ОВЕН (21.03 – 19.04) Хубави дни, макар че сте затрупани

...
ОВЕН (21.03 – 19.04) Хубави дни, макар че сте затрупани
Коментари Харесай

Хороскоп за 18 - 24 ноември

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Хубави дни, въпреки че сте затрупани с каузи, а във вторник ще се чувствате по-отпаднали. Овните да упорстват в работата си, дори по-тежката и неприятната ще притегля почитание и благосклонности. През уикенда някои се готвят за пътешестване, в понеделник на други пък ще им хрумне да се върнат към старите инициативи. Не пилейте сили по този начин, уговорките ви дават обещание прогрес и облаги, въпреки не толкоз бързо, както ви се ще. В четвъртък скромността и коректността ви в екипа ще завоюва и другари, само че не разкривайте нови хрумвания, не ви би трябвало и гняв.
ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Тези дни ви вършат задачите очи и уши – разбирателството с сътрудници и другари не е най-хубаво, шефовете никак не са благосклонни към концепциите ви. Телците да не си внушават сходни мисли, инцидентни срещи ще им подскажат решение и при най-заплетените положения. Разбира се, ще се погрижите и за съидейници, настойници, от вторник е редно да следвате и непознати проекти, но и ваши не остават забравени и безрезултатни. В четвъртък шансът ви оказва помощ и за по-лични неща, а за света Екатерина се радвате на естетика с близки, сътрудници.
БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Динамично и по-напрегнато 7-дневие, добре е да контролирате страстите си, а не да давате воля на негативизъм. Повечето Близнаци си имат точна визия за настоятелен и персонални неща, няма за какво да слушат звани и незвани съветници. Все отново засилете бдителността, в този момент и дребното камъче обръща кола... До понеделник следвате непознати хрумвания и инструкции, във вторник-сряда изяснявате проблемите. Пречки ще има, само че вие си държите на своето, а и шансът ще ви помогне. В любовта обаче забравете за дебелоглав или случки, имате това, което ви е нужно.
РАК (21.06 – 21.07)
През тези 7 дни проблемите са много, само че можете да се справите с всички, в случай че упорствате в работата и не отстъпвате от правила. Раците да разчитат и на помощ на родственици и другари, бавно-бавно, само че ще става. До вторник грижите ви са много – към близки, за финанси, има изненади, само че ги посрещате. После обстановката се усъвършенства, сближавате се и с нови хора, а пък в случай че не сте били удовлетворени от околни, много неща се трансформират в позитивна посока. И да са ви упреквали за нещо, другите виждат: не сте пилели време, не сте мързелували...
ЛЪВ (22.07 – 22.08)
И на вас не ви е леко, има настоятелен спънки, не са изключени персонални грижи. Лъвовете да не униват, не инцидентно се споделя: всяко зло е за положително. Още до понеделник ще разчистите най-сериозните проблеми в работата, само че би трябвало да бъдете доста прецизни към право и правила. От Въведение Богородично е време за по-упорита работа даже близките да не регистрират високо персоналния ви принос и креативния хъс. В четвъртък се стремите към автономия, а е добре да си дадете отдих, да анализирате и да набележите новите си стъпки.
ДЕВА (23.08 – 22.09)
За вас интервалът носи настоятелен промени, а и напрежението надали ще е малко. Девите от дълго време желаят да прокарат някои свои хрумвания, не за всички е още време и до вторник е редно да не бързат за неща, за които няма условия. Шансът ще ви помогне в идващите дни – евентуално е пренасяне в печеливш екип, протекция от нов началник, други партньорства. Дори епизодични, такива съдействия са от изгода за сегашните ви изяви, а може и да ви отворят път към перспективни инициативи. На Екатерининден намалете темпото, заобикаляйте противоречивите тематики.
ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Чак до Екатерининден би трябвало да бъдете по-внимателни по партньорски и финансови въпроси. Нещата при Везните в този момент стават постепенно и мъчно, може би ще потърсят съвет и услуги от близки изключително при инициативи. Едни от знака се двоумят, склонни са да се предадат пред спънки, само че това не е целесъобразно. Други ще следват непознати хрумвания, във вторник май си дават сметка, че отделят прекомерно внимание на детайлите. От сряда се забързвате, а това крие опасности от рецензия. Не е време за промяна на работа, за обвързване някои позакъсняват...
СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Динамично и плодотворно 7-дневие, та се гответе за доста работа, надлежно компликации. Група Скорпиони разчитат на себе си, а от понеделник и още настойници ще намерят, шефове може да им възложат нов забавен план, в това число обвързван с пренасяне на активност, основаване на екип и прочие Ако околни желаят помощ, не скъпете сили и време в петък, по този начин допринасяте за повишаване на прихода и въздействието си. В сряда избирайте подобаващи хора за общи каузи и правете тъкмо сметки. В любовта забравете случки и интриги.
СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
И за вас тези 7 дни са динамични, откриват настоятелен благоприятни условия. Стрелците са подготвени да се хвърлят във всяка случка, в това число любовни, по-уместно е първо да преценяват обстановката, след това да работят. Иначе ще си навлекат кахъри, загуби, подбив... На Въведение Богородично рецензиите към вас ще бъдат по-остри, внимавайте със сметки, а и кои настоятелен сътрудници притегляте, много хора ви харесват, а не всички са точни. В петък идват още шансове за бизнес и приходи, нека не ви скарат с досегашни другари, услугите им отново са ви значими.
КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Седмица на ведро въодушевление и неспокойствие в работата, това не е най-уместно. Още понеделникът ще подскаже на Козирозите, че за част от концепциите им няма условия, нужна им е помощ поради многочислените спънки, както и услуги от познати и сътрудници. Вторник ви сближава и със напълно нови хора, бъдете по-критични към държанието им, другояче може да се хвърлите в несъответствуващи случки, да пропилеете скъпо време за работа. По-редно е да разчитате на близки, отзовават се постепенно, само че несъмнено. Любовни изкушения ще завършат с гняв.
ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
През идващите дни не се изтъквайте в екип и пред познати, деловите ви планове зависят от по-влиятелни хора. Водолеите не се плашат от пречките, работят добре и напълно сами, в този момент това ще покаже ясно пред настойниците им, че на тях може да се разчита постоянно. Не прибързвайте и не подценявайте помощта на съидейници, въпреки че печелившите хрумвания са си ваши. В сряда се дръжте настрани от непознати разногласия, в четвъртък гледайте да прокарате значимите промени без несъгласия, силата ви е в предпазливостта и предвидливостта...
РИБИ (20.02 – 20.03)
Това 7-дневие ще ви се види по-тежко и се подгответе съществено за работа. До понеделник Рибите да огледат най-внимателно административни, финансови, правни елементи в проекта, всичко би трябвало да бъде уредено до последната запетая. Едни са набелязали верните стъпки, само че не са планували отпора, а ще има. Втори са склонни да спорят и с другари, родственици, във вторник не е подходящо. Стремите се към значими бизнес промени, някои би трябвало да подсигурите сами. Чак тогава ще разчитате на хармонични партньорства, в това число в любовта.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР