп за 19 юли: Последният работен ден на седмицата ще побърка 2 зодии

Овен
Ако към момента не сте намерили своята половинка, през днешния ден шансът Ви да извършите това е доста огромен. За задачата би трябвало единствено деликатно да се вгледате в човек, който ненадейно ще Ви блъсне, или ще Ви настъпи без да желае. Звездите настояват, че вероятността това да е индивидът, който Ви изпраща Съдбата, е доста огромен. Телец Колкото и тъжно да Ви е, да чуете това, Вашият обичан човек, с изключение на Вас, има и още доста други ползи и увлечения. Днес ще Ви се наложи, за следващ или за първи път да се убедите. Не си коства да ревнувате, тъй като е неефикасно.Ще бъдете изцяло задоволени и няма да се постанова да се сравнявате, в случай че се научите да се вписвате в живота му хармонично.
Близнаци Имате доста изостанала работа и не е зле, до колкото е допустимо, да се оправите с част от нея. През днешния ден връзките Ви с обичания човек са непредсказуеми. Постарайте се, да се концентрирайте в своите усеща. Може би не би било зле да отидете дружно някъде на отмора. Малко сте преуморени и малко настинали, а това ще Ви донесе общо неразположение и потиснатост. Втората половина на деня е отлична за развлечения.
Рак Днес може да постигнете доста, единствено че след това, анализирайки събитията на деня, ще сте принудени да признаете, че с някои неща дори не си е заслужавало да се заемате. Ако желаете да избегнете неточности, би трябвало да се ръководите от своя здрав разсъдък, а получените препоръки би трябвало да оценявате сериозно. Внимавайте, с цел да не се окажете жертва на операция. Денят ще Ви донесе нови запознанства, които, за жалост, напълно няма да имат този темперамент, който очаквате: вместо сантиментални връзки, ще Ви предложат делово партньорство, а надеждния съдружник, за който по този начин сте си мечтали, ще бъде единствено нов почитател.
Лъв Когато през днешния ден решите да „ разпускате”, идете някъде с хора, от които не можете да очаквате скрити намерения. Има възможност да разберете някои секрети за тези, които са паралелно с Вас. Днес резултатът от лекуване на хронични болести ще бъде позитивен. В персоналния Ви живот всичко ще бъде безоблачно и леко. Ще имате триумф в креативните инициативи. Много ще бъде значимо умеенето Ви, да обръщате в своя изгода дори хапливите забележки на завистниците.
Дева Въпросът не е в това, че сте затворени, а просто предпочитате да запазите своите мисли за себе си. Нали по този начин? Толкова сте преуспели в изкуството да скривате своите мисли от другите, че от време на време ги скривате дори от самите себе си! Вслушайте се в онази тъпа болежка в корема си. Какво значи тя? Какво я облекчава или ускорява? Не се опасявайте да споделите това с доверено лице. Ако сега тази роля е вакантна, то е мъчно да си визиите по-подходящ миг, с цел да установите с някого сходни връзки. Ако желаете да имате триумф в специалността, проявете повече такт към своите настоятелен сътрудниците.
Везни Ако през днешния ден доста не Ви се желае да извършите нещо, не го правете- слушайте своето сърце. Впрочем, гласът на сърцето няма да бъде за Вашия обичан човек безапелационен аргумент и по тази причина за него ще се наложи да измислите милион други. Благодарете се на своята фикция...
Скорпион Днес ще Ви бъде малко мъчно и неприятно от това, че каквото и да вършиме, няма да се получава, както в действителност е замислено, или най-малко ще бъде в някаква степен. Може би ще се откажете от точното обмисляне и ще се оставите на волята на ориста? Или може би на здравия разсъдък на Вашия обичан човек - това също може да помогне...
Стрелец След като няколко дни сте се възхищавали на компанията на проницателен и удивителен придружител, към момента не сте подготвени да спрете. Възможно е, дори да сте в въодушевление да проведете един от Вашите прословути обществени дуели, към което Ви тласка Вашето себелюбие, с цел да покажете пред хората на какво сте способни. Ако първоначално Вашият сътрудник гледа на тази обстановка друго, не се вълнувайте. Ако не можете да го убедите с куп причини, оставете го на мира. Нали не желаете да загубите тази борба?
Козирог Небесата Ви въодушевяват да вървите на пръсти, а не да тропате; да шептите, а не да крещите; да гледате с схващане, а не да се кокорите. Обхванати сте от предпочитание да установите нова връзка, и то с индивида, който само Ви схваща и който е задоволително остроумен, с цел да улови Вашите сигнали. Просто преди да планирате новия полет, обезателно се убедете, че трасето за политане е изцяло разчистено.
Водолей През целия сегашен ден не са изключени непозволени дейности и импулси ( да вземем за пример незапланувани покупки). Ще Ви бъде мъчно да се удържите в границите на разрешеното, в случай че внезапно видите нещо съблазнително, автентично, излизащо от нормалните рамки. Не отдавайте изключително значение на ненадейно зараждащи астрономически пристрастия, защото още на идващия ден наред ще ги забравите, като че ли в никакъв случай не са съществували. Прекомерната Ви емоционалност може да Ви докара до меланхолия дори при незначителни загуби и неточности.
Риби Предстои Ви един тежък ден, в който ще Ви се струпа цяла планина от задания, ни това не значи, че би трябвало да се разстройвате. Звездите настояват, че премията за тоя труд ще бъде, че загубите ще се покрият с лихви. През този ден животът няма да покровителства мълчаливците и по тази причина в случай че чувствате нещо, не се стеснявайте да го обсъдите с хората към себе си. Просто не би трябвало да трупате негативни страсти.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР