ОВЕН (21.03 – 19.04)Първите 3 дни са по-напрегнати, май е

...
ОВЕН (21.03 – 19.04)Първите 3 дни са по-напрегнати, май е
Коментари Харесай

Хороскоп за 6 – 12 март от Антония Мечкова |

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Първите 3 дни са по-напрегнати, май е време да свиете кръга си на другарство. Избягвайте разправии с близките даже в случай че би трябвало да се нагърбите с куп общи задължения. Овните разчитат на помощ от близки, само че нещата няма да стават бързо най-малко до сряда. Не е назрял миг за деловите ви хрумвания и в петък следва да укротите упоритостите за пост и облаги. Дайте си отдих, събирайте сили за изява, четвъртък допуска много твърдоглавие, а и... добър ментор. В любовта идат щастливи мигове, не допускайте интервенция на други хора в връзките си.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Периодът ще ви кара по-често да мислите печелите ли доверието на близките. Телците имат положителни хрумвания за изява, само че да не ги постановат на сътрудници или близки, през уикенда това ще води до разногласия, в понеделник и вторник ще покаже, че не са планували спънки. Ще се справите със спънките до четвъртък, в случай че не се месите в непознатите работи и уреждате най-стриктно финансови и правни неща. Околните няма да оценят незабавно находчивостта ви, по-бавно превключват на ваша вълна. Ала изчакването е от изгода за бизнес, публични и персонални връзки.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Динамично 7-дневие, деловите компликации не са малко и подсказват по-често да търсите услуги, поддръжка. До понеделник Близнаците могат да стартират и свои инициативи, ще стабилизират нови съюзи до вторник. Сряда-четвъртък ви водят към по-лидерски позиции, някои получават протекция от началник, други – рекомендации от другари. Не се връщайте към разногласията със остарели съперници и съперници, а и не развързвайте кесията за заеми. В петък партньорствата се уравновесяват. Грижете се за тонуса си, а в любовта прокарвайте желанията с такт и самообладание.
РАК (21.06 – 21.07)
Този уикенд ви настройва за рецензия, най-малко към околните смекчете тона си. От понеделник и вторник ви се струпват каузи и домашни задания, пораства упоритостта за кариера и облаги. Раците да бъдат грижовни към тонуса си, а към близките – по-търпеливи, другояче разногласия ще се изострят. В сряда овладявате обстановката, имате приятни преживявания с другари, съидейници, рода и в случай че подготвяте бизнес изяви, скоро измененията ще са по-осезателни. Сега с обичаните бъдете кардинални, само че толерантни, от време на време пречките подсказват по-добри пътища...
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Напрегнато 7-дневие, а вие сте цялостни с сила и упоритости за изява, изискванията ви подсказват печеливши хрумвания. Лъвовете да не ги постановат, от понеделник дано проучват пречките по-внимателно, а и да управляват хъса си за постове и облаги. От вторник до четвъртък дилемите са много и сложни, споделяйте единствено с тествани хора, пък и подкрепяйте техни проекти. Някои да проявят повече грижа за тонуса си, други да балансират невзискателност и блян към самопризнание, водачество. В любовта разчиствате проблеми, имате схващане от най-близки.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
За вас интервалът не е лек, паниките ви са за финанси и съюзи. Даже нещата да са по-лични, Девите да не губят религия: ще се оправят с компликациите. От събота се наемате с доста задания, а в понеделник се погрижете за организацията, тя е значима и при оттегляне, и за ново сливане на екипи. В сряда уреждайте материални и правни неща, може да се нагърбите с по-голямата част от общите отговорности, само че не гледате единствено своя интерес. В четвъртък не споделяте концепциите си нашироко, след това ще пристигна ред за притегляте съидейници, друга помощ.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Това 7-дневие не е най-спокойно, понамалете темпото си, проявете грижа към тонуса и имуществото си. Понеделник предлага на Везните ненадейни бизнес шансове, да не ги подминат поради ваучър. А и не се плашете от компликациите в работата във вторник и сряда, с нерешителност ще избегнете съществени спънки, с еластичност ще прокарате свои хрумвания. В четвъртък-петък ще има на какво да се радвате, приходите ви са положителни, другарствата стойностни. Ако с обичания сте имали неразбирателства, изчиствате ги. Не играете на гоненица и криеница...
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Задачите ви за седмицата са тежки, само че вие намалявате деловото движение. Доста Скорпиони ще предпочетат да се оправят сами с компликациите си още от събота, едно, че им харесва независимостта, второ, дали са си сметка кой от близките за какво търси дружбата им. В понеделник поради прихода може да се включите в непознат план, във вторник поемате и още неща. Сряда е за пауза, идващите дни идват с финансови грижи, само че сте уверени, че упоритият труд ви води към плануваните промени. Личните неразбирателства оправяте прекомерно елегантно.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Вашето 7-дневие също е динамично и следва да действате по-внимателно, с цел да не си навлечете непотребен гняв. Понякога и положителни планове не са опрощение за неточност. През уикенда Стрелците да не припират с инициативи, такова време идва във вторник. Понеделник носи проблеми в екипите и финансови грижи, а сряда ще ви накара да си наложите редица ограничавания. Този четвъртък много разчитате на поддръжка от началник, оферирате смели хрумвания, само че не си правете сметка зад тила на сътрудници и познати, увъртане на дребно може да скапе замисъла.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Сериозни компликации и при вас през идващите дни, от събота анализирайте какво да сторите за споразумяване на настоятелен и финансови въпроси. Някои Козирози мислят за промяна на работа, не е пристигнало времето, въпреки че търсят и помощ. Само че претегляйте със своя разум всеки съвет. Понеделник носи непредвидени шансове, гледайте да не се забъркате в разправии. Във вторник-четвъртък упорствате по многочислени задания, не се надявайте на бързи услуги от околните, на заеми. И вие не се товарете с още отговорности в петък, имате и персонални неща за споразумяване.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Ведро 7-дневие, носи мотиви за другарство. Е, Водолеите да не се поддават на непознати прищявки за занимания, ще им пилеят време, сила. През уикенда има куп въпроси, които следва да изясните, в понеделник ще задействате сами свои планове и в случай че не потъвате в куп дреболии, ще останете удовлетворени от свършеното до вторник. В сряда се включвате в инициативи на сътрудници, през идващите дни деликатно ще утвърдите ролята си в екипа, ще ви радват резултати. Някои се увличат във флирт, само че в случай че са обвързани или не са попаднали на точния човек...
РИБИ (20.02 – 20.03)
Периодът е динамичен и под напрежение, предчувствате спънки в работа. Рибите от понеделник да уреждат настоятелен и финансови въпроси, не е подходящо да споделят проектите си, подозрения. Околните има да ви се чудят, само че вие с нерешителност и непримиримост ще преодолявате обективните усложнения, а ще намерите излаз и от екипи с неточни хора. В сряда изяснявате обстановки, които ви тревожат, в четвъртък се уверявате, че трудът ви ще носи резултати, без значение кой какви сметки си прави. Личните ви неща потръгват, обединявате праволинейност и такт.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР