ОВЕН (21.03 – 19.04)Седемдневие на големи празници, но не сте

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Седемдневие на големи празници, но не сте
Коментари Харесай

Хороскоп за 17 – 23 септември от Антония Мечкова - Хороскоп

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Седемдневие на огромни празници, само че не сте радостни, май желаете да се откъснете от кръга си познати още в деня на Вяра, Надежда, Любов и майка им София. В понеделник Овните ще имат много работа, не желаят да се пилеят по купони, не одобряват съмнителни предложения за облаги. Във вторник проучете елементи, значимо ви е равностойно партньорство. Сряда уморява, корите другите за несполуки, а четвъртък ще ви подскаже да анализирате нещата и да прокарвате хрумвания с такт. Привличате помощ от близки, намирате преференциален за всички излаз след разногласия.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
През идващите дни ще покажете: освен зачитате настоящия празник поради именяците, а и сте проникнати от мъдростта на вярата, вярата и любовта. През уикенда Телците надали ще разчитат на помощ от близки и другари за делата, в понеделник сътрудници ще им вършат услуги при осъществяване на многото задания. Вторник и сряда припомнят, че би трябвало да преодолеете свои недостатъци в работата, а в случай че близките са в сложна обстановка – да ги подкрепите уместно. Петък е под напрежение, само че положеният труд и уважението на шефове водят триумфа.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Напрегнато 7-дневие, изправя ви пред непредвидени тествания в настоятелен и персонален проект. През уикенда Близнаците като че ли се тревожат основно за хляба си, обаче в понеделник ще решат по какъв начин да стабилизират приходи, служебна позиция или да си намерят положително ново място. Във вторник не давайте воля на огромните упоритости, в сряда се концентрирайте вкъщи или в интимната си връзка. За празника на Независимостта ще преодолеете острите проблеми, ще поуравновесите своите връзки, чака ви нелека работа. И отново ще се уверите: компликациите каляват...
РАК (21.06 – 21.07)
Динамичен интервал, празничните мотиви са доста, засилете бдителността за детайлите в работата си. Доста Раци да разпределят тъкмо дилемите в екипа и да подтикват всеки да свърши отговорно своите. От уикенда сте спокойни за резултати и приходи, в понеделник пораждат неразбирателства с хора от кръга ви. Чак във вторник близки одобряват драговолно концепциите ви и това хармонизира съдействието. От четвъртък избягвайте разногласия с сътрудници, сътрудници, пък и авторитетни познати, а независими инициативи ви отварят врата към триумфите.
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Забързано 7-дневие, несъмнено имате и много предложения за купони. Не прекалявайте с веселби. От събота до вторник Лъвовете са настроени за повече контакти, но за инициативи да беседват единствено с другите ангажирани в плана. Трудности в понеделник подсказват да потърпите за реализацията, в сряда поемате още куп задания и това свива полето ви за креативна изява, облаги. Съсредоточете се в отговорностите си, би трябвало да окуражавате и сътрудници, познати, с цел да преодолеете пречките. Ще се справите, мнозина проглеждат какъв е приносът ви за триумфа.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
Празници или не, работата би трябвало да върви добре е девизът ви за 7-дневието. И тъй като през уикенда доста познати се впускат във веселби и приказки, Девите ще се мъчат да сложат нещата на място. В понеделник пречките са съществени, изисквайте дисциплинираност и взаимопомощ в екипа. Във вторник покажете: по този начин се реализират по-мащабни позитивни промени в работата, в сряда-четвъртък се връщате към остарели задължения. Другите и да ги не помнят, вие знаете: значими са и ще вложите сила и изчерпателност за дългогодишен триумф и крепки съюзи.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
С деня на Вяра, Надежда, Любов и майка им София за вас стартира интервал на взаимни отстъпки. Едни Везни са подготвени да подхванат остарели хрумвания, с цел да си спестят злоба и интриги в екипа, втори си откриват пропуски и въпреки всичко упорстват да реализират цел. В понеделник-вторник поразведрете атмосферата в кръга си, можете да гарантирате сигурност на инициативи и пари, да опазите сътрудници от неточности. В сряда чакате помощ от близки, няма да е бърза. Анализирайте обстоятелствата, рационално е да се отдалечите от някои хора. Петък награждава упорити.
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Периодът е динамичен, празниците много, та не прекалявайте с веселби и не се поддавайте на прелъщение с един размах да постигате всяко предпочитание. От събота до петък Скорпионите кипят от сила, но припряността им може да докара до неточности, разминаване с сътрудници. В понеделник критичността ви уморява и не оказва помощ на работата, май е подходящо да преработите проекта си радикално. Във вторник притегляте съидейници, в идващите дни градите съюзи. Добър ще е резултатът, влагате професионализъм и съобразителност в оферти ви късмет.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
През уикенда чертаете проект за настоятелен и персонални промени, шансът ще ви среща с подобаващи хора, с цел да ги осъществите. Важи и в случай че Стрелците са намислили да стартират поправки, да пътуват, да поемат нова работа. Понеделник носи положителни приходи и скъпи уроци в придобиването. Във вторник не бързайте да гърмите патроните си едновременно, някои планове ще отлежават, ще притегляте нужните помощници. Колкото и да вярвате в себе си, тактът не ще вреди. В петък ще се убедите: трудът ви дава плод, само че единствено обичащи ви приказват почтено за спънките.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Другите мислят за празнуване, мотиви бол, а във вашия разум е все работата. От уикенда Козирозите проучват какви промени да подхващат в нея, по какъв начин да си спестят неблагоразумен риск. В понеделник не се претоварвайте, за вас облага са и уроците, добити в сложни моменти. Във вторник-четвъртък не обсъждайте нашироко концепциите си за изява и приходи, би трябвало време сътрудници да ви повярват. В сряда натежават неща, свързани с социална активност, отбрана на правила. В петък разчитате на помощ, само че основната борба е ваша, не грешите в тактиката.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
От деня на Вяра, Надежда, Любов и майка им София близките си купонясват, а вие следвате непоколебим режим. Имате куп задания, свършеното ще ви проправя път в специалността. Сега Водолеите да не постановат мнение, да не се хвалят с преборени спънки в понеделник. Вторник ще ви води на път или до море от информация. Така до празника на Независимостта някои ще получат ненадейни шансове и няма да се поколебаят кой по какъв начин да употребяват. Не говорете за хрумвания, заложете на дисциплинираност, помощници. Дамите се оправят добре с финанси и фамилни тематики.
РИБИ (20.02 – 20.03)
Другите честват, а вие май не сте прекомерно ведри. През уикенда Рибите имат финансови грижи, да не трансферират отговорността на близки, дано помислят по какъв начин да се оправят със обстановката. Ще я овладеете, само че в понеделник действайте с примирителност, от вторник позабавете деловото движение, откъснете се от огромни екипи и компании. Ако ще обсъждате бъдещи настоятелен планове, да всъщност, единствено с сътрудници, на скромни срещи. В петък избягвайте разногласия, прибързаност. Несъзнателно може и да обидите, и да усложните персонален проблем, а излаз има.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР