ОВЕН Ако предпочитате да не се забърквате твърде бързо с

...
ОВЕН Ако предпочитате да не се забърквате твърде бързо с
Коментари Харесай

ХОРОСКОПЪТ ЗА 24 ФЕВРУАРИ: Телци, погрижете се за здравето си! Везни, планирайте разходите си!

 ОВЕН
Ако предпочитате да не се забърквате прекомерно бързо с индивида, който сте поискали, говорете с него, той ще ви изслуша. Вие сте чувствителни, имате потребност от усмиряване на обстановките, търсите топли и спокойни връзки, в които можете да процъфтите с убеденост. В фамилията ще има някои обстановки, които би трябвало да се слагат на място, с цел да се стартира с добра основа. Продължете да бъдете откровени, вместо да оставяте нещата неизказани. От втората половина на деня звездите въздействат позитивно върху всекидневието ви. Промените стартират да се демонстрират, не се тормозете, в случай че резултатите не са незабавни.

 ТЕЛЕЦ
Вашето положително въодушевление заразява всички в близост. Днес вие зареждате и други хора. Не общувайте с отрицателни или мрачни персони, с цел да не загубите настроението си. Старайте се да отложите най-важните неща за различен ден, а в този момент се заемете с нещо по-незначително. Ще би трябвало да избягвате обстановки или борби, които могат да провокират здравословен проблем или да усложнят зародил към този момент подобен. Вашето здраве би трябвало да бъде ваш приоритет, само че не за сметка на връзките ви с други хора. За вас ще бъде значимо да постигнете баланс сред отрицателните и позитивните страсти в живота си.

 БЛИЗНАЦИ
В огромна степен събитията през днешния ден, тяхното развиване като триумф или крах, ще зависи от вашето прочувствено и психическо положение. Осъзнаете ли този факт и съобразявайки се с него, ще имате забавни и незабравими прекарвания. Това ще бъде удобен ден за наличието ви на разнообразни събирания или за организирането на такива, както в дома ви, по този начин и на обществени места. Ще бъде значимо да имате убеденост в хубавите неща в живота си, в дребните чудеса, които постоянно съумяват да ни изненадат. Комуникацията ви с близки ще ви зареди с позитивни страсти или ще ви даде потребна информация.

 РАК
Днес доста от вас ще търсят бързи и лесни реализации на забавни оферти или нови благоприятни условия. Може да съумеете, само че нетърпението не постоянно е добър консултант. Може да следвате препоръките на близки или другари, само че имайте и свое лично мнение. Хубавите неща в живота ви могат да ви оказват помощ да излезете от една неприятна обстановка или да разрешите сложен проблем. Мнозина от вас ще търсят избор на подобаващ или автентичен подарък, изключително в случай че той е за доста непосредствен човек. Мъжете ще дадат желание на своите любовни прекарвания, без значение коя е обичаната жена в сърцето ви.

 ЛЪВ
Това ще бъде удобен ден за мнозина от вас, в който ще създавате или развивате значими за вас връзки, ще градите проекти за бъдещето си и ще сте склонни с лекост да давате обещания. Предстои ви среща или събиране с човек, с който ще имате значими тематики за диалог. Жените ще концентрират вниманието си върху своята работа или бизнес, където ще имат по-голяма независимост за развиване и изява. Ще се зарадвате на съответни триумфи или справедливо самопризнание. През деня може да ви разстрои неприятна вест, обвързвана с края на житейски път на човек, който познавате.

 ДЕВА
Ще поддържате връзка повече с хора заради по-голямата динамичност на разнообразни събития във вашия или техния живот. Днес имате мъгливи мисли и ще бъде доста мъчно да ги филтрирате и да вземете съществени решения. Ден, в който не трябва да се напрягате доста и да хабите скъпите си нервни кафези. Търсете знаци към себе си, Вселената ще ви покаже накъде да вървите и какво да вършиме. Ще имате забавни финансови връзки с жена. Възможно е те да се осъществят при действителен контакт с нея, само че е допустима и виртуална връзка, обвързвана с някакъв план, бизнес, продажби и други

 ВЕЗНИ
Днешният ден ще бъде удобен за работа с финансови документи, за приемане на пари посредством банков трансфер или други финансови институции. Внимание ще изискат обаче финансовите ви каузи с мъж, който ще има някакви усложнения или ще отсрочва задължения с вас. Подобни събития ще окажат нуждата от това добре да планирате разноските си и да внимавате при работа с финансови документи или съглашения. По-голямата емоционалност, която ще изпитвате, и по-голямото психическо натоварване, на което ще бъдете подложени, ще се отразят на вашия любовен и фамилен живот.

 СКОРПИОН
Неочаквани неприятности ще ви притиснат да се откажете от нещо, да извършите сложен компромис или да преживеете загуба. Поради сходни аргументи по-често ще пораждат разногласия и спорове с колегата ви, даже за незначителни неща, които обаче могат да предизвикат по-сериозен конфликт, а в някои случаи даже и раздор в връзките ви. Пазете персоналните си движимости и документи на публично място или от любознанието на злонамерени хора. Мъжете ще покажат ненадейно неспокойствие при осъществяване на свои стремежи и проекти. Това може да провокира опълчване от страна на родственици или другари.

 СТРЕЛЕЦ
През днешния ден може да преживеете забавни и специфични страсти с една другарска връзка с човек, роден под знака на Близнаци. Ще ви зарадва вест обвързвана с персонален празник на ваш доста непосредствен човек в кръга ви от родственици. Мъжете ще имат персонални терзания по отношение на пътешестване или с хора, които живеят на разстояние. Много деликатни бъдете с това какво другите хора ви споделят, с новините, които гледате по малкия екран или които четете. Много подправени неща ще се популяризират, а с вашата емоционалност може да реагирате преждевременно. Може да имате ангажимент с заплащане на налози или друга документи, обвързвана с ваше имущество или благосъстоятелност.

 КОЗИРОГ
Ще ви се наложи да откажете една среща или покана за събиране. В тези задължения съвсем постоянно ще поражда нещо непредвидено. Хубавите неща за вас ще са свързани с един непредвиден шанс или късмет. Ще би трябвало да сте дейни и инициативни, с цел да постигнете това, което желаете. За това през днешния ден ще ви оказват помощ звездите. Може би някои проекти би трябвало да бъдат преразгледани, с цел да измененията мнението си и по този метод да привлечете повече шанс в живота си. Ще ви предстоят забавни прекарвания, които могат да ви дадат нови хрумвания или да ви създадат по-големи оптимисти за бъдещето ви.

 ВОДОЛЕЙ
Някои от забавните събития през днешния ден ще бъдат свързани с молба за помощ от непосредствен човек. Други ще са свързани с ваши финансови ползи и са евентуални положителни парични приходи. Ще ви тормозят обаче проблеми в живота на непосредствен човек, които може да са от здравословен или професионален темперамент. Тези проблеми са в действителност съществени и с неразбираемо развиване. Ще имате значим или потребен за вас диалог или контакт с човек, роден под знака на Лъв. Ще обмисляте покупка за дома или за бизнеса си. Причината е дали да заплатите за нея с наличните си пари, или да я вземете на погашение.

 РИБИ
Благоприятен ден за продажба или отдаване на чартърен на движимости или парцел, които не употребявате. Ще ви изненадат посетители или контакт с хора, които имат неприятни обноски или са прекомерно прочувствени и докачливи. В някои случаи това може да предизвика противен спор с тях. Мъжете сами или с непозната помощ ще съумеят да излязат от една сложна обстановка или проблеми. Ще имате парични връзки с мъж, който може да бъде ваш родител, родственик или шеф. В фамилията ви ще има повече задания, свързани с комфорта в дома, замяна на остарели мебели, избавяне от непотребни движимости и др.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР